ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 5 [221]

• 49 862
  • 727
  •   1
Отговори
# 165

Party Party   Crazy Crazy Crazy

и това с едно оръжие  Whistling  а колежката как ще я мЕтка и врътка  Whistling  Laughing

Ивеееее,  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes искаш ли да ми подариш тоз гиф  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig да се докарам с него?  newsm03

ти кво ще ми подариш  Whistling Whistling

# 166

Ивеееее,  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes искаш ли да ми подариш тоз гиф  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig да се докарам с него?  newsm03

ти кво ще ми подариш  Whistling Whistling

# 167
  • Яко в Матрицата...
https://www.youtube.com/watch?v=SjGBlVwq2oA

Ама Сарпджъм настъпва здраво, чак до вратата й отиде... Добре се справя Бенсу Party

# 168

Ама Сарпджъм настъпва здраво, чак до вратата й отиде... Добре се справя Бенсу Party

Peace Peace  а един до друг са....  мммм   Crazy Crazy Crazy Crazy

имаш го  Heart Eyes Heart Eyes  Joy

Вени, и тук почнаха забравите  Joy Joy

# 169

ами той нали каза на Юсуф, че е я притиснал и сега щял да я отпусне .. малко  Whistling Whistling hahaha

Ивеееее,  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes искаш ли да ми подариш тоз гиф  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig да се докарам с него?  newsm03 Да си джиткам нагоре надоле с червеното возило и младото агънце  Crazy Crazy Crazy

hahaha hahaha hahaha hahaha да си джитка  hahaha hahaha hahaha

# 170

newsm01

Цитат

# 171
  • Яко в Матрицата...
Ани, аз съм само на клипчета още Peace Изгледах всичко у Тубата Joy
Довечера цялото Party

Гале Heart Eyes, каква си 'убавица станала love001

# 172
# 173
  • София

Ох, бе, и си джитка, и си подсвирква  Whistling Whistling Whistling Whistling

# 174
  • Sofia, Bulgaria

АйЯпъм си обнови снимката на корицата  Grinning Peace

# 175

АйЯпъм си обнови снимката на корицата  Grinning Peace
Вай, бе - ще получа калп криза Whistling
Мойто Бубе Heart Eyes  и Чачо Flutter 

За протокола: аз съм софраджия човек (както обича да казва една приятелка Heart Eyes) - като седна на маса удрям лакти, разглеждам менюто и поръчвам Mr. Green  Та няма как да подмина това младо, крехко агнешко Crazy

# 176
Добра вечер , Фтички  Hug Hug Hug

Саба, саба се опитах да кажа "добро утро", но нещо не се разбрахме с мамата  hahaha hahaha hahaha

Чуден Сарпчи , чуден  newsm03 и по много  Heart Eyes Heart Eyes

Рейтингът за мен очакван  Naughty, но не пречи да съм хепи и доволна  hahaha hahaha

Имам леки забележки за снощната серия Stop  но Чачко беше супер, та няма да мрънкам  Joy Joy

Сериалът набира скорост, дано не го захаросат много  hahaha hahaha, че тоя 2 болум бая рев имаше hahaha hahaha, айде няма нужда  Crossing Arms Crossing Arms

Миме Hug Hug Hug , честит празник, на патерица  bouquet bouquet bouquet

Да сте много щастливи и да остареете на една възглавница  Party Party Party

И едно поздравче с най-добри пожелания  Hug Hug Hug

If I Didn't Know Better (Nashville) - YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=gAI_1FsJ8rE&list=PLrwmE7hsxW … 0EjQ1&index=7

И къде без Чацеци  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 177
  • Яко в Матрицата...
Серията не е лоша, накрая малко това гръмване верно е малко в повече. Ама аз ли не гледах добре, не разбрах ли ... Как Сарп разбра, че Мерт е помогнал на майка му/им? Thinking Ще ходя на поправка Joy

# 178
Серията не е лоша, накрая малко това гръмване верно е малко в повече. Ама аз ли не гледах добре, не разбрах ли ... Как Сарп разбра, че Мерт е помогнал на майка му/им? Thinking Ще ходя на поправка Joy

Joy Joy онзи, който искаше да повиши наема му каза, че е идвал полицай да го заплашва. Ама вярно как реши, че  е точно Мерт.  newsm78 И аз имам нужда от поправка, ама нямам време да гледам  ooooh!

# 179

Laughing Laughing

Ети   Hug Hug

Crazy Crazy

Альоооу, неЖната софраджийка,  Laughing Laughing поръчвай си и си гледай в чинийката, какво си зяпнала У хорските...   Crossing Arms   Peace hahaha hahaha

Grinning Grinning Grinning  love001

Ади, лека нощ!  Heart Eyes Hug Hug

Рени  Hug  Не му ли докладва Ейлем на другата сутрин?  newsm78  Хубавото е, че така "вмени" задължение на Мерт към майка им, а може да е научил от Директора... и на мен ми остана бяло петънце това, разчитах на превода  Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт