ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 5 [221]

• 49 666
  • 727
  •   1
Отговори
# 480
Сарпчи ми се обади и ми каза, че си вътре   Whistling Whistling Joy

на мен кога ще ми се обади  Crossing Arms Crossing Arms  само онова брадатото ми отговаря  Crossing Arms Joy

ааа, нИ знам.  Thinking следващият път като ми звънне, ще го питам  Party Party Joy

# 481
Здравейте,

Нови дрехи, нови/стари имена!   Grinning Grinning

Красавици, Ани, Иве  Crazy Crazy  Hug

И Чачи много хубав

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ако в понеделник излезе и списанието...  ooooh! Grinning Grinning

Бенса не знам как се хили, ама наЩу мога да го слушам 24/7   Grinning Grinning Grinning

ПП Моят портрет, пък, пак несъвместим с маммата, офф

ППП Мислите, че Мерт/Умут не се позна на снимката???

Последна редакция: сб, 01 окт 2016, 19:25 от Анонимен

# 482
 Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Добра вечер............. Hug Hug Hug Hug  Викам си обърках вътрешното.......... Laughing   ама като видях това...... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha  и това....... rotfImbo rotfImbo rotfImbo  и това............ Mr. Green     разбрах че съм си у дома........... Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

Връщам се да ви чета.......... Hug Hug Hug Hug

Много убав Сарп............... Crazy Crazy Crazy Crazy 

# 483
на 5-ти излиза  Party

# 484
# 485

как на 5-и бееее  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 

# 486
  • Яко в Матрицата...

Ей го къде е Joy Joy Joy

# 487
  • Sofia, Bulgaria
Не съм съгласна, че Мерт е близо до истината. Той знае кой е Сарп, знае и за баща му. Ако не знае, може да научи, ето търси инфо в полицейските досиета. Може да се досети, че това дете на снимката е братът на Сарп, но все още няма как да свърже себе си с тази история. Ако го покажат така, ще е голяма измишльотина Rolling Eyes Това са разсъждения само по картинки, разбира се Joy Ще видим...

Аз напълно споделям мнението на Рени  Simple Smile
  Иначе ще се загуби голяма чат от интригата в сериала  Crossing Arms Peace

# 488

hahaha hahaha hahaha hahaha не останаааааааааааа  Crazy Crazy Crazy

ПП

All било част от същата медийна група  Laughing и за Лейля има конспирациии  hahaha hahaha Много е лошо като не можеш да излезеш от филма .. или сериала.  Mr. Green leylacagatay  Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 01 окт 2016, 20:00 от Ани (Aniska)

# 489

стига беее
Crossing Arms Crossing Arms   newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

ПП

All било част от същата медийна група  Laughing и за Лейля има конспирациии  hahaha hahaha Много е лошо като не можеш да излезеш от филма .. или сериала.  Mr. Green leylacagatay  Joy Joy Joy

Whistling Whistling Joy  Лейльош се съгласила щом е разбрала, че и Чачо ще снима за тях  Party

Joy Joy

# 490

Whistling Whistling Joy  Лейльош се е съгласила щом е разбрала, че и Чачо ще снима за тях  Party

Joy Joy

За Лейльош - и аз така си мисля  hahaha hahaha hahaha

Снимали го без да знае и пак бил красив бе  hahaha hahaha

# 491

Whistling Whistling Joy  Лейльош се е съгласила щом е разбрала, че и Чачо ще снима за тях  Party

Joy Joy

За Лейльош - и аз така си мисля  hahaha hahaha hahaha

Снимали го без да знае и пак бил красив бе  hahaha hahaha

Laughing Laughing  Laughing

Красив е всякак, я!  Peace Crazy

Да се снима Лейличка, докато не е отминала вълната...  Grinning Grinning  Само дето не я познах...  Rolling Eyes Rolling Eyes

В Татлъмите са и довели нов ухажор...  Grinning Grinning Peace

Heart Eyes Heart Eyes

# 492

Да се снима Лейличка, докато не е отминала вълната...  Grinning Grinning  Само дето не я познах...  Rolling Eyes Rolling Eyes

Heart Eyes Heart Eyes

Thinking за каква вълна говориш?  Flutter Тя Лейльош единствена от бившите партньорки има успешен проект.  Laughing Фотосесиите са нещо без които може и да мине предполагам. Въпреки че направи няколко след Делибал и покрай новия си сериал.  Peace
МНого е секси на новата фотосесия. Ама няма още качествени снимки.

# 493

много е еднаква  Mr. Green   кофти сесия за актриса  Laughing  но пък е хубава  Crazy

# 494

Heart Eyes Heart Eyes

Thinking за каква вълна говориш?  Flutter Тя Лейльош единствена от бившите партньорки има успешен проект.  Laughing Фотосесиите са нещо без които може и да мине предполагам. Въпреки че направи няколко след Делибал и покрай новия си сериал.  Peace

Ани  Hug  Peace  за модел е супер!  Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт