ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 5 [221]

• 49 574
  • 727
  •   1
Отговори
# 525
Привет, прекрасни  Hug Hug Hug!

Кудкудяк тийм е готоооов   Party Party Party Laughing Laughing

Превод - Тара  Hug Непукистката  Hug Алексия  Hug Вени  Hug
Ани  Hug Ренка  Hug Дани Янкова  Hug Ася  Hug
Ети  Hug Вивчо  Hug Лу  Hug

Субтитри - Галка  Heart Eyes и джадЪ  bowuu
Редакция - Лили  Heart Eyes Heart Eyes

Превода на песента - Лили  Party
/страОтна песен  Crazy /

İçerde 2. Bölüm + bg sub

https://mega.nz/#!qJZAgb4Y!7dO4Swur5VqpHIIGHdcy7-WrMMibbU8boXYafdODfhM

Приятно гледане!  Party

Благодаря ви, момичета!

Последна редакция: сб, 01 окт 2016, 22:27 от daniela.qnkova

# 526
  • Дубай
Привет  Hug Hug Hug
Малко със закъснение ,честит празник на всички които полагат усилия и превеждат PeaceСтрашни сте  bouquet
Искрени благодарности и за преведено болюмче, чок ама чок тешекюр  bouquet
Мисля ,че е много рано да започне да се разкрива интригата за отделените братя рано още много бързате  Peace
А Сарпчи и Мелечка в опасна близост сладки са.

# 527
Tук някакви клюкари, начело с Есин Овет  Sick обсъждат сериала и рейтинга.  Grinning

# 528
  • Пловдив
Ани, ще качите ли преведения епизод и някъде другаде?! Не се разбирам с тази мега и това е! Confused

# 529
  • Дубай
Ани, ще качите ли преведения епизод и някъде другаде?! Не се разбирам с тази мега и това е! Confused
Стели изпревари ме  и аз трудно се оправям с мегата.

# 530

а на Галка един Джиджо  Heart Eyes Heart Eyes

Голям бонбон!

-------------

Ама баткО му как плаче милинкия  Confused Confused Confused на 24 минута съм...

# 531
  • София
Много ви Благодаря,  момичета за новата серийка bouquet newsm51 newsm51 newsm51 love001 love001

За Мегата - и аз не успявах преди, но си инсталирах Мега синк и сега през него свалям.  

# 532
Скрит текст:

Да се снима Лейличка, докато не е отминала вълната...  Grinning Grinning  Само дето не я познах...  Rolling Eyes Rolling Eyes

В Татлъмите са и довели нов ухажор...  Grinning Grinning Peace

Heart Eyes Heart Eyes

Thinking за каква вълна говориш?  Flutter Тя Лейльош единствена от бившите партньорки има успешен проект.  Laughing Фотосесиите са нещо без които може и да мине предполагам. Въпреки че направи няколко след Делибал и покрай новия си сериал.  Peace
МНого е секси на новата фотосесия. Ама няма още качествени снимки.

Ани  Hug  Peace  за модел е супер!  Laughing Laughing

Е, не е като някои други талантливи актриси, музикални и неустоимо красиви Laughing Laughing

Е, не е!  hahaha hahaha А новият и партньор екранно се казва... Баръш  Grinning Grinning hahaha

Като каза музикални, днес е ден на музиката, архитектурата и третата възраст, честито на който каквото!  Grinning Grinning Grinning

За Чачи си е двоен празник, що песни изпя, изсвири, колко курса архитектура изкара, че в Делибал и завърши!   Laughing Laughing  Peace Peace

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ооо, от последният пост разбирам, че имаме 2-ри епизод на бг! Благодаря!  bouquet bouquet Аз не можах да устоя по ТВ на Дж Деп по чорапени жартиери и оксидно зелено кадифено сако със завити а ла еркюл поаро мустачки и се хилих страшно с него,  Laughing Laughing Laughing после ходих да погледам татлъмите, та съм изтървала, връщам се да ви чета...   Laughing Laughing

# 533

Серията е голяма и няма къде другаде да я качим. Имаше един сайт, ама не го помня. И това  с мегата вече почва да миу се струва странно.

1 стъпка за сваляне. Натискаш линка. появява се това. Избираш ограденото с червено.

2 стъпка - тръгва свалянето

3 стъпка след като файла се свали, си го търсите в папката, в която браузъра ви сваля файловете. Аз ползвам Мозила и от тази стрелка (оградената с червено) е най-лесния достъп до нея.  Peace Ако ползвате Хром и не знаете в коя папка ви се свалят файловете, натиснете ctrl + J  Peace ще ви се отвори папката и ще видите файла.

# 534
по-подробно обяснение за по-просто нещо, скоро не бях чела  Mr. Green Mr. Green

# 535
  • София

Серията е голяма и няма къде другаде да я качим. Имаше един сайт, ама не го помня. И това  с мегата вече почва да миу се струва странно.

1 стъпка за сваляне. Натискаш линка. появява се това. Избираш ограденото с червено.

3 стъпка след като файла се свали, си го търсите в папката, в която браузъра ви сваля файловете. Аз ползвам Мозила и от тази стрелка (оградената с червено) е най-лесния достъп до нея.  Peace Ако ползвате Хром и не знаете в коя папка ви се свалят файловете, натиснете ctrl + J  Peace ще ви се отвори папката и ще видите файла.

Аз не успявах така, дори и в работата, където съм с Мозила.

На сниска 1 избрах сВаля не с Мега синк, инсталирах я тази програма и ми стои като икона на десктопа. Когато искам да сваля нещо, отварям иконата и от там си търся филма. За по-удобно се направих моя папка в Мегата,  където ги копирам. Така по-лесно ги намирам.

# 536
  • Sofia, Bulgaria

Ани  Grinning Hug

Аз ползвам Хром и ще ви кажа,че свленото от Мега отива в диск C  Peace
т.е в предпочитани изтеглени файлове  Simple Smile Crazy
  Другото място е Дата БГ ама там го качват по късно може би  Grinning
         http://data-bg.net/index.php?page=torrents

# 537

Ани  Grinning Hug

Аз ползвам Хром и ще ви кажа,че свленото от Мега отива в диск C  Peace
т.е в предпочитани изтеглени файлове  Simple Smile Crazy
  Другото място е Дата БГ ама там го качват по късно може би  Grinning
         http://data-bg.net/index.php?page=torrents

Искра, това, че на твоя комп Хрома ги сваля някъде, не значи, че при всички е така.  Peace
а в датата така и не стана ясно кой ги качва.  Mr. Green всеки случай не е никоя от нас.

Вивчо, много е странно това, което казваш. Защо пък да не става?  Thinking

# 538
  чак Чачо разревахте с тия напъни  Mr. Green Joy Joy

# 539
  чак Чачо разревахте с тия напъни  Mr. Green Joy Joy

ама пък как хубаво плачеееееееее  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт