ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 5 [221]

• 49 570
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Ани, ще качите ли преведения епизод и някъде другаде?! Не се разбирам с тази мега и това е! Confused

Момичета, качих епизода тук за онлайн. Не се губи и от качеството и е цял Simple Smile
https://yadi.sk/i/iFNnpSG_w2owh

# 541
  • София
Защото не може да се разбере с браузъра ми.  Бях инсталираЛа ,  или поне направих опит, за Мозила,  но и с нея не се получи и бях се отчаяла.  А си синка  съвсем случайно го нацелих . Така си свалих приливите. Вътре още не съм. Мислех да го гледам в Бокса.

Смей се, ДжадЪ,  но ако знаеш какъв зор беше. ..

Алекс, страхотно  bouquet

# 542
  • Яко в Матрицата...
  чак Чачо разревахте с тия напъни  Mr. Green Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes  Аз нямам проблеми с Мегата, даже много ми харесва - лесно и бързо Party

# 543
  чак Чачо разревахте с тия напъни  Mr. Green Joy Joy

ама пък как хубаво плачеееееееее  Joy Joy

предлагам да архивирам упътването и да го кача в Мега  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
да ни е под ръка  Mr. Green Mr. Green

# 544
Ани, ще качите ли преведения епизод и някъде другаде?! Не се разбирам с тази мега и това е! Confused
Стели изпревари ме  и аз трудно се оправям с мегата.

Серията е голяма и няма къде другаде да я качим. Имаше един сайт, ама не го помня. И това  с мегата вече почва да миу се струва странно.

1 стъпка за сваляне. Натискаш линка. появява се това. Избираш ограденото с червено.

2 стъпка - тръгва свалянето

3 стъпка след като файла се свали, си го търсите в папката, в която браузъра ви сваля файловете. Аз ползвам Мозила и от тази стрелка (оградената с червено) е най-лесния достъп до нея.  Peace Ако ползвате Хром и не знаете в коя папка ви се свалят файловете, натиснете ctrl + J  Peace ще ви се отвори папката и ще видите файла.

ей, че готино ... ха така,  Peace  браво, Аничко  Heart Eyes Heart Eyes Hug  ей така подробно искам да  ми обясниш на мене как да си сваля Чачуни

# 545
 чак Чачо разревахте с тия напъни  Mr. Green Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes  Аз нямам проблеми с Мегата, даже много ми харесва - лесно и бързо Party

и аз така смятам.  Peace лесно и бързо.  Peace

Момичета, качих епизода тук за онлайн. Не се губи и от качеството и е цял Simple Smile

яяяяя  Hug Hug Алекс, ще качваш ли и другите? А 1-ва качила ли си я?  newsm78 Ако си, дай ми линк, за да го сложа в блога.  Hug Ако не си, аз мисля, че имах регистрация там едно време  Joy ако не се сетя за паролата, ще си направя нова и ще ги качвам.  Hug

# 546
 ей така подробно искам да  и обясниш на мене как да си сваля Чачуни

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

дууууур беееее, стой си пред монитора  Crossing Arms Crossing Arms

# 547

ей, че готино ... ха така,  Peace  браво, Аничко  Heart Eyes Heart Eyes Hug  ей така подробно искам да  и обясниш на мене как да си сваля Чачуни

rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao а за батЮ обяснения не искаш ли?  Joy Joy Joy Подробни?  Crazy Или йенгето ти е спирачка?  Joy Joy

# 548
  • София
 чак Чачо разревахте с тия напъни  Mr. Green Joy Joy

и аз така смятам.  Peace лесно и бързо.  Peace

яяяяя  Hug Hug Алекс, ще качваш ли и другите? А 1-ва качила ли си я?  newsm78 Ако си, дай ми линк, за да го сложа в блога.  Hug Ако не си, аз мисля, че имах регистрация там едно време  Joy ако не се сетя за паролата, ще си направя нова и ще ги качвам.  Hug

Не, Ани, не съм. Мислех да е другаде, но пък тук става по-бързо качването.

# 549

ей, че готино ... ха така,  Peace  браво, Аничко  Heart Eyes Heart Eyes Hug  ей така подробно искам да  и обясниш на мене как да си сваля Чачуни

rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao а за батЮ обяснения не искаш ли?  Joy Joy Joy Подробни?  Crazy Или йенгето ти е спирачка?  Joy Joy

С женени мъжОве не се занимаваме 

# 550

ей, че готино ... ха така,  Peace  браво, Аничко  Heart Eyes Heart Eyes Hug  ей така подробно искам да  ми обясниш на мене как да си сваля Чачуни

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Свалих, подкарах, приятно гледане, лека нощ  Peace Peace  Grinning

Благодаря  Heart Eyes Hug

Heart Eyes Heart Eyes

# 551
  • Sofia, Bulgaria

Ани  Grinning Hug

Аз ползвам Хром и ще ви кажа,че свленото от Мега отива в диск C  Peace
т.е в предпочитани изтеглени файлове  Simple Smile Crazy
  Другото място е Дата БГ ама там го качват по късно може би  Grinning
         http://data-bg.net/index.php?page=torrents

Искра, това, че на твоя комп Хрома ги сваля някъде, не значи, че при всички е така.  Peace
а в датата така и не стана ясно кой ги качва.  Mr. Green всеки случай не е никоя от нас.

Вивчо, много е странно това, което казваш. Защо пък да не става?  Thinking

Ани,аз също нямам никаква представа кой го е качил в Датата но,преводът е на "Кудкудяк тайм".

# 552

С женени мъжОве не се занимаваме 

hahaha hahaha  Joy Joy Joy Joy знаех си аз.  Joy ама тя Синемката не знае бе, какво ти пука?  Joy Joy

# 553
ади аз отивам да гледам двете серии накуп и ще си ги пусна на ТВ-то за по-голям кеф   Crazy Crazy Crazy
лека нощ  Hug Hug Hug

Направих си акаунт в яндекса  Peace Ще качвам сериите там, след като джадъ ги качи в мегата.  Peace докато изгледам 1-ва серия и се качиха  Party Party
Епизод 1 | Епизод 2

Тези пък сИга разбрали, че сериала ще е 39 серии.  hahaha

сИгаааааааа, викам си преди лягане, да видя какво става У Т  Laughing и що ли ми трябваше  hahaha

ШОК! ШОК! ШОК!  Laughing джадъ, изФинявай, ама папараците са го написали. Подробностите утре   newsm53 newsm53

Бузла  Joy (Ханде Ерчел се казва момичето.  Peace), която наскоро се разделила с гаджето си  Whistling Whistling преди няколко дни се срещнала с Чачо  Joy в заведение на име .. забележете Да остане скрито или да остане тайна   hahaha hahaha  ох, нИ мога  Joy Joy
Компания им правел бившият на Ханде Субашъ (партньорката на Чачо в АО), който пък бил с някаква колежка на Бузла от сериала и.  Joy Joy

Долу се вижда корицата на списанието за което е имала фотосесия Бузла и към която вие се отнесохте с пренебрежение  Naughty Naughty особено джадъ  Naughty Naughty Joy

ама като си помисли човек какви невинни са младежите в сериалите .. а ето я Бузла в реала  - още не зарязала един и тръгва да се среща с друг .. на тайни метса  Whistling Whistling hahaha и този друг е наЩУ  ooooh! ooooh! Joy Joy вай бе, вай бе  ooooh! Joy

и тъй, утре шоковете ще продължат по всички сайтове  hahaha hahaha hahaha hahaha

ади, лека нощ  Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 02 окт 2016, 01:50 от Ани (Aniska)

# 554

ама като си помисли човек какви невинни са младежите в сериалите .. а ето я Бузла в реала  - още не зарязала един и тръгва да се среща с друг .. на тайни метса  Whistling Whistling hahaha и този друг е наЩУ  ooooh! ooooh! Joy Joy вай бе, вай бе  ooooh! Joy

и тъй, утре шоковете ще продължат по всички сайтове  hahaha hahaha hahaha hahaha

Shocked Shocked  Laughing Laughing

Малииии,  Grinning Grinning Grinning

Явно вече имам телепатична връзка с темата, защото тази сутрин се събудих с фациас лунатата на Бузла в главата!  Joy Joy Joy Joy Joy  *фациас луната- кръгло лице

А на това "скритото" го бяха снимали наЩу в началото на снимките, едни неясни контражурни силуети на терасата горе...  Sunglasses Sunglasses

Бузлата и Чачи- ади бъкълъм!  Grinning Grinning Grinning  А може не само ние да не сме обърнали внимание на фотосесията й  hahaha hahaha

Добро утро!  Hug Hug Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes

Crazy Crazy Студеничка утрин...  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт