Сладкарничка за книги - Тема 65

• 40 619
  • 729
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Цвети, аз (а мисля, че и другите тук) много ще се радвам да се включиш в играта  Hug Освен това, нагласата на един или няколко човека не отразява нагласата на цялата група....
И понеже дискусията започна от думите на Нели за епизодичните включвания - мисля, че тя имаше предвид атмосферата в групата като цяло, поне аз така я разбрах... не е целяла да изрази укор или отношение към някого конкретно. Разбирам я, защото тя се чувства донякъде организатор на групата...
Лично аз от никого не очаквам да е повече или по-малко активен, отколкото диктува вътрешното му чувство. Даже обикновено не влизам в такива обяснителни разговори, но ми е много драго от включването на Цвети и не бих искала тя да зачезва от темата, затова и казах какво мисля  Grinning Hug
Бъб Grinning колко време го писа тоя пост?  Grinning Hug На мен нещо подобно би ми отнело около 2 часа  hahaha (ае оптимист съм май)  Mr. Green Страхотни снимки, раздвам се, че така хубаво си си изкарала!

# 31
  • на североизток от Рая
Цвети, аз (а мисля, че и другите тук) много ще се радвам да се включиш в играта  Hug Освен това, нагласата на един или няколко човека не отразява нагласата на цялата група....

Това мисля и аз, ЦветиHug  Heart Eyes

Един поне ме е разбрал, и това е Маришка. А предложението ми е да не нищим  и пощим повече. Става ли?  Hug

Бъб, много готини снимки, а и всичко останало. Четох те с интерес.  Simple Smile

# 32
Цоп и аз тук
Мерси отново за подкрепата на всички
Ще се постарая да ви зарадвам утре , очаквайте включване следобеда
Бъбли , прекрасни снимки , готина среща с Мери Hug

Нели Hug

Цвети  Hugостани си в групата , ако компанията ни ти е уютна

Май наистина да не нищим повече редовността на появяване , само бих казала , че ако имах възможно бих стояла 24/7 тук
Толкова ми хубаво сред вас

Мери , Алекс  Hug Hug Hug

На всички неспоменати също пращам виртуално гуш Hug Hug Hug

# 33
Я да пусна снимка на моя дребосък:

Голямо диване е. Хапе и драска като за световно, а е само на 3 месеца. В момента мърка и дреме, но няма да е за дълго за съжаление.

# 34
  • Сред лисици
Добър вечер, момичета Simple Smile!
Лаленце, голямо благодаря за новата тема!
Ich_Will_, чудесно е котето Heart Eyes! Прииска ми се да го намачкам Simple Smile!
Бъбълче, жалко, че не е имало възможност да се видим, но ще има и друг път, сигурна съм! Hug Важното е, че си успяла да се насладиш на морската си почивка.  Красиви снимки! Много хубаво ми беше да те чета, да видя морето през твоите очи. Когато бях дете, а и като доста по-голяма, ежегодните срещи с морето бяха някакъв вид празник за мен, голяма радост и тръпка. И макар, че не вярвах, че ще се случи, откакто по стечение на обстоятелствата живея тук, морето лека-полека загуби блясъка си, поовехтяха емоциите ми. Но това обикновено се случва с нещата, които стават част от ежедневието ни.
Мариш, както винаги благо и мъдро се изказваш! Hug
Цвети, оставаш, нали? Hug
А иначе епизодичните включвания и аз ги владея и ползвам, когато така ми идва отвътре Flutter. Не ми пречи да сме различни и с различни мнения по който и да е въпрос.  Даже е по-хубаво така!
Ели, пиши за каквото ти душа иска! Бременност, раждане, бебета - нищо от това не ми е досадно, а даже напротив! Hug
Алекс, реши ли на какво ще запишеш Кати?
Скрит текст:
По повод спортните занимания на децата и аз да измрънкам, че тази година по-голямото ми момиче може и да не продължи с тренировките по таекуондо.  Вече две години се занимава с този спорт и макар че не е от много добрите състезатели (само до жълт колан е стигнала), на нея и харесваше да е в залата. Сега обаче се  заформи някакво разногласие между треньора и клуба, в които до сега той, съответно и децата, членуваха. Та с две думи, треньорът отива в друг клуб и децата могат да го последват или пък да останат в стария клуб, но с друг треньор. Бях на родителска среща тази вечер с треньора и представители на стария му клуб, където се обсъди именно проблема какво ще стане сега с трениращите деца и коя зала ще ползват. Въпреки сравнително добрия тон, който поддържаха спорещите, успяха да се извадят и доста кирливи ризи Confused. Присъстващите родители накрая се почувствахме в известен смисъл използвани и омерзени. Аз бях с децата, защото нямаше на кой да ги оставя, и голямата се разплака, като разбра, че треньорът си отива и поне засега не иска да продължи с този спорт. Мисля да поизчакам преди да решим каквото и да е.
Свършвам, че стана много късно.
Гуш на всички ви! Hug
И лека нощ!

Последна редакция: чт, 29 сеп 2016, 00:27 от Авлига

# 35
  • София
Добро утро,

Маришка, винаги тактична, за всеки имаш добра дума.  Hug Нагушкай Гушко и Звездичко.

Авлига, тези разпри винаги са менатоварвали и накрая децата са най-разочаровани. Сигурна съм, че ще намерите начин да продължи каката.
Бояна в занималнята ще ходи на народни танци, защо ли  Whistling Whistling ще има и наглийски език, два пъти в седмицата по 1 астрономически час. Ще свършва чак в 18:30  ooooh! Водя я на езда и на пеене, понякога на рисуване в една галерия. За допълнителне спорт не остава време. Но и тези нанимания са й достатъчни  Mr. Green

И аз съм в книжна депресия Tired Имам триподхванати книги. Две от тях (Дъщерята на Калояна  Heart Eyes и Бабата с поздравите  hahaha) са ми много на сърце, но не ми се чете.

Дадкаfingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Ich_Will_, ох, това котенце Hug Hug Hug

Бъбче, постовети ти, както винаги, са един път. И хубава почивка си имала.

ЕлинкаHug ела да споделиш за бебо. Толкова хубав ми става като те слушам. И аз искам още едно, но.... Embarassed Embarassed

Девче, липсваш  Hug  Heart Eyes

За всички  Hug Hug Hug

# 36
Привет, другарчета Simple Smile

Пете, благодаря, че се грижиш да си имаме кафенце Hug защо не второ, какво се чудиш Mr. Green Whistling На доста неща ходи твоето момиче, но аз така обичам да няма време за глупости Mr. Green лоша съм ей Laughing

Дадка, стискам и аз днес, да дойдеш с добри новини Hug

Цвети, къде тръгна, нещо се опитваш да избягаш от играта, ама ни тъ даваме Naughty Hug

Бъбче, завидях ти...къде благородно, къде не Whistling Mr. Green Hug

Ели, да си кажа и аз- не досаждаш, споделяй на воля, пък ние ще те затрупваме със съвети, като бабите Grinning Hug

Подхванах "Хари Куебърт" аз , отдавна и се точа и засега ми харесва. Иначе прочетох "Онова лято". Подобно на книгите на Мортън с два различни периода много я харесах, докато не стигнах края....еми както си четях блажено и изведнъж Благодарности, връщах се, да не би да изпускам нещо, но не претупан финал Crossing Arms

Авлигче, Алекс, Мариш, Нели,Лаленце дано не изпускам някой... Hug за всички и хубав ден bouquet

# 37
Привет ,привет ,привет
Усеща ли се че ида със прекрасно настроение
Взехх гооо
Разведох се вече с катедра Аналитична химия Simple Smile Е със тройче  Laughingама и това стига да не се явявам амнайсти път Laughing
Пете ,Бъбли ,Ленинка и останалите които ме мислихте bouquet Hug
Адски много мерси за подкрепата
От телефона съм но бързах да съобщя
Ще еи изчета адекватно и ще ви пиша пак Hug

# 38
Цвети, аз изобщо не мисля, че Бъбли имаше предвид теб!  Peace И на мен би ми било приятно да останеш в темата и дори да се включиш в Коледната игра.  Simple Smile

Бъбли, Водосрез е интересна книга, лесно се чете. А и наша сектантка е преводач.  Heart Eyes Защо ми се струва, че ти я чете отдавна? Или по-скоро май само си си я взела и похвалила с нея? Grinning Малко страшна е цялата история около изчезването на водата или по-скоро с възможността някои да я използват, а други не.. конспирация и политика.  Mr. Green Tired Има няколко "сиво-нюансни-моменти", на които се оглеждах дали МП вижда какво чета.  Joy За съжаление, нямам толкова красив език, за да пиша по-подробно за дадена книга.. Grinning  Crossing Arms

Щях да пиша още неща, ама.. забравих. Grinning

Някой около Перник утре/в други ден? Grinning

# 39
  • Телиш/Плевен
Браво, Дадка, много се радвам за теб! Hug

# 40
Много сте мили момичета! bouquet  Извинявам се ако съм прозвучала остро, не това бе целта ми. Не обичам да досаждам по никакъв начин. Това важи не само за темата и форума а и в реалния живот, там най-вече. Само исках да кажа, че не съм се включила специално за играта.
А за самата игра, на мен ми е малко рано да кажа дали ще участвам. Но ви благодаря за поканата. Hug

Извинявам се и на Бъбли ако съм я обидила.

Дадка, поздравления и от мен! Simple Smile

# 41
Добър вечер!  Peace

Цвети, абсолютно не съм имала предвид въобще някой конкретно. Просто написах как се чувствам по принцип. Peace
Остани в играта, в темата, както и когато решиш.  Peace

Единствено Мери ме разбра пък мен  Peace

Мариш, не знам колко време го писах. Не си засичам, пък и ми е приятно ако ме е нямало дълго време да прочета щателно темата и да отговоря или напиша на всекиго по нещо. Когато имам какво да кажа, разбира се. Така понякога намирам и изпуснати неща, които не съм видяла при по-преден и забързан прочит.  Peace

Дадка, браво за изпита  Peace

Ich WIll, котката е невероятна, но си има тема за котки във форума  Peace Сподели как си, с какво се занимаваш, изобщо нещо малко повече за теб. Ако искаш, разбира се.  Peace  Иначе и аз обожавам котки...

Авлигче, аз не съм най-големия фен на море и изобщо кисненето във водата, която по мое мнение никога не е перфектно чиста. По-гнуслива съм явно. Обаче така ми беше залипсвал въздуха, миризмата дори, която даже ни изненада с МП. И двамата не бяхме идвали от години, сигурно често го повтарям, но си е така. Ще се постарая и догодина да идем пак!  Peace

Мери, само имам "Водосрез", не съм я чела още. За преводаческата намеса знам, разбира се  Peace  Нямам търпение да я прочета, но винаги моите книги изостават, все чета от книжарницата ... Е, ще й дойде ред и на нея някой ден  Peace  Благодаря ти за описанието, което направи  Peace

Хубава вечер на всички!  Peace

# 42
  • ГОре на черешата...
Дадка,  браво за изпита bouquet! На мен ми е нанагорно тези дни, утре не знам как, но трябва да заведа малкия в Търново на ортодонт и да поръчаме нови стъкла за очилата, после е на РД,  а още подарък не сме купили ooooh!...И не знам какво да взема за 9 г.момиченце - идеЙ  Laughing?

# 43
Мариет, някаква игра, от "наще" книжки за оцветяване, пъзел,  някаква джунджурия за коса (има едни гумено-силиконово-пластмасови, в които вкарваш кичур мокра коса и после се сушиш с тях и става много яко къдраво Grinning но не знам дали продават такива по магазините, мойте са от интернет..).

# 44
  • Пловдив
Лаленце, супер темичка  bouquet

Пете, дано скоро пак имаш такава почивка  Wink

Елинка, честито ви саниране, прекрасно цветово решение сте избрали.

Лаленце, дано повечето бъдещи майки имаме като твоето раждане.

Дадка, браво за изпита и нали знаеш, че тройка най-трудно се изкарва  Wink

Ich_Will_, ще хапе и драска още известно време /а може и до дълбока старост да си хапе, ако си е тигър по душа/

Бъбли, добра почивка е било. Догодина повече.

Шофирам по малко, но някак сега хептен не ми се возят други хора с мен. Чувствам се изморена, иска ми се една седмица нищоправене, мотане из къщи и навън...иска ми се, ама няма  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт