Сладкарничка за книги - Тема 65

• 40 618
  • 729
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Някой друг буден по това време...?  Mr. Green  Shocked Май декември ще чакам Елинка за компания  Mr. Green

# 46
  • Пловдив
И тези, които имат нощни дежурства  Laughing

# 47
  • Кърджали
А, Мариши,  имаш компания.  Анди в 5 все ми е наспан.  Даже понякога още в 4. Как да не го обичаш толкоз ранобуден

# 48
Добро утро, момичета!

Маришка
, недей така с лошо.  Simple Smile Аз се надявам на спящо бебе, ти ме чакаш да ти правя компания.  Mr. Green

Маришка, чудя се от няколко месеца колко и какви дрешки ще ми трябват за първите месеци? Все още не съм купила абсолютно нищо, чакам да ми дойде вдъхновението.  Simple Smile

Иначе на прегледа всичко беше наред, спокойна съм вече. Бебо вече е 1 кг., леле а трябва да наддаде още поне два.

Дадка
, честито за изпита!

Мариетка, стискам палци днес всичко да ти върви по вода!

Деси, и аз така си мечтая за няколко дни нищоправене. И понеже вече приключи този тъй дълъг ремонт на къщата, с ММ днес отиваме на спа уикенд.

Пете, милата Бояна няма грам свободно време.  Simple Smile Това с ездата много ми хареса. Имам голямо желание да опитам, дори и за един път, но някак си изпитвам не точно страх от конете, ами някакъв респект. Толкова са големи и силни и умни животни. Вярно ли е, че в началото се язди без седло? Никак не си го представям.  Hug

Бъбли, чудесен разказ! Дано е плавно преминаването ти към работна атмосфера.  Hug

Хубав ден на всички!  Hug Hug Hug Hug

# 49
  • София
Добро утро,

Елинка, хубави новини носиш. От сърце ти желая спящо нощно бебе. Бояна спря да се буди в края на втория месец. Ангелче, пощади ни.  hahaha  Къде мислиш да раждаш?
Щом имаш желание да да опиташ с кончето, давай. То е ясно, че не сега, ама да си кажа  Mr. Green Не съм чувала да се язди без седло  newsm78 newsm78 newsm78 . Веднъж съм се качвала и си беше със седло. При Бояна същата работа.

ДесиHug Почивка ще има, но не толкова дълга. Пак е нещо. Не се оплаквам.  Mr. Green

Хубав ден.  Hug

# 50
  • на североизток от Рая
 Добро утро! Идвам и аз.  Hug

Голям зор с моята болест. Нито мога да говоря като хората все още, а и кашлям от няколко дни, имам налепи по гърлото. Като изкарам три учебни часа, съвсем без глас оставам и нататък говоря с напрежение и усилие, което допълнително натоварва гласните ми струни. Така оздравяване няма, но това е положението. Слабото ми място пак се обади. Обаче още преди празниците загубих глас, мина си и тази седмица, наникъде съм откъм оправяне.  ooooh! Оплаках се набързо, да ме извините, моля!  Hug

Дадка, отпусни душата вече и мисли за предстоящите изпити. Дано не ти се случват други поправителни да те натоварват излишно.  Hug Успешна година в университета ти желая!

Елинко, много мило се вълнуваш, въздействащо е!  Hug Heart Eyes Тези трепети продължават и чувството на любов се засилва. Дано да ни радваш със споделени усещания. А за дрешки и покупки не се притеснявай, че не си започнала. То купуването и за ден два става. Особено като наближи раждането. Всичко има по магазини, в сайтове, ти просто трябва да решиш от кое имаш нужда. И доста често се правят излишни покупки, ей така -да има, а после не се ползват много и стоят неупотребявани. Като родиш пък, идват близки и носят подаръци, събират се дрешки, които бързо стават малки, бебчето расте с часове, така пак остават неупотребявани неща. Мамите тук, дето по-скоро са родили, правилно ще те напътстват. Аз просто се обаждам, но моята информация вече е поостаряла.  Mr. Green

Мариетко, чета, че търсиш подарък за госпожица, но май е късно да казвам вече. Обаче все пак, в тази възраст обичат да имат хубави дрешки госпожиците. Гледам моите в у-ще, все интересни блузки, полички и клинчета носят. И сега едни интересни чорапи има, по-дълги, като калци, носят ги с къси панталонки и поли. И хубави чорапогащници има, все за кокетки. Това би зарадвало едно момиче + допълнителните дрънкулки, които се подаряват, но те имат такива в изобилие децата. А са просто ненужни. Още нещо - няколко момиченца си носят много интересни бутилки за вода, цветни, с интересно отваряне. И чантички за през рамо, какво ли не. За тефтери и книги с оцветявки не говоря, то се знае.  Grinning Аз обичам да купувам и пижамки, има толкова красиви, с интересни щампи. То всяко дете има, но новата винаги е най-красива.  Wink 

Някой друг буден по това време...?  Mr. Green  Shocked Май декември ще чакам Елинка за компания  Mr. Green

Още час да беше изчакала, щях да съм станала. Ама като стана, не хващам телефона, а правя закуска. Днес правих и чай, че свърши прясното мляко. Ако знам, че винаги те има в 5-6 часа, ще влизам тук, Маришко, що пък не.  Grinning Ей я и Деската, и тя била на линия. Ако пък и Алекс се включи, ехеее, че ние и на карти можем да играем - белот.  Laughing

Ich_Will_, това коте онова ли е?  Rolling Eyes Първото дето го показа беше сив тигър, това го виждам жълто, но пък май е едно и също. Heart Eyes Много ми харесва, искам да го гушна. Аз така научих моя котарака да дере  и да се хвърля освирепял, но то е защото играех с него и го закачах по коремчето. А те тогава искат да хапят, да дерат и това май им остава докато пораснат. Просто котката си е един тигър, както Деси казва.

Хубав да е денят за всички пожелавам! И всички накуп ви прегръщам, споменати, неспоменати, всич-киHug Hug Hug Hug Hug

# 51
Добро утро, момичета!
dadka95, честито за изпита! Знаех си, че ще го вземеш.
Десислава, пу, пу, пепел ти на езика за драскането до дълбока старост. Тъкмо бях отвикнала от редовното драскане в лицето на втората ми котка, за която бях се примирила, че така ще си остане. Това поне още не ме драска по краката, така че има надежда.
Моя милост да се "похвали" с поредната зарязана книга Blush За последните три месеца зарязах следните книги:
1. Дан Симънс - Ужас: беше повторена и довършена, но само тя е от всички в списъка.
2. Дан Симънс -  Петата купа
3. Карлос Руис Сафон - Сянката на вятъра
4. Джеймс Патерсън - Когато дойде паякът
5. Дийн Кунц - Лицето
6. Харуки Мураками - 1Q84
7. Джордж Р. Р. Мартин - Танц с дракони
8. Х. Ф. Лъвкрафт - Планините на безумието
9. Дмитрий Глуховски - Метро 2033
Направо не знам какво ми става Rolling Eyes От три години не ми се е случвало такова нещо.

# 52
  • София
Нели, бързо да се оправяш. Вземи клеева тинктура.  Hug
И аз подсмърчам, очите ми текат, ужас.

Ich_Will_ Сянката на вятъра я изчетох на едни дъх. Ама не съм била в книжна депресия. Мтого ми хареса.

# 53
Как да не го обичаш толкоз ранобуден
tooth tooth Просто не можах, наистина, изсмях се.  Joy Hug

Момичета, да се  стягате! Какви са тия болести..  Tired Hug Нели, прави си гаргара със сода за хляб, със сигурност ще ти помогне поне малко. Дори ако можеш - през час-два. Peace

# 54
  • Телиш/Плевен
Нели, бързо да оздравяваш! Hug

Ich_Will_, дано се „кротне“ котето, макар че аз имам опит с две такива по-диви и не ми се получиха нещата. Confused Имам предвид за гледане в апартамент. Та сега и двете си живеят на село и ако ги види човек, никога не би повярвал, че не обичаха да се галят, а само да хапят и драскат. То аз самата трудно го вярвам, а съм ги отгледала. Laughing Сега са самата гальовност - само да има човек край тях и си търсят внимание и гушкане. Heart Eyes Явно средата има значение. Вкъщи имам два котарака, също отгледани от малки, но нямат нищо общо с този див нрав. Изключително мили и привързани същества, никога дори не са посегнали с нокти. Heart Eyes

# 55
Нели, оправяй се! Hug

Зимата тепърва предстои. Само се надявам да е сравнително мека. Лятото вече ми липсва. Tired

Обичам котки, красиви и грациозни животни са. Но кучетата са ми по-голяма слабост. Нямам любимец в момента. Но и не предвиждам скоро да имам.

# 56
Открийте разликите Mr. Green

# 57
Яя да ви кажа какво ме изуми, очарова и разтопи. Grinning  Heart Eyes
Пътуваме с едно момиченце на 9-10г за състезание по Киокушин и в нас бях започнала да чета "Удивителната и изключителна история за Мирър и Голиат" и я изваждам в колата да чета и това дете се зачете. По принцип ми се случва и друг път хора около мен да се зачитат, но изречение-две, но това дете си четеше, бе! Първите няколко страници я изчаквах да прочита страниците, за да обърна.  Grinning  И така си четохме заедно около 50-60стр, на мен ми се доспа, а тя прочете още една глава и я остави. Обичала да чете.  Heart Eyes Книжката й харесала. Не очаквах, много ме изненада детето. Simple Smile Дано да има все повече такива деца!  Heart Eyes

# 58
  • София
Мери, страхотно преживяване.

Как ми се иска и моето диване, така, да има влечение към книжките.  Tired Tired

# 59
  • София
Добро утро!  Blush
Съботното кафе е от мен Simple Smile

Много е хубаво Половинът да си е вкъщи и да си играе с Гушко Simple Smile няма да има, "Мамоооо, Макуин спука гумаааааа, айде поправииииим" "ама айде, бързоо" , докато сменям пампи.  Crazy И ако не отида веднага, следва рев  Mr. Green
Елинко, ще ти трябват 5-6-7 бодита и толкова гащеризончета  Heart Eyes Аз не използвам ританки и блузи, с гащеризонче ми е много по-удобно, но ти можеш да пробваш и прецениш. Бодитата за първия месец е добре, ако са с премятане и закопчаване отпред - понеже вратленцето на беб е нестабилно, и обличащите се през главата хич не са удобни. Трябва ти и космонтавтче за зимните разходки и завивка за количката. Трябва ти една хавлийка и една мека пеленка (по-скоро по две) за върху хавлийката, за да не е грубо на нежната кожичка. Едно мъничко юрганче - гледай да е от "дишащите", т.е. да си е за бебчета. Можеш да провериш дали е така, слагайки си го плътно на лицето - ако дишаш нормално през него, е ок. Иначе е опасно - ако беб се завре в него, може да се задуши. Трябват ти също повивалници (или еднократни постелки за преобличането) - бебчетата много обичат да пишкат, докато са голички  Party Crazy Heart Eyes И това е всичко  Heart Eyes Не прави грешката да се затрупваш с дрехи  Mr. Green по-натам, като започнеш да обличаш ходещо дете, ще мислиш за разнообразни дрехи и глезотийки  Heart Eyes Това е за дрешките  :love
Ето, Улях се  Mr. Green човек да не ме попита нещо, после трябва да ми чете отговорите  Mr. Green Радвай се, че се спрях и изтрих за слинга и кенгуруто  Mr. Green Joy
Отиваме на разходка  Hug Пак ще дойда Wink

Общи условия

Активация на акаунт