Фотография - 83 тема

• 53 084
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря ви, момичета Simple SmileЗначи в случая пак е един плюс за мен, щом успях да кажа поне нещо с тази снимка....та дори и болнична обстановка да е Wink нали така?!

# 676
така, така Grinning
може да си поиграеш да я обърнеш в чб, ако не се получи, поне ще си опитала.

# 677
  • Mostly in my mind
Създава такова впечатление може би защото заема много място в кадъра.  Ти си се увила прекалено много с него като с хирургическо облекло все едно Laughing

# 678
Ми все едно съм в психиатрията и чета за успокоение Wink

# 679
  • Mostly in my mind
Аз не съм те асоциирала с луди. Това ти го казваш.
Ако се композира така кадъра,  че одеялото да е по друг начин разположено,  съм сигурна, че няма да има такава асоциация.

# 680
Аз не съм те асоциирала с луди. Това ти го казваш.
Ако се композира така кадъра,  че одеялото да е по друг начин разположено,  съм сигурна, че няма да има такава асоциация.

Лолита
,аз не обвинявам никого в нищо, разбира се, че аз го казвам....но колкото повече се заглеждам в снимката, толкова по-луда ми изглежда Joy....иначе преди да го определи като болничен цвят Хамстерчето, определено цвета ми харесваше ....може би си права, че понеже голяма част от кадъра е с това одеало и затова се набива на очи толкова.... newsm78

# 681
Лолита[/b] ,аз не обвинявам никого в нищо, разбира се, че аз го казвам....но колкото повече се заглеждам в снимката, толкова по-луда ми изглежда Joy....иначе преди да го определи като болничен цвят Хамстерчето, определено цвета ми харесваше ....може би си права, че понеже голяма част от кадъра е с това одеало и затова се набива на очи толкова.... newsm78

Не ме намесвайте, нищо не съм казвала аз за цвят, ей сега ще ви прегриза кабелите на всичките  Laughing

# 682

Не ме намесвайте, нищо не съм казвала аз за цвят, ей сега ще ви прегриза кабелите на всичките  Laughing

Споко, всичко е наред.... #2gunfire

# 683
 Laughing Laughing Laughing Мацки, че кой не е за психиатрията Stuck Out Tongue

Иначе да - и моята първа асоциация беше болница.

# 684
В чест последното хубаво време малко прясно, не съвсем на фокус, макро.

Скрит текст:

И съответно виновника за липсата на фокус...

# 685
Нервен_Хамстер,ама много хубаво си хванала котарака да яде тревата  Grinning
Не виждам кое не ти е на фокус,но всичките макро-та са ти чудесни  Heart Eyes С какво си ги снимала?

# 686
Не са ми толкова остри, колкото искам сякаш, иначе са с макро пръстени на 50 мм. Не съм взела още макро обектив, след като продадох стария...

# 687
Не са ми толкова остри, колкото искам сякаш, иначе са с макро пръстени на 50 мм. Не съм взела още макро обектив, след като продадох стария...

Когато снимаш макро с пръстени, ползваш ли статив.....питам, защото аз като снимам с close up и колкото повече приближавам, толкова повече ми треперят ръцете и губя фокуса и става мазало... Rolling Eyes

# 688
Рядко съм със статив на макро, но макрото го снимам само на слънце, на висока скорост, а и съм тренирана вече, нищо не ми трепери  Laughing Но може и от това да е, ще ги тествам тези дни пак със статива...

# 689
Знам, че е разисквано много пъти....но не е задължително да се отговаря, само който има желание Crazy

Какъв обектив бихте препоръчали на мястото на 18-55? Wink

Общи условия

Активация на акаунт