Перилни препарати и омекотители – 42

• 88 232
  • 726
  •   1
Отговори
# 195
Аз пък имам оплаквания от препарата за перални на Heitmann - при мен правеше много пяна. Веднъж го излях според инструкциите в чекмеджето и пяната започна да извира оттам, откъдето го налях, в чудо се видях. Оттогава - директно в барабана; като се напълни с вода отварях и го изливах там. Тогава беше единственият на пазара, но сега има алтернативи и не го купувам вече, въпреки че може и да е променен.

А кой ползвате?

# 196
Собствените марки на Лидл или DM. В DM е постоянен артикул, а Лидл пускат от време на време по две бутилки, опаковани заедно за 5 лева. Даже тази седмица трябва да има.
Последно си взех на k2r праха за почистване на перални.

# 197
За мен препарата на Хайтман почиства многократно по-добре от този на ДМ. На опаковката пише да се слага в барабана и винаги там съм го слагала, никога не е правил много пяна. Дори този на ДМ ми е правил повече. С две ръце съм за този на Хайтман

# 198
Ок, мерси за мненията  Peace

# 199
_Smile_, не знам от колко време ползваш препарата на Хайтман, но аз го ползвам още като беше в тази бутилка. Снимката съм я правила 2012 г., а аз го ползвам отпреди това. Упътването тогава беше да се изсипва в чекмеджето, но след извирането на пяната, винаги съм ги изсипвала в барабана.
Писах, че може да е променен, не знам, нямам намерение да пробвам заради горчивия си опит, който съм описала. Дано.

# 200
На моята пералня всичките програми започват с кратко изпомпване. Значи ако съм сипала препарата в барабана директно ще си замине в канала още преди да е започнала програмата. При вас не е ли така?

# 201
Sekhmet, ползвам го от около 2 г и малко, значи 2014-та началото някъде. От тогава със сигурност на опаковката пише да се слага в барабана и не съм имала проблем. Нямам претенции да съм голям капацитет и да разбирам много, може би е променен от 2012-та и за мен е добър. На ДМ скоро взех за проба точно, защото тук го хвалехте и не ми хареса. Хайтман не го намирам толкова често в масовите вериги. Ако имам възможност да отида до Кауфланд, задължително ще си взема поне 3-4 за тази цена (ако са в приличен срок разбира се).

Фри, моята пералня също изпомпва в началото, но не върти през това време. Отрязвам пликчето и поставям препарата с него в барабана, изпомпва се водата, налива се малко, завърта няколко пъти и след това долива колкото трябва за прането. Съответно няма как да изхвърли препарата.

# 202
не разбрах - какво е това пликче? аз само в бутилки съм виждала такъв препарат.

# 203
Взимам препарат на прах, не течен в бутилка.

# 204
Аз за котленият камък, ползвам препарата на Сано и съм супер доволна - всеки месец по половин бутилка на кратката програма и след това пускам с прах за бяло на самопочистване на 90 градуса и всичко светииии  Blush

Благодаря за всички съвети и писания в темата  bouquet

http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=1228 промоцията за, която спомена Sekhmet  Peace

# 205
Моя приятелка ползва гел My Forest и ми го хвали много. А тук някъде срещнах, че не го препоръчвате. Защо?

# 206
_Smile_, току-що се връщам от Билла, където погледнах препарата на Хайтман, и пише да се излее в чекмеджето.
Не става въпрос за капацитет, а за това, че очевидно говорим за различни продукти. Ти говориш за пликче, а аз - за течния препарат за почистване на перални Хайтман.
Който питаше, да уточни за течния ли пита или за праха. Моето мнение беше за течния препарат за почистване на перални Хайтман.

Фри, и при мен е така, затова чакам да се напълни с вода, спирам пералнята, добавям препарата и пак я пускам. Не може да прелее, защото нивото е до ръба на барабана.

# 207
Sekhmet, аз също помислих, че става въпрос за различни препарати, след като Фри уточни, че е течен този, който ползва. Не съм купувала течния, само на прах и да потретя - страшно доволна съм. Изчисти пералнята в квартирата, която не си знае годините и ползвателите. Случайно да си видяла каква цена е в Билла препаратът на прах?

# 208
В Билла нямаше препарат на прах, само течен. На прах съм виждала май само в Елитис.

В ДМ видях един препарат за накисване на загорели тави, тигани, скари и тем подобни с активен кислород и ензими и исках да го намеря в немския сайт. Не го намерих, но пък видях, че в Германия са пуснали абсолютно същия прах за почистване на перални като Хайтман, но с марката на DM Денкмит. Сигурно ще го пуснат и тук и ще е по-евтин от Хайтман.

Скрит текст:

# 209
Ползвала съм и праха и течният на My forest,и омекотителите.Вярно,че предимно пусках дрешките на малкия с тях,но съм доволна.Малко по-трудно се премахваха петната от храна,или акано(сравнявям със Сано максима,които ползвам за първи път)Не съм срещала много мнения за my forest,може и да съм ги пропуснала Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт