Перилни препарати и омекотители – 42

• 88 196
  • 726
  •   1
Отговори
# 180
Привет! Някой купувал ли е течен препарат ОМО или капсули от emag? Сега имат промоция, но не знам дали са добри. В табличката от страНица 1 го намирам и като бюджетен и като нисък клас. Моля някой по опитен да каже дали си струва 😊

Скоро купих течно Омо за цветно-беше на промоция в ДМ. По принцип ползвам течен много рядко и само за определени дрехи-пердета,анцузи,дънки и тъмни дрехи,на които прахът би оставил евентуално бели петна. Прах с него само два пъти. Добре. При положение,че нямах нищо цветно и с петна,не мога да кажа нищо повече. За мое учудване почти не остава аромат след прането. Не е като праха-стария.

# 181
Защо от емаг? В момента има на много места промоции на прах Ариел. В била например днес всички прахове са с 25 процента отстъпка с била карта.

Ами беше намален с 39% когато го поръчах. Поръчах го за баба, която пере с Ариел. Тук няма Била и това ми се видя изгодно. Сега сме тук и пуснах една пералня наши дрехи. Само едно боди на малкия не е изпрано добре.
Защо не е добре да се пере с такъв прах?
Сега не е на промоция, но са намалени ОМО течен и капсули. Защо не е добре?

Защото е някакъв..хм, как да кажа...среден вид. Уж е за бяло, а няма кислородни избелители...няма да избелва добре. От друга страна фотоизбелителите ще избелват цветовете на цветното пране.

За детски дрехи, особено за малко дете или бебе, е силно препоръчително да се пере с прах, съдържащ кислородни избелители - освен, че избелват, те убиват и микроорганизмите и осигуряват по-висока хигиенизация на дрехите. Има ги само в праховете за бяло, не и в течните препарати.
Препоръчвам за бебешко пране прах Денкмит ултрасензитив на дрогерии ДМ, също има доволни от персил сензитив прах Peace

# 182
  • София
Да дам отчет за Омо прах за цветно. Снощи го пробвах.

1. След като бях свикнала с компактния Denkmit, не ми допада голямата доза, но това не е болка за умиране.
2. Петна нямах, така че за това не мога да дам отзив.
3. Имаше една зелена тениска в прането, за която знам, че пуска. Сложих 2 цветоулавящи кърпички, накрая обаче въпреки, че кърпичките бяха хванали цвета, единият от чаршафите има леко зеленикав оттенък. Което ме навежда на мисълта, че прахът най-вероятно няма цветоотблъскващи агенти. Или кърпичките са ме предали, което досега не се е случвало, а ги ползвам отдавна.
4. Ароматът доста се различава от този на Омо за бяло. Много по-слаб е и след изсъхване почти изчезва. Не ми допада особено.

Извод: Най-вероятно няма да повторя покупката.

# 183
Този препарат хубав ли е Heitmann препарат за почистване на перални машини?

# 184
Сутринта прибрах бялото пране изпрано с ДМ за бяло и отчета ми е следният : имаше една тениска на ММ с нещо замацано отпред и се е изпрало, покривката с петно от засъхнала лютеница също е изпрана, без да съм третирала петното предварително, само на един чорап на ММ седи едно жълто малко петно  Thinking

Пелените, ги пуснах с Ариел за бяло, че добавих и други бебешки дрехи и изглеждат добре  Rolling Eyes ще видя после как се държи Формила и Персил сензитив като почнат петната  Crazy

Да напиша и за промоцията в Макао Варна на Персил - третият пакет ти го дават какъвто имат наличен на касата, а не от същия модел, който си взел и онзи ден се отказах, защото нямаха Персил сензитив, а аз имам Ариел за цветно и бяло и не ми трябва Персил  ooooh! Ще видя дали в някой друг магазин няма да намеря да подаряват Сензитив  Rolling Eyes

# 185
Мис Облаче - Отказа се от безплатния Персил ли..... или въобще от покупката?
Какво му харесвате на този Формил - прах ли е, колко струва, добре ли пере?
Аз веднъж купих някакъв течен Формил, който беше гола вода и го отчетох като грешка. При положение, че Персил 20 пранета е 7 лв, защо да купувам Формил... Нали и Денкмит беше с някаква подобна цена +/-1-2 лв.

Bradley Cooper Heitmann ползвам от няколко години, нямам оплаквания, освен от цената  Mr. Green

# 186
Аз веднъж купих някакъв течен Формил, който беше гола вода и го отчетох като грешка. При положение, че Персил 20 пранета е 7 лв, защо да купувам Формил... Нали и Денкмит беше с някаква подобна цена +/-1-2 лв.

Bradley Cooper Heitmann ползвам от няколко години, нямам оплаквания, освен от цената  Mr. Green

Тази седмица е 2,40 в Кауфланд и за това му обърнах внимание, една опаковка 250 мл колко пъти се ползва?  Simple Smile

# 187

Тук говорим за един определен вид прах Формил, който е нов и като състав е еднакъв с ДМ-ския сензитив, а не за някакъв Формил Peace
И в момента въпросният е намален от 6лв. на 4 и нещо в Лидл.

# 188
  • в огледалото на живота

Тук говорим за един определен вид прах Формил, който е нов и като състав е еднакъв с ДМ-ския сензитив, а не за някакъв Формил Peace
И в момента въпросният е намален от 6лв. на 4 и нещо в Лидл.
До кога е офертата и има ли разновидност за бяло и цветно пране?!

# 189
Тази промоция в Лидъл може би е за определени градове или магазини. Сега прегледах моята брошура и няма такава акция.

# 190
Ще видя дали в някой друг магазин няма да намеря да подаряват Сензитив  Rolling Eyes
Защо да се набутваш с прах, който не ти е нужен, заради подарък? В момента (до сряда вкл.) в Билла Персил 20 пранета е 6,89 лв. Има от новия сензитив, произведен в Полша през юли или август тази година - съвсем пресен. Използвай докато е време. Ето така изглежда:
Скрит текст:

# 191

Фри, отказах се от покупката, тъй като искам 3 пакета Персил сензитив, а не 3я пакет да е нещо друго. Предстои ми голямо бебешко пране и лека полека трупам запаси  Peace

Както Тета е казала , Формила който споменах е сензитив и става за бебета - прах за бяло и течен за цветно  Peace

Тета, сега ще погледна при нас дали го има намален  Hug благодаря

Sekhmet,  bouquet заминавам в Била , благодаря ти  Hug Аз и за това се отказах да купя персила, защото не ми трябва друго освен Сензитив

# 192
Прах Формил сензитив е намален на рафта...няма го в брошура. За течния не знам, хич не го и погледнах него...намира се не при праховете, а на рафтовете откъм хладилните витрини...

# 193
  • Русе
Bradley Cooper Heitmann ползвам от няколко години, нямам оплаквания, освен от цената  Mr. Green

Тази седмица е 2,40 в Кауфланд и за това му обърнах внимание, една опаковка 250 мл колко пъти се ползва?  Simple Smile
Един път. Simple Smile Има упътване как се ползва. И аз мисля да се възползвам и да си купя, нищо, че преди месец чистих пералнята с такъв препарат(и не само). Няма да Ви казвам какви парчета варовик изхвърля помпата всеки път ooooh!

# 194
Аз пък имам оплаквания от препарата за перални на Heitmann - при мен правеше много пяна. Веднъж го излях според инструкциите в чекмеджето и пяната започна да извира оттам, откъдето го налях, в чудо се видях. Оттогава - директно в барабана; като се напълни с вода отварях и го изливах там. Тогава беше единственият на пазара, но сега има алтернативи и не го купувам вече, въпреки че може и да е променен.

Общи условия

Активация на акаунт