Перилни препарати и омекотители – 42

• 88 171
  • 726
  •   1
Отговори
# 165
Seкhmet,
благодаря за отговора.

# 166
Здравейте,купих от Кауфланд прах Ариел маунтин спринг за 80 пранета,никъде не видях да пише за какво пране е ,дали е само за бяло или е универсален?  newsm78

# 167
За бяло Peace

# 168
Привет! Някой купувал ли е течен препарат ОМО или капсули от emag? Сега имат промоция, но не знам дали са добри. В табличката от страНица 1 го намирам и като бюджетен и като нисък клас. Моля някой по опитен да каже дали си струва 😊

# 169
Вземи си прах Омо .

# 170
# 171

Запомни: ако на пакета не пише, че е за цветно, значи е за бяло!! Основно правило е това и няма да се чудиш.

Не видях да има подвеждащо нещо Rolling Eyes...редактирам се - че запазвал цветовете ли имаш предвид, ?

прах Ариел за цветно си пише "колор" на пакета. Този с планините и с цветето-синьо или лилаво, са за бяло. Peace

# 172
Да описанието подвежда,за цветовете на дрехите,оставам го тогава за бяло,светли дрехи и бельо.

# 173
Да, аз после го видях описанието...

Иначе съдържа кислородни избелители, които ще избелят цветовете на цветните дрехи, ако постоянно се перат с този прах. Но от един път например няма драстично да избелеят.
 Но прахът си е баш за бяло Simple Smile

# 174
Колко сте бързи с отговор
Още един въпрос. В къщи има такъв. http://m.emag.bg/perilen-preparat-ariel-white-color-100-izpirani … 968/pd/DJ8332BBM/ пише си White and color. Това ли се води универсален?
Моля ви препоръчайте те ми препарат. Трябва да става за детски дрехи, които са и шарени, но и с бяло. А дребосъкът започва да се храни сам и както сам казва да 'маже маже' Изобщо не уцелва устата с лъжица и въпреки лигавника е доста изцапан. Нямам възможност да ги пера след всяко омазване. Хич ме няма с препаратите така че ще съм благодарна но съвет.

# 175
Защо от емаг? В момента има на много места промоции на прах Ариел. В била например днес всички прахове са с 25 процента отстъпка с била карта.

Косилия, този Ариел, показания в линка, не е официален внос. Иначе да, универсален се води, въпреки, че това е подвеждащо определение. Става за бели дрехи и дрехи с устойчиви цветове. Съдържа избелители, които с времето ще отслабят цветовете.

По принцип има прахове за бяло, които съдържат избелители, и прахове за цветно, които не ги съдържат съответно. "Универсален" е само маркетингов трик и понятие, което не значи нищо.

# 176
Показаният от Kosilia прах е нещо ново. Няма го в България. Всъщност не съдържа избелители на кислородна основа, но пък съдържа фотоизбелител. Ако се пере с него, добре е цветните да не се сушат на слънце, а белите - напротив заради фотоизбелителя. А най-добре е изобщо да не се ползва такъв прах.

# 177
Да, аз после го видях описанието...

Иначе съдържа кислородни избелители, които ще избелят цветовете на цветните дрехи, ако постоянно се перат с този прах. Но от един път например няма драстично да избелеят.
 Но прахът си е баш за бяло Simple Smile
Благодаря  bouquet ,ще пера бяло.

# 178
Показаният от Kosilia прах е нещо ново. Няма го в България. Всъщност не съдържа избелители на кислородна основа, но пък съдържа фотоизбелител. Ако се пере с него, добре е цветните да не се сушат на слънце, а белите - напротив заради фотоизбелителя. А най-добре е изобщо да не се ползва такъв прах.

Аз се зачудих и затова съзнателно пропуснах "кислородни" и написах само избелители...

# 179
Защо от емаг? В момента има на много места промоции на прах Ариел. В била например днес всички прахове са с 25 процента отстъпка с била карта.

Ами беше намален с 39% когато го поръчах. Поръчах го за баба, която пере с Ариел. Тук няма Била и това ми се видя изгодно. Сега сме тук и пуснах една пералня наши дрехи. Само едно боди на малкия не е изпрано добре.
Защо не е добре да се пере с такъв прах?
Сега не е на промоция, но са намалени ОМО течен и капсули. Защо не е добре?

Последна редакция: пт, 07 окт 2016, 16:22 от Kosilia

Общи условия

Активация на акаунт