Перилни препарати и омекотители – 42

• 88 160
  • 726
  •   1
Отговори
# 150
Сиреч 19 август. smile3534

# 151
Здравейте, имам въпрос - с какво препоръчвате да се перат цветни тъкани, но с преобладаващо бяло?
Имам риза, която бяла с разни шарени цветя, пера я с един универсален препарат, но сякаш бялото сивее  ooooh!
Харесвам ОМО-то за бели тъкани, но цветните елементи няма ли да избелеят Thinking Thinking

# 152
Здравейте, имам въпрос - с какво препоръчвате да се перат цветни тъкани, но с преобладаващо бяло?
Имам риза, която бяла с разни шарени цветя, пера я с един универсален препарат, но сякаш бялото сивее  ooooh!
Харесвам ОМО-то за бели тъкани, но цветните елементи няма ли да избелеят Thinking Thinking

И аз имам такива дрехи, винаги ми е било драма прането им, поради същата дилема. Дано някой по-опитен даде съвет, ще следя  book

# 153
От 6.10. до до 12.10. в Билла Персил за 20 пранета ще струва 6,89 лв. Отделно в петък всички перилни препарати и омекотители ще имат 25% отстъпка с Билла карта.

# 154

И аз имам такива дрехи, винаги ми е било драма прането им, поради същата дилема. Дано някой по-опитен даде съвет, ще следя  book

То няма много варианти - или с прах за бяло, или за цветно Mr. Green
Преди щях да препоръчам с прах за цветно, защото съдържаха съставки за пренос на багрилата, но вече ги махнаха, така че....с кърпичка цветоулавяща. Ако се държи бялото да е бяло, с прах за бяло. Ако се държи повече на цветовете - с прах за цветно.
Ама как го обясних само Mr. Green

Уууу, пак прИмоция на така желания напоследък Персилец Laughing

# 155
Взех за първи път препарат правен за чужд пазар, видях  в таблицата в първия пост, че това трябва да е висок клас

Вчера прах за първи път, свърши си работата, доста силен аромат има, а не сложих много

# 156
За пръв път да купиш чужд перилен препарат и да изтеглиш късата клечка. Лош късмет. Това е Dash Simply, което е орязан Даш - продукт от по-нисък клас в рамките на марката от висок клас Даш.

Какво значи
Има си дозировка, която трябва да се спазва за най-добри резултати.

# 157
Лидълкските капсули за омекотяване на водата се поставят в отделение 2, а параха се дозира за мека вода? Правилно ли съм разбрала? А ако водата е много варовита (твърда) по една или две се слагат?

# 158
  • Den Haag
Здравейте! Днес след дълго и неуспешно търсене в Холандия на любимия ми омекотител Softlan, го намерих изгодно,  онлайн от един немски сайт и си поръчах 5 бр. с аромат ванилия и орхидея, и два други аромата, които не съм ползвала до сега. Пробвали ли сте тези два и какво ви е мнението за тях:
http://m.drogeriedepot.de/advanced_search_result.php?keywords=So … t_view_mobile.php

http://m.drogeriedepot.de/advanced_search_result.php?keywords=So … t_view_mobile.php

Късно видях, че имат и течен прах Coral. Другия път ще си поръчам и от него.

В момента ползвам следните прахове:
Ariel - доволна съм, но не усещам аромат
https://www.google.nl/search?q=ariel+professional+colour&cli … omR3m-Pvg1O0QM%3A

Sunil - доволна, много приятно мирише след пране.
https://www.google.nl/search?q=sunil+tropische+bloemen&clien … 6b1AddxNvrPKNM%3A

Persil капсули- не ми допадат, като пране и аромат
https://www.google.nl/search?q=persil+powder+booster+capsule& … E_7yNyqfxKkO_M%3A

Понякога, след пране сухите дрехи са твърди, като пера без омекотител и суша на подвижен простот. Каква може да е причината?

# 159
  • Русе
Лидълкските капсули за омекотяване на водата се поставят в отделение 2, а параха се дозира за мека вода? Правилно ли съм разбрала? А ако водата е много варовита (твърда) по една или две се слагат?
Правилно си разбрала. Когато живеехме в Ловеч(там водата беше по-мека), слагах по 2/3 таблетка. В Русе (водата е твърда) си слагам цяла.

Последна редакция: чт, 06 окт 2016, 22:31 от viki_1974

# 160
За пръв път да купиш чужд перилен препарат и да изтеглиш късата клечка. Лош късмет. Това е Dash Simply, което е орязан Даш - продукт от по-нисък клас в рамките на марката от висок клас Даш.

Какво значи
Има си дозировка, която трябва да се спазва за най-добри резултати.

Да, права си, че има дозировка, сега погледнах. Следващият път ще гледам  колко сипвам Blush Иначе май не е било малко защото прането мирише доста силно, а и дрехите се изпраха хубаво. Нямам оплаквания от препарата, дори и да не е най-доброто, а и цената беше супер.

# 161
Моля за малко помощ отново.
Това донесе мъжът ми -  подарък от приятел.
За бяло пране ли е?

И още едно питане относно турски омекотител Yumos, по-добър ли е от тези, които се предлагат на нашия пазар?

# 162
От днес в Била Персил е на цена 6,89, а утре има акция за всички перилни препарати -25%.

Ако отида утре как ще ми го таксуват,някой имал ли е такъв случай. Да преценя кога да ходя.

# 163
nellli, такъв прах за пръв път виждам. Сега му погледнах декларацията за състава - съдържа избелители, следователно е подходящ за бяло пране. Май е нещо като нашия Бонукс.
Турският Юмош отговаря на нашия Коколино. Според моя опит, Юмош не мирише по-силно или по-трайно от Коколино.

Ако отида утре как ще ми го таксуват,някой имал ли е такъв случай. Да преценя кога да ходя.
Пише, че продуктите от седмичната брошура не влизат в това 25-процентно намаление, така че би трябвало да ти го таксуват за 6,89 лв.

# 164

Sekhmet,
Благодаря много. Има да пера...
Значи да не се напъвам от следващата почивка в Турция да пазарувам омекотител.

Общи условия

Активация на акаунт