Перилни препарати и омекотители – 42

• 88 127
  • 726
  •   1
Отговори
# 135
  • на Мелмак
Аз пробвах Омо за бяло за първи път - не , че бялото ми беше мръсно и с петна - пак са си бели дрехите , но пък аромата след пране , който остава изобщо не ми харесва , по приятно ми мирише в пакета  Laughing
Ще трябва да му мисля омекотител  Thinking

# 136
  • оттам, откъдето започва България
Когато го ползвах така и не намерих омекотител, който да му пребори аромата.  Peace

# 137
На мен пък аромата на Омо ми напомня едни ранни детски години Simple Smile Допада ми

# 138
Аз пробвах Омо за бяло за първи път - не , че бялото ми беше мръсно и с петна - пак са си бели дрехите , но пък аромата след пране , който остава изобщо не ми харесва , по приятно ми мирише в пакета  Laughing
Ще трябва да му мисля омекотител  Thinking
Предлагам зелено Коколино. Комбинирам с него течното Омо за цветно, мирише супер след изсъхване (поне според мен).

# 139
Здравейте,знам че беше коментирано в темите,как се изчислява годността на праховете...но не го намирам:)Бихте ли ми помогнали Simple SmileЩе го напиша,че не мога да се ориентирам как да кача снимката от тел-а Simple Smile 97590511 S005 Благодаря  Hug

# 140
Кой е този прах?
Ариел са с 10 -цифрен код...

# 141
Ариел.Да не би цифрите от баркода,да са годността?Понеже написах тези под надписа,годен до...

# 142
Ако Ариел е от нашия пазар, си пише кога е произведен със съвсем нормален формат на датата. Тези цифри, които си написала, са кода на продукта - навремето по тях се търсеше декларацията за състава. За кода на производство трябва да търсиш допълнително напечатани с мастило цифри. Ето снимка: на нея е напечатан кода за производство (най-долу - 4184 2766...), а по-горе се вижда и това, което ти си преписала.
Скрит текст:

# 143
Праха е купен от Била...ами гледам,но не виждам честно казано.Отстрани на кутията има тези цифри,който написах,под срока на годност..от пред има 8 цифрен код..Ще пробвам да кача снимката от компа:)

# 144
Гледай по-хубаво. Wink Там е - на страничните стени на кутията.

# 145
  • Варна
Да ви попитам за ефикасен препарат за почистване на дамаски. Преди време бях видяла в тази тема, но не се сещам кой беше и не мога да намеря.

За аромата на Омото писах вече няколко пъти - в предната опаковка ми миришеше много силно, та не можех да го трая. Но с времето явно свикнах и сега ми липсва силната миризма. В тази нова опаковка определено мирише по-слабо праха. За мен много добре се съчетава с Коколино Бергамот.

# 146
Видях гооо  Party ООбаче е от пред на кутията(сега и ако то не е  #Crazy )Като гравиран е кода,случайно го видях,докато въртях кутията за снимки.Пак не ми се получава публикуването им.Повторих го с химикал за да се вижда:6232272300 19/08/18 CZ Моля ви,кажете че съм го открила Simple Smile

# 147
Откри го, откри го, спокойно. Той е съвсем пресен, направо пари. Laughing

# 148
Sekhmet,много благодаря  bouquet bouquet Hug

# 149
232 ден на лето 2016г Laughing

Общи условия

Активация на акаунт