Перилни препарати и омекотители – 42

• 89 171
  • 726
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
А как мразя аромата на mountain spring.. ooooh! Само като прочетох и се сетих колко му се молех да го изразходя, смесвах с други прахове, прибавях течни, бухах омекотител в максимална доза, само и само д аго махна и накрая пробутах половината на майка ми, която пере на долния етаж и като простре, по стълбите пак се качваше всичката миризма на принципа на комина горе у нас. Преди време съм го ползвала и никак не ме е дразнил като аромат. Но последния път беше ужас.

# 286
Аз сега пера с някакъв, но не знам кой е той. Изхвърлиха кутията, мириише доста приятно

# 287
В "Елитис" прах ОМО е намален на 6,99 лв. Има за бяло и за цветно.

Освен това са намалили някои от продуктите на kr2. Купих си ето това
Скрит текст:
за 2,99 лв.

# 288
В "Елитис" прах ОМО е намален на 6,99 лв. Има за бяло и за цветно.

Освен това са намалили някои от продуктите на kr2. Купих си ето това
Скрит текст:
за 2,99 лв.
Аз купих такива кърпички за пране от метро, имаше 2 за цената на 1..към 5,6лв ми излезнаха. Като взех за бяло и за цветно.
Не видях някакъв ефект от тях...те са вътре 5 сашета, след използване не се бяха оцветили, а имам една синя тениска, която като пусна с друг вид кърпички ги оцветява...
Ще пробвам другият път с тях, като пускам на детето една червена блуза, която пуска боя, да съм сигурна, но мисля че не бих повторила покупката...

# 289
Това, което съм показала, е препарат против петна за бели дрехи и е добър продукт, защото съм го ползвала докато се казваше Dylon.

# 290
Еми ето защо не се оцветяват моите  Joy
Прочетох аз кърпички на етикета в магазина и смятах, че са като другите, които взимам против оцветяване...и се чудя защо не действат... И се чудих защо са сашета, а не просто кърпи...
Еми няма такава шматка, като мен  Embarassed
Те били за петна...еми ще ги пробвам тогава за петна, пък да видим, може и да си сменя мнението...да подействат  Grinning

# 291
  • София
А тоя Ариел с Ленор е гола вода! Петна, посивяло - нищо не е махнал! Какво ще го правя, не знам!
Верно, че са му малко избелителите, ама толкова малко, бива ли?

# 292
А тоя Ариел с Ленор е гола
вода! Петна, посивяло - нищо не е махнал! Какво ще го правя, не знам!
Верно, че са му малко избелителите, ама толкова малко, бива ли?
На каква програма пра, градуси?

# 293
  • София
На каквато си пера обикновено - памук, 40, че бяха малко смесени - бели, сиви и пр.
Откакто имам пералнята си пера така, ама толкова смотано пране рядко съм изкарвала.

# 294
Странно...аз съм доволна.
Но бяло пера на 60 градуса,2ч и половина програма. Не смесвам с цветни дрехи като сиви и др., само бели дрехи Peace

# 295
  • Чукарландия
Странно...аз съм доволна.
Но бяло пера на 60 градуса,2ч и половина програма. Не смесвам с цветни дрехи като сиви и др., само бели дрехи Peace

+1. Peace

# 296
  • София
Вече години пера с прах Омо, Ариел, Персил за бяло, на 60 градуса, дълга програма, допълнително изплакване. Посивелите стари тениски, калъфки за възглавници са си все така посивели, въпреки че често слагам и избелващ препарат.
Разликата с преди (когато не знаех да пера  Crazy) е, че новите бели дрехи вече не посивяват.
Затова си мисля, че посивяло бяло с просто изпиране трудно ще го върнеш към снежнобяло. Трябва си киснене в избелващи препарати за целта.

# 297
  • в огледалото на живота
   http://prikachi.com/images.php?images/526/8942526d.jpg

Последна редакция: сб, 22 окт 2016, 13:32 от ~Dev~

# 298
  • в огледалото на живота
    http://prikachi.com/images.php?images/526/8942526d … jpg    
Новата придобивка от супермаркета.Естествено не очаквам белотата на Омо,ама пусто изкушение на добра цена  Blush
Някой изпробвал го?
П.п Сори за двойното качване...телефона пАдлудя... Crazy

Последна редакция: сб, 22 окт 2016, 13:33 от ~Dev~

# 299
  • София
Аз в момента ползвам Бингото с черното въже и съм доволна. Бих се радвала на мнение и за бялото.

Общи условия

Активация на акаунт