Перилни препарати и омекотители – 42

• 88 135
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
  • оттам, откъдето започва България
Neli_20, интересно ми е споделеното от теб за прах Бонукс. В тази тема не се споменава като един от хубавите прахове, но и на мен ми направи впечатление искрящо бялото пране на съседката, която е с две малки деца. Тя пере само с Бонукс. Аз не съм го ползвала от едно време и сега ми стана любопитно.  newsm78

# 571
Той все има някакви доводи против праха.
Примерно?

# 572
Убеден е, че точно той води до запушването и всякакви мизерии по пералните.

# 573
Neli_20, интересно ми е споделеното от теб за прах Бонукс. В тази тема не се споменава като един от хубавите прахове, но и на мен ми направи впечатление искрящо бялото пране на съседката, която е с две малки деца. Тя пере само с Бонукс. Аз не съм го ползвала от едно време и сега ми стана любопитно.  newsm78
Бях учудена. Прането си личи, че беше изпрано добре. Тениски от месеци с петна, вече ги няма. Пера само с течни Ариел, Персил или Омо.Дали защото е прах, а не е течен или просто и самия прах пере добре, незнам:)

# 574
Кажи на мъжа си, че първият прах за пране, наподобяващ съвременните, е създаден през 1907 г. и това е Персил. Преминал извънредно много подобрения и промени, прахът за пране е на пазара вече 109 години. Ако нещо не беше хубаво, запушваше и правеше мизерии, нямаше да съществува 109 години и да го използват поколения наред.

Бях учудена. Прането си личи, че беше изпрано добре. Тениски от месеци с петна, вече ги няма. Пера само с течни Ариел, Персил или Омо.Дали защото е прах, а не е течен или просто и самия прах пере добре, не знам:)
Как ме умиляваш. Всичките ще стигнете до моето и на TAED в крайна сметка: праховете перат по-добре от течните.

# 575
Кажи на мъжа си, че първият прах за пране, наподобяващ съвременните, е създаден през 1907 г. и това е Персил. Преминал извънредно много подобрения и промени, прахът за пране е на пазара вече 109 години. Ако нещо не беше хубаво, запушваше и правеше мизерии, нямаше да съществува 109 години и да го използват поколения наред.

Бях учудена. Прането си личи, че беше изпрано добре. Тениски от месеци с петна, вече ги няма. Пера само с течни Ариел, Персил или Омо.Дали защото е прах, а не е течен или просто и самия прах пере добре, не знам:)
Как ме умиляваш. Всичките ще стигнете до моето и на TAED в крайна сметка: праховете перат по-добре от течните.
От утре вече само прах Hug
Ариел или Омо? Кое ще ми препоръчате? newsm78

# 576
Който е по-евтин в момента.

# 577
  • София
http://lipnenski.bg/product.php?id=6 някой да го е ползвал?

# 578
Здравейте!
Преди перях само с течен Персил, но ми го носеха от Германия и бях много доволна. За съжаление човекът, който ми го носеше вече не пътува и си купих течен Персил от м-н Кауфланд.  ooooh! Нищо общо няма, разреден, не изпира добре, че и ароматът му не е същия.  Naughty Изглежда, че е време да се върна към прахообразният вариант т.к. би трябвало да изпира по-добре.  Crazy

# 579
Преди месец, май в предната тема, писах за олекотени завивки, които ни донесоха родителите на приятеля ми от вилата им, които миришеха ужасно и бяха посивели. Оказа се, че не са прани със Савекс, както предположих, а точно с течен Персил и точно купен от някаква промоция в Кауфланд. Не мога да ви опиша как изглеждаха и как миришеха буквално на тиня. Но има още нещо, прани са на кратка програма, на 30 градуса и ефектът беше налице. Пуснах ги с Персил сензитив прах, без омекотител на най-дългата програма, 60 градуса и светнаха.

Последна редакция: чт, 10 ное 2016, 11:03 от _Smile_

# 580
На мен ми се вмириса брутално пералнята от течен Персил за цветно. От тогава не си и помислям да ползвам друго освен прах и то Ариел или Персил (с тези нескончаеми промоции излиза изгодно). Правя изключение само за функционални спортни тъкани (лидълския препарат). Донесоха ми и Омо за цветно, нали го похвалихте, та да го пробвам. Laughing

# 581
На нас нищо не ни се е вмирисало от течните, а предимно с течни перем почти 2 години

# 582
На нас нищо не ни се е вмирисало от течните, а предимно с течни перем почти 2 години

Поне ползвай дълги програми над 2ч и високи градуси... Peace

# 583

Ще предам дословно.  Peace

# 584
Аз също предпочитам прах пред течните, но при тъмни дрехи ми се  е получавало да остане бяло, като неразтворен прах, дори да е бил за цветни дрехи. С течен никога не ми се е получавало  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт