Перилни препарати и омекотители – 42

• 89 165
  • 726
  •   1
Отговори
# 405
E_ve, освен да се е затиснал чаршафа м/у барабана и маншона( макар че това никога не ми се е случвало, дори и препълнена) друго не виждам какво да е. Проверих барабана- не видях нищо, но пак ще видя. Дрехи с цип нямаше. Както и да е ЩЕ СИ КУПЯ НОВИ  Mr. Green

# 406
  • София
Както и да е ЩЕ СИ КУПЯ НОВИ  Mr. Green
ТОВА винаги решава проблема  Party Party Party

# 407
От утре много промоции на прахове: в Билла малките опаковки на Ариел ще са по 6,99 лв., а в DM малките разфасовки на Персил ще са по 6,89 лв.

# 408
От утре много промоции на прахове: в Билла малките опаковки на Ариел ще са по 6,99 лв., а в DM малките разфасовки на Персил ще са по 6,89 лв.
И в Лили Ариел е на 6.99 лв до края на месеца.

# 409
В Лидл пускат някакво ОМО за около 17-18лв/70 пранета. Не пише за цветно и не е като нашето, което внасят. Отзйви за него имате ли?Simple Smile

# 410
Има отзиви, но не са положителни. Не струва Peace

# 411
Има отзиви, но не са положителни. Не струва Peace
Мерси. Значи ще си взема Ариел от Фантастико, мисля че течния е 40 пранета за около 12лв. Капсулите са 32. Или от Кауфланд 42 капсули за 16-17 лв има от утре до неделя. Кое е по добре?

# 412
В Била и Лили също в момента Ариела е на 7 лв. за 20/26 пранета Peace Говоря за прах, течните и капсулите не ги заглеждам.

# 413
Бясна съм на тези простаци от DM! Пак са пуснали праха ултрасензитив, но вече е на нова цена от 9,99 лв., а преди беше 6,99 лв. Не го купувайте! Да си го ползват или да си го бракуват, каквото щат - това. Просто вече прекаляват с наглостта си!

# 414
  • София
Бясна съм на тези простаци от DM! Пак са пуснали праха ултрасензитив, но вече е на нова цена от 9,99 лв., а преди беше 6,99 лв. Не го купувайте! Да си го ползват или да си го бракуват, каквото щат - това. Просто вече прекаляват с наглостта си!

Точно така. Сега погледнах немския им сайт. Там е 2,95 евро. Безобразие!

# 415

На тази цена, и без да ме агитираш, не ще си го купя Stop
Поне картинката смениха ли Mr. Green

Добре, че грабнах една опаковка от Формилския сензитив прах, и то на 3.99 лв...

# 416
Каква картинка да са сменили? Абсолютно същият е.

Формил ултрасензитив така си стои при нас на 4 лева и никой не го пипа. По-добре него особено като се има предвид, че са еднакви.

# 417
Аз се чудя защо не го взех преди 2-3 седмици! Бях го взимала преди и исках пак да взема, но като видях 10 лева и реших, че ще изчакам за някое намаление на Персил.
Предишната седмица в Кауфланд Ариела май беше на по - голяма сгода  newsm78

# 418
Не, прахът е хубав, а съотношението цена:качество беше добро, пък и няма друг без аромат на нашия пазар, така че съм го препоръчвала. Обаче сега определено е по-добре Персил, който в момента именно в DM е намален на 6,89. Персил е с много по-добро качество от собствената марка, а и да иска човек, не може да го вземе на редовна цена, защото непрекъснато някъде е намален.

Не мога да разбера тези хора не знаят ли, че собствената им марка трябва да е с поне 30% по-евтина от марковите продукти. Това тяхното е наглост до безобразие - над 4 пъти по-висока цена от Германия. Няма никакво основание да му вдигат цената. Сериозно ви призовавам да го бойкотирате, а аз сериозно се замислям дали да не бойкотирам цялата верига, защото вече ми писна от тях. Май котуракът ще яде нещо друго.

# 419
Каква картинка да са сменили? Абсолютно същият е.

Поне да я сменят, че да "оправдаят" някак си повишението...пък те и в същите торби го насипват и хоп...10 лв.  Stop

Не се ядосвай за нещо, което не зависи от теб Peace

Общи условия

Активация на акаунт