Избор на училище след 4-ти клас в Пловдив

• 93 535
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Дъщеря ми тази година отива в МГ, ще бъде 8 клас. Дадоха ни списък със "задължителна" униформа и такава по избор. От старото училище ни стоят пуловери и суитчъри, необлечени. Искам да питам, колко е задължителна "задължителната" униформа? Ризи и Лакости ще взема, може ли да минем без панталон, пола и пуловер? Може ли да си носи тъмни дънки и тъмна, неуниформена пола?

# 556
Униформата на МГ-то е с добро качество, като изключим панталоните, които всъщност са черни дънки. Аз купувам черни дънки, лакоста с дълъг ръкав, ризи, суичър. И вече 8 години (единият син завърши, а вторият влезе веднага след него в 5-ти клас, сега ще е 8-ми) бродираме емблеми на обикновени бели тениски. Пробвахме с цветни, но на момчетата не им хареса. Не купувам униформените с къс ръкав, защото са лакоста - по-плътни, с яка, не стават за физическо. А и цената на бродираната тениска ми е само 5 лв. - несравнимо с тези от Гранд-а. Големият син предпочиташе да ходи с развяващи се ризи над черните дънки, малкият предпочита лакостите с дълъг ръкав за по-хладното време, иначе си ходи с тениските. Няма да правя реклама тук, но ако някой иска, мога да дам телефон на човека, който ни бродира тениските.

# 557
Благодаря на всички с опит, които се отзоваха на питането ми. Мисля, че вече съм по-ориентирана. А и във времето всичко ще се доизяснява. Хубав ден.

# 558
  • Пловдив
Аз реших, че детето ви е 4 кл. за това казах, че групите при Симеонова са попълнени. Тя има и за 3 клас. Там може да има места.
За съжаление и третокласната група е пълна 🙄.

# 559
От години групите й се запълват още през март, април. Тези за 4 клас са с много малко места, понеже децата посещаващи курса в 3 клас  си запазват мястото и за следващата година.

# 560
  • Пловдив
Момичета, някой има ли информация за родителските срещи за 5 клас в "Патриарха"? От записването до момента следя сайта, но няма нищо публикувано...Не съм звъняла, но се чудя дали да го сторя...

# 561
  • Пловдив
В началото на септември са обикновено - нашата преди 2 години беше на 07.09 ако не се лъжа

# 562
  • Пловдив
Благодаря! Ще чакам да съобщят, тогава Simple Smile

# 563
Lara 1, за родителските срещи на 5-класниците в Патриарха е рано още.
Дъщеря ми тази година завърши 7 клас в Патриарха.
За родителската среща в 5-ти клас, класната беше направила група на всички родители в Viber и така ни покани и организира.
Вие с кой класен ръководител сте?

# 564
  • Пловдив
Привет! Не знам още кой ще е класният ръководител. Когато я записвах девойката  / в паралелка с математика е/ не казаха, а реших да не звъня да питам...
П.П. Вайбър умишлено нямам, но предполагам ще ме открият Blush

# 565
На 5А - Цветанска, на 5Б - Пенева.  За първа родителска среща носете торба, защото ще ви дадат  учебниците.

# 566
  • Пловдив
Благодаря за информацията Hug

# 567
Нашият класен ръководител беше г-жа Цветанска (тази година завърши 7а клас) - страхотен човек и учител.
И за другата госпожа съм чувала добри думи от родителите на децата.

# 568
  • Пловдив
Тази година на 5 клас в МГ класни ще са Николинка Бъчварова - математика и Атанаска Мерджанова - английски език. Някой с впечатления за тях?

# 569
За 5а Цветанска по МАТ, а по БЕЛ?

Общи условия

Активация на акаунт