Работа, CV-та, HR-и, съвети - 55-та тема

• 74 661
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
  • София
В никакъв случай не казвам какви хонорари и заплати взимам.
На различните места заплащането ми е различно.

Оценката може би, би помогнала ако тамън си станал от студентската скамейка и си отличника на випуска. Все пак това все още не е толкова лесно постижимо както влизането и избутването на специалността.

# 676
Как пък няма да пиша оценка?!?

Ако е ниска - този е слабак!

Ако е висока - този хвали ли се или какво?

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 677
Сериозно ли от кариери.бг съветват такава глупост?!?
И с какво оценката на дипломна работа ще ти помогне за това да си по-добър служител, или не?

сериозно Grinning,щом питам,написали са хората и аз питам вас като по-опитни

според вас дали си бил от тройкаджиите или отличниците няма никакво значение по отношение на качествата на човека????

Последна редакция: ср, 16 ное 2016, 17:06 от Аktivity

# 678
Някакви отзиви за Офис експрес като работодател ако има такива който са ходили на интервю нека споделят какво питат там , изобщо всякакви подробности са ми интересни предвид срещата ми утре там  Rolling Eyes

# 679
Никъде не са ме питали каква ми е дипломата, или оценката от дипломна работа Оценките ми са над 5.50, но не виждам това каква работа върши на работодател.
 За определени позиции още при кандидатстването се изискват копия на тези документи, така че се вижда.

# 680

е добре де,ако са ти хубави оценките това не е ли позитив?Твое качество,нали целиш д асе харесаш на работодателя?

естествено ако са ниски оценките,не се споменават,няма да си подливаш вода я,така пише  и в статията....

Нали търсим добро представяне все пак,как иначе да представим себе си??Колкото повече информация има в СВто не е ли по-добре?

# 681
  • София, България
В какъв срок е нормално да ви отговорят на кандидатурата? Пуснах едни 10-15 СВ-та и вече трети ден чакам, но никой не ми се обажда. Твърде рано ли е да се притеснявам, че толкоз пък никой не ме е харесал  newsm78

# 682

е добре де,ако са ти хубави оценките това не е ли позитив?Твое качество,нали целиш д асе харесаш на работодателя?

естествено ако са ниски оценките,не се споменават,няма да си подливаш вода я,така пише  и в статията....

Нали търсим добро представяне все пак,как иначе да представим себе си??Колкото повече информация има в СВто не е ли по-добре?

Ако ме питат на интервюто за оценки /не ми се е случвало/, ще си ги кажа. Но в СВ-то не бих си ги написала. Не мисля, че ще направя добро впечатление.

ПС: При това са високи!  Mr. Green

# 683
.

Последна редакция: ср, 16 ное 2016, 17:22 от Аktivity

# 684
В какъв срок е нормално да ви отговорят на кандидатурата? Пуснах едни 10-15 СВ-та и вече трети ден чакам, но никой не ми се обажда. Твърде рано ли е да се притеснявам, че толкоз пък никой не ме е харесал  newsm78

според мен е рано,не се притеснявай

# 685
Мен са ме питали за оценки от дипломата- за среден успех тъй де, направих грешката че ги споменах тогава.

Последна редакция: ср, 16 ное 2016, 17:47 от Анонимен

# 686
  • София

според вас дали си бил от тройкаджиите или отличниците няма никакво значение по отношение на качествата на човека????

Ами бележкарството не на всеки е присъщо по принцип... Една 6-ица какво ти гарантира, че човекът ще си върши прилежно работата?

# 687

Ами бележкарството не на всеки е присъщо по принцип... Една 6-ица какво ти гарантира, че човекът ще си върши прилежно работата?

това не е ли пак някакъв начин да се отсеят кандидатите???Ако ти си избираш лекар да те лекува,на кого би се доверила по отношение на здравето си-на такъв едвам избутал и взел диплома или такъв с отличен успех и и много знания и умения???

Незнам как може да не правите разлика между студентите отличници и студентите тройкаджии???Нима няма такава ???Впоследствие какви служители ще излязат от подобен тип хора?
Аз мисля че от вторите -мързеливи и некадърни ,от първите -амбициозни и работливи.

# 688

според мен е рано,не се притеснявай

И според мен е рано. Аз така също се бях притеснила веднъж. Започнаха да се обаждат чак след седмица и се обаждаха до след месец.

# 689
  • София

това не е ли пак някакъв начин да се отсеят кандидатите???Ако ти си избираш лекар да те лекува,на кого би се доверила по отношение на здравето си-на такъв едвам избутал и взел диплома или такъв с отличен успех и и много знания и умения???

Незнам как може да не правите разлика между студентите отличници и студентите тройкаджии???Нима няма такава ???Впоследствие какви служители ще излязат от подобен тип хора?
Аз мисля че от вторите -мързеливи и некадърни ,от първите -амбициозни и работливи.

Директно ти казвам, че студенти - бележкари ми правят лошо впечатление. Няма как да знаеш дали тройките на един студент не са, защото му се е налагало да работи на две места, за да си позволи студентския живот.
Няма как да знаеш също дали 6-иците на някоя кифла не са, защото се е натягала на всички и е имала пари да си плати курсовите работи, за да бъдат направени от колеги.
Та толкова за оценките.

Между другото, от отличниците съм и съм виждала и двата описани по-горе варианта, а и много повече Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт