Искам да кажа ... (90)

• 59 535
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Панирах любимия мързелив кашкавал, да е жив и здрав който го е измислил  Heart Eyes

# 196
Мен ме е яд, че за малко изпуснах страхотна парка за щерката. Нова, на Некст.

# 197
  • София
Рая Никол, не съм учила за графичен дизайнер. Просто попаднах на място, където бяха достатъчно търпеливи и отзивчиви да ми предадат необходимите знания и умения. Но пък и на мен ми беше много интересно.

# 198
Просто попаднах на място, където бяха достатъчно търпеливи и отзивчиви да ми предадат необходимите знания и умения. Но пък и на мен ми беше много интересно.
ММ много иска да ме научи. Пък на мен не ми харесва. Щастливка си.
Наготвих свинско с картофи яхния. За мен салата от зеле и 2-3 мръвки от манджата.

# 199
  • До морето
Добро утро, почти не съм спала и гредам като хеликоптер  Shocked Малката нещо обърка схемите и нощем се буди по 100 пъти. Честито на печелившите!

Екс, това да не е някоя от тези ултраскъпи сокоизстисквачки? Кумата каза, че събирала пари за такава. Викам, че колко пък струва? - Ми над 1000 лв.  #Crazy ма можела да цеди ядки и листа! Ай сиктир, бе лимонадо. И аз като Сесили 2 пъти сглобих, разглобих и измих нашата и приключих с нея! Да живее Нутрибулета!

Да питам имат ли децата ви телевизор в стаите си и от каква възраст?

# 200
Марипоса,
не, на половина е цената.
това е:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=943835;topicrefid=16

# 201
  • София
Марипоса, сега в новото ни жилище дъщеря ми ще има телевизор в стаята си. Всъщност във всяка стая ще има, за да може всеки да си зяпа каквото иска. Аз не съм от тези, които налагат строги забрани заради някакви свои виждания.

# 202
  • дядовата ръкавичка
Да питам имат ли децата ви телевизор в стаите си и от каква възраст?

Моите нямат и няма и да имат. Не ми харесва телевизор в спалнята. По стечение на обстоятелствата, в нашата с ММ има, но почти не го пускаме.
А и децата ми почти не гледат ТВ, следят си някакви сериали по устройствата.

# 203
  • София
Синът ми имаше ТВ преди и беше голяма грешка - вече никой няма  Laughing

# 204
Добро утро!
Децата ми имат телевизор. Даже е от "умните". Следят си блогъри, влогъри, ютюбъри и т.н. Дори заспиват с телевизор и нет. Имахме проблем с нета 2  дни и нещата си бяха ок. Не е имало драми. Синът ми научи английски благодарение на клипчета от нета. Та има и добри страни "гледането и слушането".
Имаме си бебе коте в двора. Някой ни го  е завещал през вечерта. Да се смея или да плача......
Ха, Бърди, моля те, обоснови се! Искам да знам за какво да внимавам.

# 205
Имаме във всяка стая, за мен това си е супер удобство.
Дребната го ползва като нощна лампа- настройва си го докато заспи да и свети и говори Mr. Green
Аз също обичам вечер да си гледам филма готова за сън и по пижама, иначе се разсънвам  Wink

# 206
  • някъде ... тук ...
Моите имат по стечение на обстоятелствата от две години - старият тв преместихме в детската и като монитор за компютъра. Спечелиха нов и по-голям тв от една игра, а на баткото му трябваше монитор за компа в общежитието. На телевизора в детската има само каналите с антена. Достатъчни са, а и няма кой толкова да гледа. Така или иначе у нас сме на ограничен пакет телевизии и обичайните детски зомбиращи канали ги няма. Гледат НГ, Дискавъри и 24 китчън Simple Smile
В спалнята ТВ няма да сложа, не му е там мястото Peace

# 207
  • Sofia
Има ТВ в стаята си моят син, но обикновено гледа каквото ще гледа с нас и в стаята си почти не гледа.Той и рядко спи там,всъщност  Mr. Green. И аз не спазвам някакви строги,а даже и никакви правила...всяко нещо -с времето си. Баща му,пък-още по-малко.Абе,анархия  Thinking.

Вчера ПАК е имало инцидент,предизвикан от ученик със СОП в класа  Tired. Пострадалото момиче е със  спортна травма, която лекуват вече година и вчера се е влошила  #Cussing out.Момчетата са му върнали боя,НО това нищо не променя...Ще трябва да се предприеме нещо. Едва от седмица са на училище и тормозът е ежедневен-физически и психически  ooooh!. Родителите на детето са възпитани, разбрани,но той псува,блъска,рита,хапе...Щекотлива тема е...само споделям.

Фрешмейкър купих преди сума време да цедя сокове на детето.Ползвах го 5-6 пъти и се отказах.Голям салтанат  Naughty. Купувам цедени сокове. От ядки и листа  Rolling Eyes...колко ли сок може да се изцеди?

# 208
Моят винаги е имал телевизор в стаята си, но никога не е прекалявал с гледането. И като по-малък и сега гледа по час-два максимум, а напоследък само спорт.
И аз имам телевизор в спалнята, а почти не гледам телевизия. Пускам сутрин, докато се оправям за работа да чуя новините, пътната обстановка и времето.

# 209
  • В Космоса
И ние тъкмо направихме детска стая и сложихме стария телевизор там. Но има контрол. Рядко гледа и по малко.
Днес си порева за градината. Тъкмо си викам ее, порасна, не плаче, не се е разболяла вече 5-ти ден... Само да е здрава, другото ще го преодолее! Praynig

Вчера пак в ИКЕА откарахме цял ден и имаме още едно ходене. Голямо сглобяване пада. Искаме да преградим стая, но по-декоративно и ефирно. Първо мислех параван, после някакво пано, висящо от тавана, римски щори... Имало тема тука, трябва да прегледам за идеи.

Общи условия

Активация на акаунт