Искам да кажа ... (90)

• 59 412
  • 740
  •   1
Отговори
# 735
 Чудесно го разказа Светалчо. Жаклин е права. И с един елегантен бял ботуш,  на бялото палто,  ммм,  приказка. Сега,  когато децата са големи, е време да си обърне човек внимание. Класа си е едно кожено палто.

# 736
  • Варна
Прочетох ви на финала на темата.
Много натоварено ми беше тази седмица.
Утре съм сватбарка.  Flutter
Дано не вали само, че отИдеха на кино аутфитите
на цялото фемили  Mr. Green

Болните да оздравяват.

# 737
  • София
Много интересни теми за миналото сте обсъдили. Всичко помня и филмите и режимите на ток и вода и купоните...нищо не ми липсва от младостта. Само непрестанното влюбване  Grinning.
Някоя от вас правила ли си е кератинова терапия за изправяне на косата? Да ми разкаже, че аз се изправям с преса, но сега есента и зимата само си горя косата, влагата ми отмъщава веднага. Сега съм в чуденка да се прежалвам ли и да давам сто левва, за да си изправя косата и рязко да се разкрася или да не рискувам и да си ходя като шантавелка.

# 738
Колко време държи като се изправи. Аз съм къдрава и си ходя рошава в повечето случай. Искам да съм изправена, ама ми е жал да я горя често и се отказвам и само при специалнк случай я дръпвам. Тя ми порастна и ми пада добре, даже вече се харесвам с нея, че по едно време много й се дразнех на моята грива.

# 739
  • Sofia
buni, зависи колко чуплива/къдрава ти е косата  newsm78.Ако е само малко, може и да ти свърши работа,но пак ще се налага да я дооформяш. Не може да се разчита само на процедурата  Naughty
Една приятелка си прави няколко пъти, ами не седеше добре, ако не я доизпъне с преса/сешоар. Тя е живяла в Япония и каза, че там по 5-6 часа са й правили процедурата за по  5-6 месеца резултат  Whistling.
Под "кожено палто" имате предвид палто с косъм, нали? Късокосмести харесвам аз, но предпочитам кожухчета  Peace

# 740

Общи условия

Активация на акаунт