Наближаваше рождения ден на ММ. Мислих, мислих и накрая реших да му купя кожено яке. Хем да е леко рокерско (с ципове по ръкавите), но и не точно за хлапетии. Гледах в нета, изисквах размери, обмислях, поръчах едно, върнах го и накрая купих така желаното от мен яке. Купих му и парфюм, тениска, и ....още нещо имаше но забравих. Обаче на неговия рожден ден имаме и годишнина от сватбата..... Та как така само за него подаръци. Намерих си и аз едно яке, което да отговаря на същите критерии. Много яко на Freaky nation. Oт агнешка кожа, много меко и еластично. Единствения проблем беше, че моето яке имаше и леко състарен ефект и пред това на ММ изглеждаше много старо и овехтяло. Та закарах да го боядисат. Жената гледа, гледа и каза, че ще трябва да смени и хастара, защото е бял и че ще пропусне боя по шевовете и ще стане мазало. Ок, съгласих се. Отивам да си взема якето и жената каза, че се е видяла в чудо. Няколко път го боядисала, за да заприлича на по- ново.....боята не хващала. Както и да е. Аз си го поносих още тогава, но ММ не можа, защото неговото е по- плътно, а беше вече топло. Оня ден си извадих моето и имам чувството че цялата му еластичност е в миналото.