Искам да кажа ... (90)

• 59 540
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
А аз да си кажа как си купих миналата година кожено яке- без косми.
Наближаваше рождения ден на ММ. Мислих, мислих и накрая реших да му купя кожено яке. Хем да е леко рокерско (с ципове по ръкавите), но и не точно за хлапетии. Гледах в нета, изисквах размери, обмислях, поръчах едно, върнах го и накрая купих така желаното от мен яке. Купих му и парфюм, тениска, и ....още нещо имаше но забравих. Обаче на неговия рожден ден имаме и годишнина от сватбата..... Та как така само за него подаръци. Намерих си и аз едно яке, което да отговаря на същите критерии. Много яко на  Freaky nation. Oт агнешка кожа, много меко и еластично. Единствения проблем беше, че моето яке имаше и леко състарен ефект и пред това на ММ изглеждаше много старо и овехтяло. Та закарах да го боядисат. Жената гледа, гледа и каза, че ще трябва да смени и хастара, защото е бял и че ще пропусне боя по шевовете и ще стане мазало. Ок, съгласих се. Отивам да си взема якето и жената каза, че се е видяла в чудо. Няколко път го боядисала, за да заприлича на по- ново.....боята не хващала. Както и да е. Аз си го поносих още тогава, но ММ не можа, защото неговото е по- плътно, а беше вече топло. Оня ден си извадих моето и имам чувството че цялата му еластичност е в миналото.  Close

# 721
  • До морето
Жаки, откъде теглиш Завръщането на паяка? В читанката има само Когато паякът дойде от същия автор. И Бърз триумф не открих.

# 722
  • Euskal Herria
Във фейсбук групите има книгите (поне повечето), както и в мейлбукс, дата и в други торенти.

# 723
Някой да е попадал на Хари Потър (новата) на английски, а и на Милениума продължението?

# 724
  • Някъде там
Трети ден си пускаме парното за няколко часа. Супер ми е. От този сезон сме на пелети, още не знам колко ще е по-скъпо, ама пък си заслужава  Crossing Arms

Давиз, девойките как се разбират за дрехите. Моите са почти еднакви на размер и си менкат всичко без бельото и долните дрехи (панталони, дънки). За този сезон имат по две-три якета и по толкова грейки. Сутринта се скараха за определена грейка коя да я облече днес. Направо побеснях. Казах им, че ако не не се разберат ще я изхвърля  ooooh!
Девойките са категорично против другата да облече нещо нейно.Едната каквато и дреха да купим винаги рязва етикета и така познава че е нейна.И до сега купуваме всичко еднакво.Имат абсолютно идентичен стил на обличане,до скоро и се обличаха еднакво но както знаете тийновете се влияят едно от друго и под влиянието на околните деца,започнаха да ходят с различен цвят дрехи и с различни но продължават да купуват еднакви.Виждам ги че самите те избират и харесват едакъв стил дрехи но пусти инат  #Cussing out,след като някой казал че трябва да са различни,значи трябва.
Кожени якета и аз харесвам.Палтата ми са екстравагантни,бих носила само на някакъв специален повод.

# 725
Аз голям мерак имах за кожено яке. Купих си от страхотна кожа, но само си дадох парите - студено ми беше с него, не го носих и отдавна го разкарах.

# 726
Момичета, може ли за една седмица да натлъстея? Не мога да си вляза в панталоните. Влизам, но със зор, а и сутиените ми отесняха. Верно съм е период, но досега такова надуване не е било. Иде ми да се гръмна направо. Утре ни чака буря и пак няма да мога да походя  ooooh!, а в работата съм засипана с разни неща и вече много ми се иска почивка. За Коледа ще си взема, но трябва и да планирам пътуване до БГ през юли, а така не ми се пътува сама този път Tired

# 727
  • Някъде там
Down стрес,вътрешно напрежение и тн, може.Аз съм пример. Казвах го скоро тук,като се говореше за диетите.
От стреса с болестта на баща ми и смъртта му за тези два месеца качих 20 кг и то при положение че не ядях почти нищо..карах на фрешове и някой и друг сухар..и качвах.Понеже нямах време,не си обръщах внимание .Забелязвах че дрехите не ми стават,купувах си нови и продължавах в напрежение,мисли и тн.Той почина,шока не ми позволяваше да мисля за друго но когато се посъвзех и се погледнах в огледалото не се познах..От тогава се мъча да свалям и не става.Свалих малко, но не съм изобщо това което бях.
Та мисълта ми беше, че при мен от стрес се получи,но при теб мисля че все пак е от цикъла. Rolling Eyes

# 728
Дано, защото не ми допада  Sad. А сега съм и на режим, та дано се спихна малко, че лято идва (не че се усеща де  Sad).

# 729
Давиз, много съжаявам за проблемите ти. Дано по-бързо се разминеш с тая мъка.. Hug

Даун, не се шашкай.
Може просто да си задържала вода - от храна, стрес или хормонъ.
Аз често имам такива подувания - 2-3 кг разлика, но се знам горе-долу кога и как се появяват и после бързо се оправям.

# 730
  • Sofia
davizPraynig бързо възстановяване- и физическо, и психическо  Hug Дай си време да ти поразмине стресът и мъката,ако е възможно  Confused.

Чудех се дали да отидем за уикенда в Стара Загора, при таткото,ама се отказвам. В това гадно време  Crossing Arms предпочитам да сме си дОма.Разбира се, синковецът не желае, незавизимо какво е времето...Почва се пубертетът, сменя настроението час по час  Thinking, аз съм направо Благинка пред него  hahaha. Баща му, комай, затова скатава по турнири  Crossing Arms
ДаунHug,задържала си вода  Praynig, не се коси...

# 731
davizPraynig бързо възстановяване- и физическо, и психическо  Hug Дай си време да ти поразмине стресът и мъката,ако е възможно  Confused.

Чудех се дали да отидем за уикенда в Стара Загора, при таткото,ама се отказвам. В това гадно време  Crossing Arms предпочитам да сме си дОма.Разбира се, синковецът не желае, незавизимо какво е времето...Почва се пубертетът, сменя настроението час по час  Thinking, аз съм направо Благинка пред него  hahaha. Баща му, комай, затова скатава по турнири  Crossing Arms
ДаунHug,задържала си вода  Praynig, не се коси...

Гена, не е само вода  Sad. И тапицерия има, а наистина стана неусетно. Почвам да плувам след две-три седмици (ако най-накрая се стопли).

# 732
Аз си подготвям шаблони за Хелоуин украса - прилепчета, вещички, паячета, тикви ще купя - да има. Без значение чий е празника, важното е шаренийка да е  Laughing

# 733
Ужасно ме е яд. Преди малко ми удариха колата пред детската градина. Не ме е яд толкова на този, дето избяга, а на мен. Аз го видях, но докато стигна до него, той избяга. Яд ме е, че хем не видях марката, хем не запомних номера  #Cussing out

# 734
Жаки, откъде теглиш Завръщането на паяка? В читанката има само Когато паякът дойде от същия автор. И Бърз триумф не открих.

Ох, филмът беше Завръщането, книгата е тази, която си намерила, на Джеймс Патерсън. Хубаво пише.

А "Бърз Триумф" ако я няма с Читанка, значи някой ми я е пратил, но не помня кой. Ако се познае да казва:)

Денят беше даже по- гаден от очакваното, но мина вече:) Утре нов късмет. От много години не бях виждала мъжът ми да избухва така, както днес. Но наглостта на един дребен мошеник го изкара от равновесие. Изплаших се и веднага ме заболя галвата. Сега си сипвам една биричка и спирам да мисля за всичко извън къщи, обещавам си!

Светълчо, така цветно разказваш, че почти си представих тропащата пред градината другарка и теб подтичваща с чантите, верно не се вписва дългото палто, хеле пък бяло:)

Общи условия

Активация на акаунт