Искам да кажа ... (90)

• 59 415
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Моето не е косъм, обърната кожа е, косЪмите са от вътрешната страна. Мерих и цялото с косъм, ама нали съм дребна на табуретка мясах, тези палта са за високи дами. На мен все едно майка ми беше дала да пробвам нейното:))
Точно такова искам.Лицева кожа,  с обърнат косъм,  с богата гарнитура, разкошно да е. Лятото си взех пух. Снощи го изпрах сефте,  сега го чепкам да го разпухя Mr. Green

# 706
Майка ми има палто от естествен косъм от лисица. Отлежава не знам колко години в гардероба. Като малка мн ме стряскаше, защото е черно, а др момент пък ми се е запечатил в съзнанието. Имахме черна котка - Мариянка. Прибира се майка от родителска среща, издокарана в палтото, което се вадеше само при специални поводи. Явно родителската среща се е смятал за такъв повод Thinking. Та, прибира се майка и мята палтото на леглото и разказва за срещата. Увлекли сме се в сладки приказки забравяме, че баща ми ще се прибере скоро, а Мариянка е в къщата (той не обича животни вкъщи). И започва едно лудо търсене на котката, след като не успяхме да я намерим, дружно решихме, че явно се е промушила през нечии крака и е излезнала. Какво беше учудването ни, когато татко се прибра от работа и тръшкайки се върху палтото на майка ми, то измяука Mr. Green.
Аз нямам мерак да нося кожени палта, някак си ми е жал за животните. Tired

# 707
Добро утро! Хайде за последно кръгче на въртележката!

Mайка ми също имаше палто от обърната кожа. Не знам какво стана с него. Обаче си спомням как като малка (майка ми вече беше покойница) на брат ми му трябваше кожена каишка за някаква играчка и аз с кой акъл тогава взех една нейна пола от велур, която отдолу имаше дупки в различна форма, и големина, които образуваха някаква модерна шевица с цветя, и изрязана на зиг-заг вместо подгъв. Чак след години се осъзнах какво съм направила.

Bebka, в сайта има и други модели, разгледай ги!
http://www.niceprice.bg/produkti/artikul/detski-kojeni-pantofi-chicco_7986

# 708
Хич не ми е добро, пак не можах да спя, второ кафе пия, а клепачите ми тежат. Днес ми предстоят неприятни срещи в работата и баш ми трябваше да съм, като марула. И МЦ чакам и корем ме боли, да минава днес и утре и после неделя няма да стана цял ден от леглото.

Препоръчах ли книгата "Целуни момичетата"? Много хубав трилър! Сто пъти по- добра от филма! И " "Завръщането на Паяка" на същия автор. Четох и "Бърз триумф" май някой от тук ми я препоръча, лека книга, приятна.

# 709
  • Някъде там
Здравейте.Не ми се размина болницата на мен,но поне камънаците излязоха и сега съм добре.Малко ще попазя леглото обаче,което хич не ме блазни.Довечера и родителската ще пропусна.Таткото хич не е доволен но няма избор.
Не съм ви чела,но се върщам да чета да вляза в час с темата.

# 710
daviz, поне вече си у дома. А защо ще пазиш леглото?

# 711
  • Някъде там
daviz, поне вече си у дома. А защо ще пазиш леглото?
Сложиха ми стенд и понеже трябваше да съм още в болница но ме пуснаха по ред причини,доктора каза да полежавам повече  че последния път когато имах го бях разместила и имах проблемчета.

# 712
Ох, айде скоро да го махат! A ти ползвала ли си бабини лекове за камъните? Какъв вид са- калциеви или оксалатни?

# 713
Добър ден и от мен.
Докато седна тук и то станало обяд почти.
Разчиствах летни дрехи, оказа се, че няколко къси панталони и тениски на мъжа ми са си били през цялото време в гардероба. Simple Smile Но под дрехите на закачалки, в една чанта...и изобщо не съм ги видяла.
А голямо търсене падна цяло лято.

daviz, не е ли по-добре някакви по-сериозни мерки да се предприемат за тези камъни?

# 714
  • Някъде там
Мерки взимам Сесил.Няма нещо което ми е казано да не съм направила.Моето е наследствено и си страдам от време на време въпреки мерките.
Моите девойки отишли с тънки блузи на училище.. #Cussing out Якетата са добре,но в клас няма как с яке..това тийновете са си цяла нова галактика за разучаване. Simple Smile
И на мен ми се е случвало нещо да ми е "пред очите" и да не мога да го намеря.
Ние сме с парно,беше на въглища но сега е на пелети.Супер удобно е,може да са по-скъпи пелетите но си заслужават.Пуснаха ми го и сега е баня в къщи.Съблякох горнището. Simple Smile

# 715
Дейвиз, бързо оздравяване! 
И ние сме на пелети и довечера мисля да запаля парното.

# 716
Ние сме на централно парно, което ще пуснат чак ноември месец сигурно.
Чакат до последно да стане студ и да паднат трайно ниски температури.
Въпреки, че сутрин е 7-8С.

В момента ми е студено, но сме се облекли, не ми се пускат климатиците нещо.

# 717
Трети ден си пускаме парното за няколко часа. Супер ми е. От този сезон сме на пелети, още не знам колко ще е по-скъпо, ама пък си заслужава  Crossing Arms

Давиз, девойките как се разбират за дрехите. Моите са почти еднакви на размер и си менкат всичко без бельото и долните дрехи (панталони, дънки). За този сезон имат по две-три якета и по толкова грейки. Сутринта се скараха за определена грейка коя да я облече днес. Направо побеснях. Казах им, че ако не не се разберат ще я изхвърля  ooooh!

# 718
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Давиз, ти сериозно премеждие си имала, това с бъбреците си е сериозно. Добре, че ги измислиха тези стентове, че преди хората изкарваха камъните в адски мъки. Дано повече не ти се случва да образуваш - може би трябва да промениш начина на хранене, нищо, че е наследствено.

Кожените палта...Имаше време, в което почти всяка жена в София ходеше с кожено палто, ще рече човек, че ги продават на всяко кьоше по две за лев. И аз имах в Корея, от лисица и го мразех, но го носех, защото топли. И якетата топлят, но има места, където не можеш да отидеш с яке. Много мразя
дрехи от кожа, миришат ми гадно и чувството, че си облякъл на някого кожата, също ми е неприятно.

Но все пак има нещо в кожените палта...Жената изглежда някак другояче в красиво кожено палто. Веднъж в Китай пробвах едно палто от бели норки - ами, какво да ви кажа, друга жена ме погледна от огледалото. Веднага се променяш - друг клас, друга класа. И по-нежна изглеждах, и по-женствена, и по-изискана. Че даже и по-умна, сякаш Joy Joy Joy А и палтото едно нежно към теб - гали те, прегръща те.  JoyБеше скъпичко палто, но не чак да не можеш да го купиш, още повече, че тогава курсът на долара към юана беше много изгоден за нас. Мъжът ми, милият, като видя тази друга жена пред себе си, онемя просто,  а после започна да настоява да го купим и да ме убеждава, че, какво толкова, ще се лишим от нещо друго, веднъж в живота и т.н. И аз бях изкушена, признавам си - беше точно в пика на модата на кожените палта. Обаче се замислих: къде ще отида с това палто? Ще се бутам след работа в автобуса с две мрежи с картофи, хляб и олио в ръцете? Или ще отида до Кооперативния пазар да напазарувам (тогава живеехме в Люлин)? Най-много на театър или на опера да отида - ама струва ли си да седи в гардероба цяла зима и да чака такива моменти? (Макар че тогава много ходехме по "културни мероприятия" Joy, всеки месец, че и по-често). Та се отказах аз с аргумента "това палто не е за жена като мен" - вечно тичаща и бързаща, с по петнайсет торби и две деца в ръцете . В обедната почивка пазарувах, защото като се прибера в Люлин в 19 ч (работех да 18.15), в супера даже и хлябът е свършил. Та аз с торбите, изплюта от претъпкания автобус на нашата спирка, смачкана и изморена след цял работен ден, бързаща за ДГ, защото там учителката вече е облечена с шапка палто и ръкавици, детето също и тъпчат на едно място да ме чакат,отивам в ДГ  и като взема детето, и то с торба, не знам как да поместя в ръцете си и неговата ръчичка, че да го заведа в къщи. Какво палто от бели норки, моля ви се...

# 719
Давиз, бързо възстановяване.
Никога не съм имала мерак за кожено палто, но харесвам якета.

Общи условия

Активация на акаунт