Искам да кажа ... (90)

• 59 417
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Имаш грешка в подхода. Възправям снажно тяло аз и викам на висок глас " Имаме ...3 въпроса за обсъждане. Първи въпрос - ще плащаме ли членски внос в настоятелството, всеки сам да решава, ще дам пари само за който е внесъл, срока е до 15 октовмри. Втори въпрос - списъка с помагала струва 32лв, има ли някой против, ако няма против - срока е до 25 септември, който не е внесъл - няма помагала, трети въпрос ... " и те така - да няма мърдане.

# 691
Готвя пилешка супа и сложих целина, страхотрн аромат. Благодаря за идеята, Светалчо 😀
Пари, винаги давам навреме, сметка не търся, хората лично време ангажират, отговорност за осигуряване на помагала на целия клас пормат и никога не съм имала претенции към каквото и да е.
Янтра, ама това не всеки го може. Имаме си една мацка, точно така действа и много много й се кефя, аз не мога така. За тая работа трябва "так-так"

# 692
Янтра, имам проблем със снажното тяло. На висок глас го докарвам прилично. Обаче срока при нас е .... хм безсочен. Едни чакат майчинство, други чакат детските надбавки, трети пари от чужбина, па да им дадат заплатата. Гледат да шикалкавят до последно.

# 693
За ориентация в турския пазар отивате в подфорум "На пазар" и има тема специално за пазар в Одрин и ... забравих къде, обаче са подробни.
.Благодарско,  ще потърся. Темата все пак не е само за родителски срещи и събиране на пари Mr. GreenКожените палта са по интересни.  Hug

# 694
  • Пловдив
Янтра, имам проблем със снажното тяло. На висок глас го докарвам прилично. Обаче срока при нас е .... хм безсочен. Едни чакат майчинство, други чакат детските надбавки, трети пари от чужбина, па да им дадат заплатата. Гледат да шикалкавят до последно.
Тоя филм  с "безсрочен" го изхвърли, моментално, ОСНОВНА ГРЕШКА!!! За всяко нещо да има разумен срок - две седмици за по-малки суми, календарен месец от родителската среща за по-големи. За един календарен месец всеки ще е получил поне веднъж заплата, да си е правил сметката. В класа имаме социално слабо дете, от първи клас сме си го гласували и всички поемаме и неговите вноски, още тогава им казах, че ако положението със "социално слаб" не се промени да забравят да го обсъждаме всяка година, автоматично считам, че са съгласни. Класните обикновено знаят за такива промени. А с класната сме се разбрали ако друго семейство сериозно закъса да каже и него тихомълком ще го гласуваме.

# 695
Бобке, за детско не знам, нямаше в магазина от който купувахме. Женските и мъжките изключително много варират от 350 до 1650 долара. Може би в Истанбул има по- евтини, но по курортите е това положението. Сега ме мързи да слизам да снимам, утре.

# 696
Правих миш-маш тази вечер, полусуров остана. Simple Smile
Нещо не можаха да ми се задушат чушките, нито доматите. Ама и така го изядохме.

Палто кожено съм имала (още имам де, но не го нося), неудобно ми е, държи ми студено, постоянно го мислиш да не нараниш нещо кожата и т.н. Спрях да го нося след 2та година.
Сега ходя с пухени якета, хем леки, хем много топлят.

# 697
  • някъде ... тук ...
Аз от доста време съм на спортни скиорски якета - тънки изглеждат, имат си дамски модели,а топлят.

# 698
Аз за пръв път си взех с гъши пух. Леко е, надявам се и да топли. Заради прането досега отлагах, но ще го нося на химическо.
Имах палто от опосум и много ми топлеше, здраво излезе и сестра ми го поноси, излязоха от актуалност и дано мама не го е дала на някой.

Последна редакция: чт, 06 окт 2016, 22:17 от blackcat6

# 699
Мама имаше палто от сребърна лисица. Отрязах го късо, направих си и чанта и го съдрах от носене.  Никога не ми е било толкова топло с друга връхна дреха. И сега си мечтая за палто от естествен косъм, ама само ще си помечтая...

# 700
  • Sofia
Връхни дрехи обичам всякакви и по много  Blush.
Пристигнаха ми и чантите днес, много съм умятна да ги издебна и да ги нацеля  bowuu, както и очилата...само малкият предател ми вика"Че ти такива нали имаш  Thinking Crossing Arms, що си харчиш парите за същите  hahaha.
Джулка,хеле тръгна сайтът, да видим до кога  Crazy,ако се закучи работата ще те викам на помощ  Heart Eyes
Някои от споменатите сериали са ме пропуснали  Whistling

# 701
Кожени палта  Heart Eyes
Баба ми (видна пловдивчанка  Flutter) много се контеше. Имаше едно кожено палто, естествен косъм от лисици май. Виках си „ само веднъж да порастнааааа...”  Twisted Evil

# 702
И аз носех кожено палто, но сега нещо се пречупих и не бих могла. Тези неща, които чета как свалят кожата от живи животни /не знам дали е вярно/ме отказаха.

# 703
Моето не е косъм, обърната кожа е, косЪмите са от вътрешната страна. Мерих и цялото с косъм, ама нали съм дребна на табуретка мясах, тези палта са за високи дами. На мен все едно майка ми беше дала да пробвам нейното:))

# 704
Ходих спешъл до Кауфланд за пащърнак, само 2 спаружени корена, всичко ометено  Rolling Eyes
Маре, разкажи за Кики, мн ми е интересно.

Общи условия

Активация на акаунт