Искам да кажа ... (90)

• 59 486
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
  • Sofia
Чудесно гостуване си спретнахме  Hug, аз още си допивам и дояждам на двора, и "разхождам" котката  Heart Eyes. Два дена не спрях все нещо да преживям  ooooh!,пфуууууу, ще възвърна свалените  килограми светкавично   Crossing Arms.
Даун, 'ората стареят,ама ние не  Whistling Mr. Green.Ние хубавеем само  hahaha.
Утре най-накрая дойде ред за часа, който си записах преди  повече от месец в една  дерматологична клиника  Crazy. Ще попълвам бръчка  Flutter.Дано ми се получи, както искам  Peace

# 346
  • Някъде там
Аз единствено прясно мляко не ям.Не понасям миризмата му.Пия го с кафето и да ми мирише на друго.Но девойките са много капризни и ми е много трудно с трима(и мм и той е ужасно крапризен) с различни вкусове, за това като влагам продукти които не харесват в минимални количества в такива каквито харесват се улеснявам до някъде, а и на тях разнообразявам менюто.Иначе на сила да я накарам да яде череши,грозде,чушки,домат и още и още плодове и зеленчуци не мога.Но например черешка в торта,чушка на пица и тн ще хапнат. Grinning за това и с хлебчетата ще опитам

# 347
Алечка, и аз да кажа като Лина, че такива пликове има в левчетата. От моя опит половината от тях се вакуумират, другите изпускат.

Прясно мляко и аз не ям. Но иначе добре си хапвам. За сметка на това ми се падна такова капризно дете. Не е злояд, защото хапва добри количества от това, което яде. Но яде много малко неща. Супа и манджа не мога да го накарам да близне.

# 348
  • София
mariat, какъв човек си ти, бе?
как без шопска и таратор Laughing

синът ми е злояд. кошмарен кошмар са злоядите деца Sad
баща ми сега ми гледа сеира, защото се чувства отмъстен задето им късах нервите на нашите с "аз това не го ям!"

# 349
  • Бургас
Ох,добре че  почти всичко ям. Не ям само агнешко и карантии. Децата също си хапват добре. Доволна съм!

# 350
виж ти, определям се като скромен човек.  Heart Eyes Даже добавям и салатата Снежанка към не опитваните неща.
Лина, агнешко, карантии и морски дарове също са ми в списъка.

# 351
  • Ямбол
Ролята на президента е точно никаква, така че няма значение кой ще е. По принцип мисля да гласувам, но няма да е за Цецка. Ще помисля и е напълно възможно да направя огромен завой по отношение на разбиранията си и политическата ми ориентация, ако изобщо може да се каже, че имам някаква такава.

Иначе и аз ям всичко. Единствено миди не мога да ям, обичам ги, но коремът ми - не.

# 352
Ееее, Маре, ти си нечовек Grinning
Аз пък всичко ям и всичко пия EmbarassedНяма нещо, което да не обичам Laughing

# 353
Оф, разочаровахме се от един човек. Има ли къде да видим дали e злоупотребил с фирмени данни и печат. Не знам защо, но не мога да си избия от главата фирми за бързи кредити и подобни. Имате ли идея?

# 354
  • Варна
Чудно време уцелихме днес, голямо беснеене
и игра падна на този Екопарк. Децата са по
леглата вече ще спят,като къпани. Надявам се
и аз,че напоследък нещо не ми се случва дълбок
сън. Играхме федербал, направо не си чувствам
ръката, утре 100% ще съм с мускулна треска.

Да ви кажа, че завъртях чудни кифлички ей ги:
Скрит текст:

mariat  дано няма поразии  Hug

# 355
Мария, освен да проверите в централния кредитен регистър  newsm78? Ако имате някой познат, който работи в банка или фирма за кредити или с молба до БНБ?

Евил, сърце нямаш!

Чуден ден изкарахме. Ходих къщата, после на гости в на кумовете къщата. С кумицата си боядисвахме косите, плетохме си плитки и се пекохме на слънце, кифленска работа  Laughing После на кафе с други приятелки...

# 356
здравейте дами,
Имах чуден уикенд, снощи излизахме, но попаднахме в едно изключително странно заведение или бар..с най-гадно странната музика, която съм чувала. Както и да е, пак не беше зле.
Днес с милото се разходихме, купих си една чудна рокля, времето беше разкошно. Сега пека ябълки с канела, орехи, стафиди и ванилийка във фурната. Както и пилешко филе с гъбки и топено сирене. Ще огслабваме! Решено е. Ще опитам без въглехидрати, основно по НВ ВМХ, дано устискаме. В сряда с една колежка ще ходим на Фит денс, каквото и да значи това. Искам малко за тонус

Екс, честита годишнина!!

Евил, наистина нямаш сърце... какво е това нещо!???! Мрън мрън!

Последна редакция: нд, 02 окт 2016, 21:28 от Захир

# 357
  • Телиш/Плевен
сигурно е досадно, ама пак липсват разни аватари.
Prikachi се скапа за пореден път.

Excuse me, честита годишнина, още дълги години любов и семейно щастие ви желая! Heart Eyes Hug

Днес ходихме с ММ на риболов и беше страхотно. Heart Eyes Не, че хвана кой знае какво, но си починахме истински сред природата. Детето беше при свекърите и също се е забавлявало цял ден. Абе изобщо беше много хубав ден за всички ни. Обичам октомври, това е любимият ми месец и се радвам, че започва така добре. Heart Eyes

# 358
Кифлите на снимката са страхотни. С тези подвити крайчета ти идва на един залък да ги уважиш. Как точно се навиват Евил?
Захир, да видим роклята дееее!
Спомням си как бях бременна на  първия и посления си риболов в най- голямата жега с ММ, който нищо не разбира от риболов и малко дете на 3 години. Седях на един стол и само мрънках. Казала съм, че повече няма да си го причиня. За мен е ужасен стрес да се оглеждам за змии, гущери и подобни. А въдиците бяха от канап и кукички. Само и само да задоволим прищявката на щерката.
Искате ли още мрън? Котьо пак я закърши. Най- вероятно не е бил излекуван и от преди малко пак е на инжекции.
Октомври и аз го обичам. Моя син има рожден ден след 8 дни. Поръча си книга от един ютюбър на английски език. Поредната книга. Това е единственото дете, което се радва на книги. За съжаление книгата излиза от печат след няколко дни и няма да мога да го зарадвам на празника, та трябва да мисля и за други идеи.

# 359
  • До морето
Ох, за неядене говорите - от всичко най не понасям копър. Дори не знам какъв вкус има, защото само да ми замирише и тръгвам да връщам. Аз пък точно готвени домати не ям, някакви такива меки и разпльоканели, бррррр. Лапад, коприви и подобни треволяци - тц! Ненавиждам грах и мрязя нещо с ядки. Ядки обичам, но не обичам да са в торта, вафла, салата и прочие. Но всичко без копъра съм го пробвала и така съм разбрала, че не ми харесва.
Синът ми яде само манджи и супи. Суха храна почти не яде - освен хляб. Отскоро яде кашкавалени солети и пица Маргарита. Това е! Никакви плодове, никакви зеленчуци! Не знам кога ще прояде - категорично отказва да опитва и почва да пищи, а никога никой не го е насилвал. Шоколад не е дососвал, щом е кафяво, значи е гадно и край!

Общи условия

Активация на акаунт