Искам да кажа ... (90)

• 59 546
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Марипоза, радвам се много, обичам да съм любима Joy Joy. Но не можах да позная накъде ще се засилиш newsm78

Тарти, много напрегнат ден си имала днес, дано поне на работата да мине по-леко.

Тонка, ако обувките са малки на детето, метни ги към мен, аз нося 36. Joy И без това отивам вече към вдетиняване Joy Joy

Последна редакция: ср, 05 окт 2016, 23:11 от svetal4o27

# 586
Бобка, впечатлих се от мониторите! Позволих си да ги покажа на съпруга ми, той също много се впечатли.
Утре съм на родителска среща. Понеже управниците на нашата община решиха да натрият носа на директорката на едното детско заведение като го закрият и обединят с другото и разделиха повечето групи, а моето дете се оказа в неремонтирана група без почти никакви играчки, очаквам, че ще има излезна от срещата доста олекнала откъм финанси.
Между другото, днес разбрах, че бил международният ден на учителя, та, колеги, поздравявам ви за празника! Желая много търпение, амбициозни ученици и лична удовлетвореност!

# 587
Aкаша, не знам. ММ си ги изработва сам. Не сме поръчвали от нета. И преди ти казах. Отиди в рекламна агенция. Кажи какво искаш. Te ще направят проект и ще ти дадат цена. Ще дойдат да ти го монтират/залепят. Ще преценят колко дебело да е фолиото, на каква повърхност ще се лепи и т.н. Пък ако не те устройва- поръчваш от нета.
Янтра, ако знаеш аз в каква бърлога живея. Отказала съм се. От 4 години сме в този етаж, а още нямам антре. Всичко е на гипсокартон, кабели, тухли, няма замаска... Извинението е, че първо трябва да се оправят другите стаи, за да не съсипем антрето, докато минават през него майстори. (НО! У дома майстори не стъпват! Всичко сам прави.)
Бебка, много лилаво, много монитори! Не разбрах каква е картината.

# 588
А аз понеже от телефона чета и си помислих, че това е преграда някаква 😜
Ние пък преди около 5-6 години търсихме много спешно лампион за антрето. Купихме го и още не е монтиран. Преди 1 месец взехме нов вентилатор за банята уж по-мощен и той още не е монтиран, добре че стария си работи, въпреки че ако не работеше сигурно новия вече щеше да е монтиран 😀

# 589
Коте, преди говорихме и за паравани, които може една рекламна агенция да изработи и да даде идеи за закрепяне, материали и други подобни.
Навремето, когато съм спала в леля ми и се пестеше всичко- ток, нафта, храна.... Тa леля ми беше ушила от вълнен плат торбички за тухли от развалена акумулираща печка. Преди да се спре нафтовата печка се нареждаха отгоре тухлите. После в торбичките и в леглото.

# 590
Мониторите са си с предназначение,  гледа едновременно различни мачове,  знам ли,  залага ли,  съдийства ли newsm78, но лилавото в целия апартамент ми идва стряскащо. Всичко е бутиково,  по техен проект,  на децата. Щом им харесва,  ОК,  не се меся. Мен друго ме притеснява. Обикновено,  хората си вземат куче първо, ако успеят в отглеждането,  значи са готови за родители. Моите, първо бебето втасаха,  та сега и куче. Чета в нета,  породата е за лов на мечки newsm78. Къде мечки по нашите ширини newsm78. Стръвници,  като мен ли ще ловят newsm78, хах. Голям сладур си е кутрето,  само дето пикае за световно  smile3511

# 591
  • До морето
Светълчо, към Кауфланд за пащърнак се бях засилила, ма не стигнах, че ММ ме пресрещна и направихме едно Happy. Нищо и утре е ден!

# 592
Израстнах в блок, в който редовно спираха тока, та са ми до болка познати  нагрятите тухли. Веднъж толкова студено е било,  а тухлата толкова нагрята, че ми беше пробила шушоните и директно на нея с босите крака, а аз рахат. И къпане на тъмно е имало, баща ми пускаше една горелка да отопли, после със свещта вътре, ама колко да ти е светло от нея, та веднъж майка ми вместо затоплена бутилка с вода сбъркала и ми изля плодов сироп върху косата, а уж за плакнене беше предназначена. Мили спомени.

# 593
Добро утро!
Режима на тока и аз помня - гадно си беше, студ, тъмнина и като не успеех с домашните на свещ пишех. Свещите хората ги купуваха като хляб. Помня и времето с купоните и абсолютно празните магазини.
Вчера взех 3 корена пащърнак и глава целина, заради темата Simple Smile

# 594
Бобка, моята приятелка уж за това си купиха кучето. Пък го обличаше в кучешки роклички Mr. Green, водила го на маникюр, специална козметика му купуваше и когато ѝ обяснявах, че аз нямам време за нещо заради каката, (тогава бебе), ми отговаряше „Ами, да, Вазука ми яде цялото свободно време“ Whistling. Още нямат дете и продължава да си мисли, че отглеждането на куче е равносилно на това на дете Whistling.

# 595
Добро утро! Бавно и славно се приближаваме към петъка.
Тези купони и режим на тока бяха безумни. И аз имам мили спомени, но предпочитам да няма повече такъв живот. Не мога да сравня кучето/котето с дете. Днес ще чакам куриер.  Grinning

# 596
  • някъде ... тук ...
Куче никога не съм имала, но съм с две деца. Явно мъжът ми е тренирал - имал е куче преди години.

# 597
  • дядовата ръкавичка
На щерката ще заръчам да си търси оправен мъж. Баща ми беше такъв, всичко сам ремонтираше, че и на съседите електроуредите и колите. Моят любим с дистанционното за телевизора не може да се справи, камо ли нещо по-сложно  Crossing Arms

Нямам лоши спомени от режима на тока, може би,  защото съм била дете. То и сега много хора живеят на тъмно и студено  Confused. Тази сутрин слушах за някакви села до Ивайловград, обезлюдени, без ток, децата ходят пеша до училището на 7 км  Confused

Този ретрограден Меркурий ли е, Сатурн ли е  Thinking, и мен от 5 години ме е подхванал....

# 598
Добро утро!
Айяла, ама то няма гаранция. Моят е оправен, всичко може, но пък всичко иска да свърши сам, а не е с 6 ръце, затова някои неща втастват с месеци. А аз искам майстор, да му се не види! Ама си чакам. И детето чака, че колелото му е с пукнати гуми от 2 месеца и така си стои, то мина сезона за каране на колело. 
Лина, честита ти по-къса коса. Аз рязах през месец по 10 см. и миналата седмица мислех да я отрежа съвсем къса, но се сетих за една маска, която ѝ придава чуден вид, и за сега поне я спасих Simple Smile

# 599
Добро утро, Съни коя е маската?

Честита рожденичка на Бърди, на патерица bouquet

Общи условия

Активация на акаунт