Искам да кажа ... (90)

• 59 494
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Такива атракции изобщо не са за мен. Вестибуларния ми апарат не ги понася. Още си спомням с ужас как като ученичка оповръщах света след люлеене на една гондола  Laughing

Моето чистене се превърна от досадно неделно занимание в хорър тип "Булка шета, град бие!". Чистих банята и се подпрях на шкафчето, на което е закрепена мивката. То се разпадна, аз се стреснах, хлъзнах се и без малко да се пребия като куче... Смотано шкафче, продали го на мъжа ми за водоустойчиво, а то се поду и се разлепи още на втория месец. Бяхме планирали ремонт на банята и щях да го изхвърля с удоволствие, защото е ужасно, но заради къщата се отложи. То пък се разкапа. Сега не знам тази мивка дали може да се монтира за стената, в момента е клината на една страна... Така да не ми се занимава... Ма няма как. Зарязвам всичко и си отивам на село  Mr. Green

# 316
Такива атракции изобщо не са за мен. Вестибуларния ми апарат не ги понася. Още си спомням с ужас как като ученичка оповръщах света след люлеене на една гондола  Laughing

Моето чистене се превърна от досадно неделно занимание в хорър тип "Булка шета, град бие!". Чистих банята и се подпрях на шкафчето, на което е закрепена мивката. То се разпадна, аз се стреснах, хлъзнах се и без малко да се пребия като куче... Смотано шкафче, продали го на мъжа ми за водоустойчиво, а то се поду и се разлепи още на втория месец. Бяхме планирали ремонт на банята и щях да го изхвърля с удоволствие, защото е ужасно, но заради къщата се отложи. То пък се разкапа. Сега не знам тази мивка дали може да се монтира за стената, в момента е клината на една страна... Така да не ми се занимава... Ма няма как. Зарязвам всичко и си отивам на село  Mr. Green

Алечка, гондолата е едно от най-гадните. Тези, които уж изглеждат ок са най-гадни.
Писала съм как ме прецака детето с една водна пързалка, която изглеждаше права, а и нямаше опашка на нея. Той ми каза, че била скучна  ooooh!. Оказа се, че е най-гадната, защото се движиш с невероятна скорост и при това ти влиза вода в носа и устата, а и цопваш в някаква дупка  Laughing.

# 317
Изпих 2 кафета вече, нещо се поизнервих даже. Мъжът ми го боли кръста и е легнал в на сина стаята, а той му чете произведения по български и го изпитва на сложни думи, как да ги запомни, как да ги провери и т.н.  Госпожата по български му е взела страха и това все едно не е моето дете - чете, пише, преразказва без почти да викам по него, а моето занимание е... особено неприятно за мен - редя гардероба и установих, че ми трябват от торбите вакуумните, ако изляза да купувам обаче, няма да успея с подредбата.
Екс, честита годишнина - любов и хармония още дълги години Simple Smile
Въртележки и прочее не издържам, става ми лошо Sad

# 318
Джулс, тая година излезе повече бъз. Направих повече заради детето. Ако искаш ще ти дам едно шише да даваш на Ени.

# 319
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Като казахте атракциони...може да не ви се вярва, но в Северна Корея има чудно атракционно селище, Мангьонде се нарича, с много  съоръжения, и екстремни и не по-спокйни, разположено в приказно красива местност, на един остров сред реката. Придвижваш се от единия край до другия с влакчета високо над местността. Красива растителност, водни площи всякакви - езерца, рекички. От влакчето отгоре гледаш отвисоко и когато минеш над езерца с водни лилии, гледката отгоре е невероятна. Най- впечатляващо е на 1-ви юни - целият остров е буквално разцъфтял от дечица (като всички мургави народи и корейците са луди по ярки цветове - розово, червено, жълто, зелено, електриково и мандаринено са най-любимите).  Освен това, корейските момиченца носят огромни кордели в косата си - някои може да не знаят какво е кордела - бухнала панделка, като пищно цвете с много венчелистчета. Та представете си тези момиченца с ярките роклички и панделките в косите, кацнали буквално накъдето погледнеш, момченцата също с пъстрички дрешки - и като всички деца и корейчетата са много сладки като малки. Представете си и звъна и жуженето на детските гласчета, щастливия смях и шарените въртележки и атракциони и ще получите картинката. На първи юни всички дечица са там и всичко е безплатно. И децата са много щастливи.
Всъщност не знам сега как е, нямам вече информация. Това беше отдавна.

Екс, честита годишнина!
Пожелавам ви да сте живи и здрави и да се радвате заедно на живота и на това, което сте постигнали.

# 320
Аз пия сушен бъз от няколко години, баба ми събира. Мисля, че има ефект, защото не съм се тръшвала зверски, както ми е традиция.

Даунче, на водна атракция пък съвсем не мога да се кача. Освен, че не ми понасят резките движения и затворените пространства не мога да плувам  Mr. Green Ако нещо ме изцентрофужи и ме метне във водата вероятно ще се удавя.

Вакуумиращи се пликове за дрехи и аз установих, че ми трябват. Коте, къде се продават?

Екс, честита годишнина!

# 321
Джулс, тая година излезе повече бъз. Направих повече заради детето. Ако искаш ще ти дам едно шише да даваш на Ени.
Ти само ми ела насам, бъзунякът ще е един приятен и полезен бонус bouquet
Алечка, много неприятно, на мен всичко ми се разкикерчи - шкаф, в кухнята набъбна гърбът, ядосвах се, вече не ми дреме. Е, искам да ми е уютно и да не гледам разни цепки, но това е положението, някога може и да им дойде реда. Сега съм се запънала за едни рунтави пътечки в свежо зелено за спалнята, но то са цени, то е чудо, та днес между разходката ще киризя по магазините ако видя на сносна сума.

# 322
Алечка, в Икеа ги гледах, 2 размера са.

# 323
Екс, честито! Добре да си изкарате! Как няма да се чуете 5 дена?

И аз съм зле с вестибуларния апарат. На токчета съм ок, обаче имам чувството, че ако се кача на бягаща пътека ще се размажа барабар  с цайсите ми.
Алечка, как ги пиеш зрънцата? Знам, че се пият по различна схема според това какво искаш да бориш- за имунитет, някоя болест, разболяване....
Евил, дай повторение на роклята с цветята, дееее!
Моя малък мъж също се разсополи и понапазарувах солидно в аптеката. Взех витамини с черен кимион. В биомагазина ми препоръчаха тази подправка преди време, та може за нас да взема насипна.
Имам бъз на сироп от миналата година. Кумата ще намаже.
Ванини и Жаки се загубиха!
Гена, оня ден имахме работа за малко с ММ и малкия не пожела да дойде с нас. Аз бях ок, че постоянно отивам да пазарувам, докато той си е сам у дома. Обаче ММ се скоси. Искаше да се обажда на баща ми да седи при него.  #Crazy

# 324
Коте, точно от техните се вдъхнових, но едните са прекалено малки, а другото е килим, на мен са ми нужни три броя пътеки с ширина около 70-80 см Peace  

# 325
Коте, мерси, но нямаме Икеа. Ще се разходя из магазините...

Джулка, така те разбирам. В апартамента има 100 неща да се правят. Къде от бързане, къде от незнание направихме много глупости, които ме дразнят, обаче не ми се занимава. Сега приоритет е къщата, където се разбрахме, че няма да бързаме, ще премисляме и ще отделяме необходимите средства, за да стане като хората... Когато - тогава. Въпреки че умирам от желание да се преместим, няма да направя пак грешката на млада домакиня да юркам нещата, само за да можем да се нанесем. За съжаление е свързано и с пари, които нямаме твърде  Laughing

Мари, пия 10тина зрънца всяка сутрин. Не знам каква е схемата Simple Smile

# 326
Залюханото си е залюхано, то си пише Алечка, аз хем от нейно име отговарям, хем за съвсем друго нещо ooooh!
Същата работа, без пари искахме да обзаведем навсякъде и сега като домино, всичко едно по едно се разпада, но здраве да е. Последната бабуна, за която обаче държа да кажа, че и аз имам немалка заслуга е на ''прекрасния'' ни ламинат, ама така е, който оставя забравен мокър парцал отгоре, пък било и за пет минути. Мисля, че пликове има и в Джъмбо, ако имате някъде в района Peace

# 327
Алечка, виж в Джъмбо, там съм виждала  Peace
А, тя и Джулката е писала.

# 328
Мариат, в страна от Шериата е и там няма ФБ и с тел много зле.
НП, тъкмо ми звънна от летището и тръгва да се прибира.  И той предложи да вечеряме, така че ще си го отбележим.

П.С - чудната новина за Цецка чухте ли я вече. Shocked

# 329
  • Някъде там
Пф толкова да мразя неделята..имам чувството че живея в цинанска колиба в гето.,уж всеки постоянно подреждам мия бърша и прочие а в неделя къщата е ужасна.За капак не стига че се размотават с ученето ами и ми пречат с измислени въпроси  #Cussing out
Екс още дълги години заедно.Честит празник. bouquet
Пликове си поръчвах аз от нета че в Пзк не намерих по магазините.
Ние сме в вечен ремонт който може и да не дочакам да видя напълно завършен ooooh!,понеже моят мъж държи сам да си прави нещата а време да ги прави никакво.И постоянно захваща нещо ново преди да е свършил предното.И като кажа се сърди..време нямал,а да го започне има.

Общи условия

Активация на акаунт