Искам да кажа ... (90)

• 59 498
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
  • Някъде там
Добро утро.Вчера обиколихме пловдиската главна няколко пъти и сега ме болят краката жестоко, но в къщи е бомба паднала та се налага да минат.Но първо едно дългоо и мързеливо кафе ще изпия.Най накрая си харесаха маратонки девойките и няколко парцалки и сме доволни.
И моята е с хрема,едната от днес.А как няма да е като ходи гола на училище.И като говоря,не чува.
Тарталета страхотни снимки.Много ми се ходи и на мен на такова забавление. Heart Eyes

Bobkabebkova колко си права с тези думи-Правата си ги знаят, задълженията ги пренебрегват, обикновено, тийновете. Как ми се иска да съм тийн,а не майка на две. Grinning

# 301
  • До морето
На мен пък много ми липсва тая възраст, в която за едно си малък, а за друго вече си голям. Въртиш се когато както ти е удобно  Grinning

# 302
Добро утро!

Мъжът ми е добре, благодаря ви  Heart Eyes

Кате, нищо не сме правили, даже не сме си взели ключовете. Продавачът ми се обажда да ме пита да не сме се притеснили заради забавянето и за това да не ходим да си ги вземаме  Laughing И при нас беше лудница тази седмица, но днес ще ходя. Сама, защото мъжът ми е пак на работа... Обаче си купих разни джвъчки за бъдещата кухня - оливерник, салфетник, бурканчета за подправки, едни такива винтидж и джижани. Ми така де, да има, какво като е от зад напред. Ще правим планове какво точно ще правим по къщата преди зимата, после майсторите. Имам една идея за бутане на стени и променяне на разпределението, но вероятно няма да я осъществим, защото е доста финансово ангажираща... Ще видим.

Утре започваме шофьорските курсове. Не ми е твърде ясно как ще си изпържвам мозъка на работа, а после ще уча правилник и ще решавам листовки, но няма как.

И мен вчера се мъчи май да ме повали някакъв вирус. Цял ден зверско главоболие, лошо ми беше чак. Напарих се след обяд, пих един парацетамол и поспах. Изби ме на пот и уж премина. Дано да съм го стопирала, че не е сега момента да се тръшна.

Почвам да чистя, че вече е неизбежно. След обед отивам на къщата и после в кумата да се боядисваме  Laughing

# 303
Морнинг,  bouquet

Този път си отспах - повече от 10 ч. Heart Eyes
Сега дъълго пиене на кафе и после ще се наритам на спорт.
Много исках със сина да отидем на Витоша, но той категорично ми отказа, искал да си почива. ooooh! От какво? Вчера само на един спорт е ходил и после цяла вечер на компа. #Crazy

Днес имаме годишнина. Нищо не съм измислила, защото ММ ще кацне следобед по някое време. И понеже не сме се чували 5 дни, нямам идея в каква форма и настроение ще се излъчи. Най-вероятно ще си спретнем вечеря в близкия ресторант. newsm78

# 304
  • Ямбол
Честита годишнина, Екс. Да празнувате още много такива.

Моята дъщеря към момента има 2 чифта маратонки, едни кецове, едни гуменки и едни от светещите, които са повече боти и носи едни оръфани маратонки, но с тях ѝ било най-удобно.

# 305
Добро утро и от мен. Почивката свърши и ще се прибираме към Плевен.
С Борис сме едни сополиви...дано не стане по-сериозно.

Експедицията, честита годишнина!

# 306
  • Варна
Добро ви утро!
Екс, честито  bouquet

Вчера забърсах една хахава роклА, днес
се чудя да я връщам ли?! Яд ме е на себе си,
като извърша подобни импулсивни покупки.

Плана за днес е Екопарк, ама нещо има мъгла
към Варната, та не се знае...

Явно има някакъв сополив вирус и аз, и Ловето
от няколко дни сме с течащи носове. Дано децата
не лепнат.

# 307
Добро утро и от мен. Почивката свърши и ще се прибираме към Плевен.
С Борис сме едни сополиви...дано не стане по-сериозно.

Експедицията, честита годишнина!

Ох, Мира, сори, но ме разхили предиктив текстът ти.

Екс, честито и от мен.

Мира, оправяйте се, че тази зима вирусите бяха много гадни и продължителни.

Евил, от както те видях с роклята на цветя, смятам, че всяка рокля, колкото и да е шашава ще ти стои прекрасно. Метни снимка да я обсъдим, но съм сигурна, че е ти стои добре.

# 308
Мерси!
Честно, наистина съм чуденка дали и кога да празнуваме - в следващите 10 дни 3 пъти имаме подобен "празник". И понеже мразя очакванията - днес май ще е най-импулсивно, ако решим.

Евил, и аз като Даун мисля. Wink

# 309
Добро утро и от мен с лека мускулна треска  Mr. Green Вчера ходихме на Лакатнишките скали и пещерата Темната дупка, беше много хубаво  Peace

Екс, честита годишнина, още много такива да имате и да се обичате винаги  Grinning
Сега пия кафе, ще го пия поне още час, че през нощта съседи ме будиха два пъти  Tired Рядко оставаме събота-неделя вкъщи именно заради това, да си бях сложила едни тапи и аз, но кой да предположи (различни бяха, едни крещящи в коридора в 2 и една с токчета си обикаляше апартамента в 3). Днес мисля да си купя нова възглавница, уж една от мемори пяна ми беше много удобна, а вече не мога да спя на нея, нещо ниско и меко си представям, ще отидем до ИКЕА следобед да погледна.

# 310
  • Sofia
Чудничко слънице напекло  Hug, поканила съм гости по обяд-един приятел-съученик на младежа и майка му  Peace. Да пийнем винце и да закрием летния сезон.Сега ще подсетя ММ да извади пак градинската мебел,че вече я зазимихме и го освобождавам да си ходи по интереси  Mr. Green.
Снощи гледахме бебето на Бриджит Джоунс...смешен е, ама колко остарели вскички  Rolling Eyes. Да кажа,че синковецът не пожела да дойде с нас. Не можах да го примамя ни с ресторант, ни с кино  Thinking.Седя си дОма...порасна,ей  Rolling Eyes.
Честита годишнина на Ексbouquet

# 311
Записвам се с коментар на снимките на Тарталета - само при вида им и ми се зави свят Crazy Никога не съм можела да се возя на подобни атракциони, особено на въртеливи неща, дори като дете. Имахме един панаир есента в града ни, само като гледах вихрушките и ми ставаше зле. Докато съществуваше София Ленд отидохме един-единствен път, та се чудех на какво да се кача, да ме питаш и защо, след като бях с операция от дни, та накрая на една коса водна пързалка от голяма височина, страшничко беше, но поне не се въртяхме и центрофугирахме.
Липсва ми обаче подобно място в София, като че ли всяка столица има подобни атракциони. Липсва ми хубава зоологическа градина и някакво подобно място, на голяма площ, за забавления за малки и големи и адреналин.

Гадна болест с детето изкарахме, 10 дни вкъщи и двете болни, не се размина антибиотика, тази година ми е за 4 или 5 път, хубаво, че си намерих един тридневен, та поне бързо се окопитих, но детето беше с десетдневен, сладникав, зърнест,  в чудо се видяхме, повръща го, та в последните дни се принудихме да го сменим. Предвид скорострелния бронхит обаче, от понеделник започвам да давам имуностимулант по схема, пък дано има някаква полза.
Благопожелания за всички с повод и бързо оздравяване на болните. Пия кафе и отивам навън да се насладя на очертава се последния, истински топъл и слънчев ден от годината.

# 312
Чудничко слънице напекло  Hug, поканила съм гости по обяд-един приятел-съученик на младежа и майка му  Peace. Да пийнем винце и да закрием летния сезон.Сега ще подсетя ММ да извади пак градинската мебел,че вече я зазимихме и го освобождавам да си ходи по интереси  Mr. Green.
Снощи гледахме бебето на Бриджит Джоунс...смешен е, ама колко остарели вскички  Rolling Eyes. Да кажа,че синковецът не пожела да дойде с нас. Не можах да го примамя ни с ресторант, ни с кино  Thinking.Седя си дОма...порасна,ей  Rolling Eyes.
Честита годишнина на Екс!  bouquet

Всички, а и ние  Laughing.

Джули, оправяйте се бързо. Аз бях маниачка на подобни екстремни, сега си ги спестявам. Не искам да гледам дори  Laughing. Виж, на лодка и в бурно море се качвам.

# 313
И аз харесвам, само да не се въртят. Макар че на медения ни месец бяхме в Кушадасъ, ходихме на едни водни атракциони, ами не ми стискаше да се кача на една пързалка, която като те поднасяше, почти във вертикален вид заставаш от единия до другия край, спуснах се само по един виещ се тунел-пързалка, рог тъмно беше вътре, то те завихря, та като дойде време да падна във водата се бях ошашавила и се нагълтах с вода стабилно Simple Smile Иначе и аз от море страх нямам.

# 314
Най-гадни са бавните бебешки  Sick. Там ми е ставало зле. На другите адреналина не ми позволява да съм зле  Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт