Искам да кажа ... (90)

• 59 511
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
Правата си ги знаят, задълженията ги пренебрегват, обикновено, тийновете. Аз проблема с колата го  еших. Приватизирах електрическата триколка на моя тийн,  бръмча си мото изирана,  и пет пари не давам. Няма задръстване,  няма проблеми с придвижването.  Joy

# 286
Тарти, снимки! Иначe- не се брои!

# 287
  • Mediterraneo
Ох, снимки няма много. Снимах децата по статичните неща, другото е екшън здраво. 80 метра!!! е най- високата аткракция( Торнадо), зверско е!
Скрит текст:

Това е стара моя любов от други паркове-
Скрит текст:

А това ми е вече любимо-
Скрит текст:

Снимките са от нета  Peace

# 288
# 289
Ох, майкооооу, искам и аз! Отивам да търся такъв парк в Чехия.

# 290
Хелоу от мен, че изтървах темата.Работната седмица ми е лудница, отмаряме на село Grinning
В очакване сме да започнем ремонта на жилището ни и вече нямам търпение Grinning
Алечка, вие действате ли?

# 291
Хелоу от мен, че изтървах темата.Работната седмица ми е лудница, отмаряме на село Grinning
В очакване сме да започнем ремонта на жилището ни и вече нямам търпение Grinning
Да не се затриеш съвсем от темата?

# 292
Ааа, няма, тук съм, но само ви чета Grinning
Маре, на режим ли си? Аз започнах ВМ ама 2 дни, после на високо въглехидратен минах.Голяма какафония и пълна липса на дисциплина.Но на работа ми е много напрегнато, взимам допълнително часове, детето с хрема и моя режим отиде на кино Mr. Green

# 293
  • Ямбол
Оф днес двама клиенти се оплакаха от чревен вирус. Ми не ходете сред хората, като сте зле.

Другата седмица ще карам двоен норматив, ще замествам колеги. И като добавя и магазина, къщата и децата, става осморен. Ако пипна вирус ... Сто пъти си мих ръцете.

# 294
Пффф, Лили, как двоен норматив?! Няколко колеги поехме часове на болна колежка, много е трудно Tired
Чревния вирус бил мн опасен, водел до обезводняване за часове.

# 295
  • Ямбол
Образно се изразих, но всичките ми свободни часове в смяната са запълнени. Две колежки отсъстват и ще ги заместваме 4-ма, като двамата ще поемат по-малко часове, че не са съвсем по специалността, а останалите за мен и още един колега.
Никак не ги обичам тези заместваници. Да си вземат заместник, ама не искат.

# 296
  • Варна
Като казахте вируси-моя мъж се прибра за събота и неделя грипав, с хрема и кашлица. Въртяли вируса в момента, та чакаме си и ние с детето реда.  Crazy
Алечка-да се оправя момчето ти и да не се тревожите за болести!  Hug Къща имате да оправяте!  Grinning
Аз на едни оферти попадам за къщи-ужас! Последната-2км до спирка. Обезнадеждих се и чакам гръм от ясно небе.

# 297
Ей събота вечер е и всички сте избягали по партита  Wink
Чета тук за вирусите...аз се чудя защо Тото е с разстройство три дни, на зъби го отдавах  Confused

# 298
  • София
Стейси, съчувствам. така съм от три дни и по-назад писах какви крути мерки ми се предприемат Sad
минава Wink

Лили , извинявай, но ми стана смешно. да не ходят сред хората е добро пожелание.
аз съм ужасен човек. когато диагностицираха дребния с варицела, ми се наложи да мина през Била с него. съвсем за малко. и се чувствах виновна. и тичах между хората сякаш придружавам прокажен Simple Smile

Тарталета, ужасно завидях. много обичам такива атракции Simple Smile

# 299
Маре, на режим ли си? Аз започнах ВМ ама 2 дни, после на високо въглехидратен минах.Голяма какафония и пълна липса на дисциплина.
Кате, мъка е, но се пробвам пак. Нали прочетох за Алечка и 4 кг. първия месец и после допълнителното прибиране на обиколки, и се заинатих. Днес ще ми е 7 ден. Гледам да се храня режимно. Изяла съм само 1 ябълка и 2-3 печени парчета картоф и чаша бяло вино. Почнах и малко кардио- по 30 минути сутрин на кростренажор. Последното без събота и неделя.
В общи линии поне съвестта ми да е чиста, пък каквото сабя покаже.

Добро утро!
Този вирус напълни болницата ни за отрицателно време.

Общи условия

Активация на акаунт