Искам да кажа ... (90)

• 59 468
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
А Робинята Изаура помните ли Laughing, аз почти не го помня този сериал

# 631
А Робинята Изаура помните ли Laughing, аз почти не го помня този сериал

Помня го с досада, защото много се прибираха да го гледат  Confused. Помня и Гулденбург и един сериял с Дженифер Лопес, в която играеше домашна помощничка, май има и някакъв нов, в който е в подобна роля, но за повече пари  Laughing.

# 632
Робинята Изаура беше първият в България сериал от този клас.
Лопез я помня бегло.
Гулденбург скоро пак го гледах. Заради някаква носталгия.
Не си спомням за какво се разказваше Шатовалон. Бегло май за някакви вестници, но до там.
ООоо имаше и един филм за Селесте. Някакво дете с много дълга руса коса и тежка съдба.
А помните ли Дързост и Красота? Май още го дават! Ей, тоя сериал ще надживее Лили Иванова!

# 633
Шатовалон се разказваше за някакъв вестник май  newsm78 Губи ми се, но песента му я помня и до днес  Wink

Един сериал съм гледала- Докато свят светува, и убийте ме, идея нямам за какво се разказваше  Embarassed Язък за изгубеното време, и той бая дълъг беше май

# 634
  • София
В Докато свят светува май изгря Мег Раян Simple Smile

# 635
  • В Космоса
О, зазвуча ми песента от "Шатовалон" - "Шатооовалоооон..."

Много бях впечатлена от "Шака Зулу".

# 636
А помните ли опашките за билети за кино, особено, когато имаше Кино панорама Simple Smile.
Помня как спах една нощ за билети за Стената. 

# 637
  • дядовата ръкавичка
Опашки имаше много тогава - за билети, за краставици и банани, за тоалетна хартия  Mr. Green. Сега превъртях набързо предаването с кака Лили - в две от примерно 7те песни, текстът е за режима на тока  Wink

# 638
А Пътеводна светлина?

# 639
  • Sofia
 Mr. Green каква тема сте подхванали,девойки  Hug...
Всичко помня аз, и сериалите и опашките...но пък някак с хубави чувства  newsm78.
В Иван Ласкин-Васко да Гама, т.е., бях влюбена до уши.... а той в какво се превърна  Crossing Arms.
Още един любим детски филм-"Рицарят на бялата дама"  Heart Eyes
Изкривих се от шетня днес  Tired, отивам да закарам младежа на английкси и имам да отмятам още задачи.
Направих сайта, платих хостинг и домейн и вече втори ден чакам да ми го включат  Crossing Arms.Е-ма-ха  Crossing Arms.
Жаки,давай да го видим това пАлто, барем  Praynig. Нямам претенции да е на голо  Hug.
Борка,как добре ме разбираш,дУшо  Mr. Green.

# 640
Спомних си един концерт. Смях, голям смях. Чувам че група А-HA ще има концерт. Та навивам приятелка да ходим заедно- все пак това е чуждестранна група(нищо, че на приятелката не й говореше името). Аз хлапе- 5 или 6 клас. Не като днешните 12- 13 годишни. И накипрям се с една нова басмена поличка, бялата ризка и на концерт. Като видяхме другите в залата малко се уплашихме- кожени дрехи, едни метъл прически, вериги, синджири, ама влязохме. И като заговориха на български ония от сцената ни изкараха ангелите. Оказа се българската група АХАТ. Ама по едно време и двете бяхме отпред пред сцената и пеехме.

# 641
Много се кефех аз на "Спасители на плажа" и на "Приятели", а "Алф" ми беше доскучал, също и "Бенджи, Закс и Звездният принц", сетих се и "От обич" много ми харесваше
Какъв сайт Гена, популяризирай в коя сфера е  Simple Smile
Като писа на Жаки за палтото, се сетих за ония бодита, дето беше ги получила като армагани от свекървата Laughing

# 642
  • Sofia
...
Какъв сайт Гена, популяризирай в коя сфера е  Simple Smile
..
Строителна дейност, коте   Hug...нали преди време споменах,че съм обещала на моите хора-мъж и съдружник да им спретна сайт, та хеле го добутах...ама да видим като го пуснат,де... Laughing

Оооо на Жаксън бодитата са емблематични  Crazy Hug

# 643
От обич го дават по бтв лейди.

# 644
Като каза концерт ми напомни един образователен концерт в училище, сигурно първи-втори клас сме били. Актовата зала пълна и един народен оркестър на сцената. Диригентът ни запознава с народната музика и всеки инструмент по отделно и започва. Това е гайда, човекът който свири на нея се нарича гайдар. Това е гъдулка, как се нарича човека, който свири? Ние дружно- гъдулар. Бравоооо, деца. Това е тъпан, как се нарича.......ние помълчахме малко и накрая... "Тъпанар"  Joy Joy Joy Познайте дали продължи да пита  Mr. Green Никога няма да го забравя   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт