Искам да кажа ... (90)

• 59 462
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Гена, ти си споменала, ама аз съм една много разсеяна Дева Crazy
От обич го дават по бтв лейди.
Благодаря  Simple Smile

# 646
ПОвечето филми, които коментирате ги помня Simple Smile Сещам се и за “Касандра“, “Далас“, “Черната перла“ и разбира се “Дързост и красота“, който вероятно и внуците ми няма да успеят да изгледат Joy

# 647
Ох, и този помня. не съм гледала нито един,  но баба ми ги гледаше. Аз все и се смеех, но когато получи инсулт, гледайки Селесте и после почина след два дни само с умиление си спомням за нейното "хоби". Сега разбирам какво е било за нея  Sad.

# 648

Направих сайта, платих хостинг и домейн и вече втори ден чакам да ми го включат  Crossing Arms.Е-ма-ха  Crossing Arms.

Я кажи при кой се хостваш да ходя да ги спешвам, ако са същите Wink
Всичко изброено го помня като имена и лица, но сюжет почти не. Единствено Андреа Селесте следях малко по-постоянно, имаше и един френски сериал за модели с главна роля една актриса Ванеса...а де? и тогава се бях размечтала за подиуми, а бях килата сигурно, дето съм сега Laughing

После, вече като девойка вървеше един сериал Войната на розите, следях го редовно, имаше един супер смешен персонаж Пако, дето ходеше с чадъра си навсякъде, включително на плажа. И още един сериал Дивата роза имаше с Вероника Кастро. Доста телевизия гледах, за разлика от сега.

А, Дързост и красота ще ни надживее със сигурност, що актьор се спомина за тези години, сменят и продължават Crazy Жалко за баба, че се плашеше да не си отиде докато свърши, ама май вече и за нас важи това опасение. Трудовият стаж  си изкараха в този филм хората, едва ли някога са играли в друга продукция.

# 649
  • София
алоууу, 2016г. е Laughing
сетих се за Арабела. пригодих си някакъв пръстен и си го въртях на всяко по-сериозно желание. всички ми се сбъднаха Grinning

# 650
А аз бях изненадана, когато отивам в съседката и тя строила детето на фотьойла и си пуснала "Дързост и красота". Отвори ми, покани ме и каза да изчакам малко Laughing Значи да са били децата на по 2-3 годинки, т.е. преди около 10 години. Въобще не подозирах, че тази жена, натокана, оправна, на хубава позиция, следи точно този сериал. Мъжа й се смее и вика - от както я познавам, серия не е изпуснала  hahaha

Виж ти, кой набор си, че аз Арабела не я помня  newsm78
Обаче - Костенурките нинджа, Чичо Скрудж и Смърфовете ми бяха любими, а по времето на братовчедка ми бяха много актуални Грижовните мечета, аууу, розова истерия помня, че беше с тях заспиваше. Тя като беше бебе, аз бях в 9-ти клас Simple Smile

# 651
Аааа мечетата с нежни сърца и гумените мечета 😀 Къде ме върнахте...

# 652
Грижовните мечета за малко съм ги изпуснала.
А Господин Тау, а?
виж ти, дай тоя пръстен за малко и на мен!

# 653
Добавям Плодчетата!
Също не пропусках в неделя вечер часът на Дисни.

# 654
А патето Яки и Джейми и вълшебното фенерче помните ли? Grinning

# 655
Ех, колко мило ми стана!
А едно филмче за Златния кондор, златото на маите Thinking?

# 656
Помня и Арабела и всичко, но помня и Джейми и вълшебното фенерче  Mr. Green

пп С Даун сме писали заедно. Кутбут и капитан Падна-ли-ми ми бяха любимите  Laughing

# 657
  • Euskal Herria
Аз съм най-древна тук - помня всички изброени филми, помня режима на тока, помня опашките за банани и портокали, опашките за мляко - още по тъмно се редяхме, празните рафтове, жанвиденовата зима - по хляб на човек и пр.  Помня как с първия домашен нет по цяла нощ чакахме да свалим една песен. Тогава кабеларките не предлагаха все още такава услуга, само БТК (сегашната Виваком). Като включиш кабела за нет, изключваш домашния телефон. Ееех, къде ме върнахте назад... Joy Joy Joy

# 658
... но помня и Джейми и вълшебното фенерче  Mr. Green
ММ свали няколко епизода и натисна да го гледат децата. Не му се получи.

# 659
А Синдбад Мореплавателя Simple Smile и спасителния отряд на катеричките Чип и Дейл, Пчеличката Мая, от Барбароните помня малко, явно съм била по-малка тогава и имаше едни смехорани като маймунчета бяха Heart Eyes

Яна, празните рафтове и аз ги помня Sad

Общи условия

Активация на акаунт