Искам да кажа ... (90)

• 59 458
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Гледах и „Аз обичам Пакита Гайего“. Рх, младост Flutter.

# 661
  • Euskal Herria
Тогава беше бума на латиносапунките. Сега - на турските бози и индийските локуми.  Mr. Green

# 662
След тези имам "дупка" от поне 10 години, когато започнах да се кефя на Шрек, Ледена епоха и др. Simple Smile.

# 663
  • Пловдив
След тези имам "дупка" от поне 10 години, когато започнах да се кефя на Шрек, Ледена епоха и др. Simple Smile.
Обожемой, а аз си мислех, че имам спокоен пристан да избягам от шрек, ледена епоха, колите..... Не знам вие колко пъти сте гледали Ледена епоха, но аз няколкостотин. Така ги знам, че казвам репликите заедно с героите. #Crazy #Crazy #Crazy Не по мое желание....

# 664
  • Euskal Herria
Янтра, ама как ги казваш - със съответното чувство и мимика, ли?  Laughing  Че иначе не се брои.

# 665
  • някъде ... тук ...
Ледена епоха и в момента не се пропуска, когато дават някоя от частите по ТВ Crazy
Колите с дребния ми бяха станали байгън - наизуст, с мимики, с интонация... постоянно това се говореше у нас Laughing

призраците под виенското колело и призраци в блока споменахте ли ги?
наскоро даваха Рицарят на бялата дама по БНТ - дребния го хареса и изгледа сериите с интерес Simple Smile

# 666
Обожемой, а аз си мислех, че имам спокоен пристан да избягам от шрек, ледена епоха, колите..... Не знам вие колко пъти сте гледали Ледена епоха, но аз няколкостотин. Така ги знам, че казвам репликите заедно с героите. #Crazy #Crazy #Crazy Не по мое желание....
Embarassed Аз все пак съм ги гледала две трети по-малко от теб  Mr. Green. Аз още помня песента от Книга за джунглата Simple Smile.

# 667
А Джовисна?
Боже, колко въздишах по брата на Ориноко  Blush.

# 668
Ооо, Колите много им се дразнех по едно време и излизах от стаята, тази малката синята количка как върти на пистата, този кадър съм запомнила. Моят син пък умираше за Трансформери.
Джовисна въобще не помня, но Освалдо Риос в кой филм беше. Една колежка от университета въздишаше по него  Simple Smile

# 669
  • Euskal Herria
Освалдо стартира с "Касандра". После бяха "Вдовицата в бяло" и след това - останалите сериали.

# 670
Вдовицата в бяло, мерси Яна  Hug

А от Кики беше ли ви страх? Мен да Blush

# 671
Най- страшно ми бяха “ То“ и малко “Туин Пийкс“ Laughing Заради тъпия клоун карах майка ми да ме чака пред тоалетната  Mr. Green

# 672
  • някъде ... тук ...
Преди да гледам филма, си купих двата тома на То, после филма не ми хареса естествено Laughing
Ама тогава бях на вълна Кинг...

Седморката на Блейк - играехме на космически кораб по катерушките на площадката  Crazy

# 673
Ехеееее, какво ви налегна носталгия, бре:) ВърнАхте ме в детството:) Редили ли сте се с купони за продукти? Аз да, майка ме сложи да пазя ред, аз поседя, поспя пук ида да си скачам на ластик- Ема, е са са, кво беше?  После шамар естествено, не беше чувала майка за Монесори:)
Дама Пика викахме с дезодорант на огледалото, напиквах се от страх:)

Коте, какво за бодита бе, взела ги жената да ми топлят на кръста, е с дупка на чатала, ама тя как да знае:))) Да топлят вика, а те на едра мрежа, страшни са още ги пазя hahaha

Гена, има време за пАлтото, ще се снимам, като го облека, но е черно, с черна яка и не знам какво ще успееш видиш:)

# 674
  • някъде ... тук ...
Чакахме в събота за хляб и се мушехме измежду бабите да вземем първи Laughing
И половината го изяждахме (издълбавахме), докато го занесем вкъщи Crazy

Общи условия

Активация на акаунт