След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -194

• 28 120
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
  • Perla
Скрит текст:
Я как се разщъкахме рано-рано  Joy  Joy  Joy Нали е петък  Heart Eyes

Доре  Hug, Кати  Hug, Дима  Hug, Дея  Hug

А аз - на "Втори шанс"

Е пак ли  Mr. Green  или викаш хаштага ще е един и същ,докато Дефо не даде втори шанс на краля  hahaha
Доре  Hug  тя Нера накрая сама ще остане,виж Неджмоша е отишъл уж за месец при Суде ама станало цяла година  hahaha всички ще я изоставят,а дъртия накрая ще я изгони

Верче, това да остане сама, дори без Корай, който да я изостави, за мене е само част от наказанието, което заслужава. За Нера най- важни са богатството и общественото ѝ положение. Затова искам да остане без тях, да няма дом, да няма пари и да бъде принудена да си изкарва прехраната, като работи. Пък кой знае, може и тя като Дефне, да успее да се справя без помощ, може и тя да е часовник, който работи със слънчеви батерии Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green А за да ми е пълно удоволствието, искам да я видя как се моли на Дефне да ѝ помогне.
Хаштагът може да е "не ти вярвам"!

Последна редакция: пт, 30 сеп 2016, 13:58 от dora_st

# 136
  • near Sofia, Bulgaria
 Peace Hug Hug Hug Hug Hug

Мерабааа!  Laughing Ох, бе, две теми изписахте, докато се включа, ма ей ме преди еп.2, да си изложа мислите и аз!  Mr. Green
Имах нужда впечатленията ми да отлежат и да видя преведената серия, че на онлайна чувствата ми бяха смесени. Като цяло добър старт на сезона, но лично на мен ми остана горчив вкус в устата от "самонаказването" Йомерово в Рим!  Crossing Arms Съжалявам, разбирам защитните ви тези, ама колко и да се напъвам, не мога да се съглася с тази част от страданието му! Такава съм си, романтична и наивна като Дефне, в моя живот също не са се прескачали мъжете, за мен като обичаш, ама така силно, че да се изгубиш в тая любов, секса за една нощ не е опция, независимо мъж или жена си! Пий си, търкаляй се по улиците, ма сам, рисувай си, самосъжалявай се, кви са тия душове и намигания! Това няма да му го простя аз! Толко чак възвишена не съм! Ето, Синан отишъл в Катманду и станал клошар, нашия - бик за разплод! А иначе винаги съм казвала, че не съм от ничий отбор, постъпки и на двамата са ме дразнели и съм си изливала душата! За Дефне - беше правилно, че му каза истината, но беше много лош момента, който избра. Макар че може би беше интересно да се проследят ухилените им двулични мутри на всички участници, докато ги изреждаше! Само че за мен брак не трябваше да има, да беше си тръгнал веднага, аз такива не ги обичам с "да не е пред хората", сега е по-лошо... И наистина да ни кажат как си е тръгнал, да не гадаем! А защо е минала година - защото Дефо е лежала, страдала виновно, чакайки да му мине и да я потърси, ако беше дошъл по-рано, щеше да свирне един Росини и готово! Сега и Йомер е премислил приоритетите си, и Дефне е пораснала! Ще бъде интересно да се преоткрият такива, каквито са станали сега, нека има ревност, комедия, постепенно да се намерят, това ми харесва! Но за последния кадър, дето след година и се подсмихва под мустак, все едно нищо не е било, такъв трябва да му отвърти, че да му държи влага дълго! Добро беше хрумването да скочи от ръцете му, все едно казва:" Вече не съм ти в ръчичките, не е толкова лесно!" А че се обичат като луди, е ясно, такава любов ще мине през всичко, коскоджа синьор Ипликчи промени!

Изказах се, сега чакам епизода, дето не бил за изпускане, ма пак съм на работа, та май утре ще коментирам! Хубав ден, благодаря, че ме изтърпяхте!  Heart Eyes bowuu

# 137
Гали  Hug  +1 за поста ти  Mr. Green

Да видиме дали ще го ощамароса или просто ще избяга както винаги нашето глупаче  Rolling Eyes

# 138
  • На юг от тук

И руския превод.
Скрит текст:
Омер бегает за Дефне!
На этой неделе в "Любви Напрокат" Омер и Дефне увиделись очень неожиданно. После этой случайной встречи все изменилось. Омер говорит Синану, что хочет Дефне. А Нериман кается за то, что сделала и хочет поговорить с Омером .И просит у него прощение. А Омер просит прощение у Дефне, та, в свою очередь, старается с большим усилием забыть про него. Дефне не знает, как ответить Памиру, который её пригласил... Корай, который открыл бутик, просит Омера, что бы тот снова взял его на работу в Passionis.

Перевод: Сакина Аскерова, Ева Филатова

На вестникарите не им харесва сериала,а непрекъснато си пълнят страниците с него.

# 139
Днес особено сме в 3-4 вестника  Peace
Толко бозав и незначителен сериал пък само за него пишат Joy

# 140
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Днес особено сме в 3-4 вестника  Peace
Толко бозав и незначителен сериал пък само за него пишат Joy

ейййй пък стига са дъвкали тоз сериал бе  Mr. Green Mr. Green
и той кат Кюса  #Cussing out за нищо не става пък все за него пишат  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 141
Много искам да видя Нера сама.

# 142
  • Perla

Май нови преписвачи излизат на хоризонта  newsm78
Да му се не види тоя смотан, нискокачествен и какъв беше още сериал, дето всички му подражават, вестникарите си пълнят страниците с него, пък завеяните фенове тръпнат от нетърпение и броят часовете Laughing Чудна работа!  Mr. Green Как пък толкова народ се извъди, дето нищо не разбира ни от сериали, ни от динамика, ни от любов, ни от актьорска игра!
Между другото, вече започнаха да се чуват фенски гласове за трети сезон на АШК! И моят глас е сред тях, де  Laughing

сет в дома на Йомер.

# 143
  • Perla
http://www.startv.com.tr/dizi/kiralik-ask/ekstralar/kiralik-askt … bu-aksam-onizleme

Нещо специално- допълнително.

-Ömer döndü mü? Evet..
-Üst katta mı? Evet..
-Gördün mü? Evet..
-Ay hala yakışıklı mı? Evet,ayyyyyy hayır!

# 144
Привет сладурчета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

в петък много рано сте се разщъкали  Mr. Green да не би да има някакъв интересен сериал довечера  Joy

ох,и Галето Hug  се е изказала в защита на фръцличка,аз няма да се хабя защото Диди,Дорито,Галето + Темпи и Алекс от другата тема достатъчно са написали и мненията им съвпадат напулно с моето  Peace. Само да добавя ,че Дафа винаги е доказвала и показвала ,че обича Йо като луда и направи всичко заради тази си любов-лъга,продаде дори скицата си на Денизката и то в името на любовта си към Йо ,за да е с него. А той какво направи  каза толкова празни обещания,даде урок на Суде,купи къщата без дори и Дафа да го е искала ,защото за нея беше важно парите да не застават м/у тях двамата. Обвиния,че не мислила за него и не го защитавала и затова я изостави след годежа ,а после добре че дядо му му каза как тя се е нахвърлила срещу него за да го защитити и Йо реши ,че трябва да си я върне без дори и едно извинявай защото той не се чувстваше виновен за това. А за сватбата подозирам,че е казал ДА не защото да спаси честа на Дефо ,а собствената си ,защото не би могъл да си позволи хората да говорят как сеньор Ипликчи е бил изигран ,както вътрешно се дразнеше на мнението на Гало,че той не разбирал от жени  Mr. Green ,но се надявам като вас да видим точно какво се е случило на другия ден след сватбата

за хаштага "не мога без теб" или "ти си всичко за мен"  

# 145
 Whistling

Серенай посчитала, что 9 комнат - мало!

Серенай Сарыкайа и Керем Бюрсин приступили к поискам дома для совместного проживания. Молодые люди также смотрели дом Шахана Гёкбахара. Стоимость продажи виллы Гёкбахара в Бебеке 4 000 000 евро. Но позже пара отказалась от покупки этой виллы.

Шахан Гёкбахан вчера принимал участие в съёмках рекламного промо ролика , а после встретился с журналистами. У Шахана спросили почему Керем и Серенай не арендовали его дом.

Шахан ответил так:" Серенай хотела дом с 10 комнатами. В нашем доме 9 комнат. Одной комнаты не хватало. Вилла не понравилась Серенай."

и превод на руски към линка на Дорето Hug

- Омер вернулся?
- Да.
- Он на верхнем этаже?
- Да.
- Он все так же красив?
- Да. Ай нет.

# 146
  • Perla
Привет сладурчета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

в петък много рано сте се разщъкали  Mr. Green да не би да има някакъв интересен сериал довечера  Joy

Скрит текст:
ох,и Галето Hug  се е изказала в защита на фръцличка,аз няма да се хабя защото Диди,Дорито,Галето + Темпи и Алекс от другата тема достатъчно са написали и мненията им съвпадат напулно с моето  Peace. Само да добавя ,че Дафа винаги е доказвала и показвала ,че обича Йо като луда и направи всичко заради тази си любов-лъга,продаде дори скицата си на Денизката и то в името на любовта си към Йо ,за да е с него. А той какво направи  каза толкова празни обещания,даде урок на Суде,купи къщата без дори и Дафа да го е искала ,защото за нея беше важно парите да не застават м/у тях двамата. Обвиния,че не мислила за него и не го защитавала и затова я изостави след годежа ,а после добре че дядо му му каза как тя се е нахвърлила срещу него за да го защитити и Йо реши ,че трябва да си я върне без дори и едно извинявай защото той не се чувстваше виновен за това.
А за сватбата подозирам,че е казал ДА не защото да спаси честа на Дефо ,а собствената си ,защото не би могъл да си позволи хората да говорят как сеньор Ипликчи е бил изигран ,както вътрешно се дразнеше на мнението на Гало,че той не разбирал от жени  Mr. Green ,но се надявам като вас да видим точно какво се е случило на другия ден след сватбата

за хаштага "не мога без теб" или "ти си всичко за мен"  [/b]

Абе четем из туитър да не изпускаме някаква серия довечера от някакъв си сериал, та затова сме се разщъкали Laughing

ДИ, и на мене ми минава подобна мисъл- че повече се е грижил за себе си, отколкото за Дефне,  ама тогава пък въобще не знам как ще му простя на Ипликчито Mr. Green

А хаштагът е хубаво да е хубав, изпълнен с любов, но на мене ми се иска Йомер да чуе думите, които той изрече на Дефне- няколко пъти при това- не ти вярвам. Да ги чуе там, на някоя пейка на Крайбрежната улица, и след това да види как се отдалечава от него, а той остава сам. Е, тогава може и да ми мине малко.

# 147
Това,че Йомер е казал ДА е по-лошо от това да каже НЕ пред всички.
Но предполагам,че ще направят ретроспекция и ще покажат какво точно е станало.
Не ми се вярва Дефне да прости толкова лесно  на Йомер . Хубаво би било няколко епизода да го помъчи той да тича след нея и най-вече да и спечели доверието.

# 148
  • На юг от тук

А хаштагът е хубаво да е хубав, изпълнен с любов, но на мене ми се иска Йомер да чуе думите, които той изрече на Дефне- няколко пъти при това- не ти вярвам. Да ги чуе там, на някоя пейка на Крайбрежната улица, и след това да види как се отдалечава от него, а той остава сам. Е, тогава може и да ми мине малко.

+1 И аз това искам Доре.Чак тогава той ще разбере как Дефне се е чуваствала,когато той си тръгваше.

# 149
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Не си мислете че защитавам само Йомер, пък Дафина - кучета я яли, не  Naughty
Просто изказах мнението си към момента, т.е за това което видях. И за Дефне имам позиция  Mr. Green /ей сега Верко ще ме обвини за въртиопашка  hahaha/ ама искам повече да ми покажат за нея  Naughty. То в тия 10 минути дето я вместиха, освен че много е страдала, месеци наред е лежала, работила и спала  Thinking друго не разбрах  Crossing Arms. Как тогава да си оформя защитната теза  Joy Joy Искам Мерич повече да разкаже за нея, разговора с Исо беще добре, ама прекалено кратък  Whistling
На мен също ми се иска Йомер да почувства болката на Дефне, от 24 или 25-та серия, когато си тръгна и й каза, че не й вярва  Mr. Green. Ако искаш да ти вярват и ти трябва да повярваш  Peace

Общи условия

Активация на акаунт