След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -194

• 28 125
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
Елка е в прекрасно настроение щом толко снимки има Joy Joy

Ох ма как ги е лайкал и двете Joy Joy  тъчи тъчи на два стана Joy ще паднеш и от двата накрая

# 91

Ох ма как ги е лайкал и двете Joy Joy  тъчи тъчи на два стана Joy ще паднеш и от двата накрая

Иначе крокодилът го е изял Mr. Green

Тъкмо сравнение с това нежно същество и каката

Е колкото и да отслабва все тая

# 92
  • Perla

Ох ма как ги е лайкал и двете Joy Joy  тъчи тъчи на два стана Joy ще паднеш и от двата накрая

Верке, подозираш го ти него в нещо май  Joy

# 93

ще я скрия ,че в целия си блясък е като травестит

Скрит текст:

# 94
# 95

Да, в тъпотата му  Mr. Green

# 96

ще я скрия ,че в целия си блясък е като травестит

Скрит текст:
То какви травестити има  Naughty тая е срам и позор за тях  hahaha
Но единствените по-грозни и гнусни ми от Гупата са Сера и Жана Бегендорф Joy Joy еле па тая Жана  Sick бааа па гнусно същество бе

# 97

Верко  Hug, ма не е тъпо момчето, само е заслепено. То такава звезда да ти грее в лицето и ти ще окьоравееш  Joy  Joy  Joy

# 98

Аби е писала

Коте и аз съм за Омерчик, ама толко не мога да пиша  Mr. Green
Ирко  Heart Eyes Hug кардешим е написала Елка и сега и Керем я постна със същия надпис  Peace

Хилооооуууу на все  Hug Hug Hug аз после ще се изказвам в защита на Дефо, че съм на работа и пиша от телефона

Ди  Hug, готви защитната пледоария, че ще ни схрускат момичето  Joy  Joy  Joy Поне да наплюем фръцльо, че то от Боре май всички сме вдигнали ръце и чак и да го плюем не щем  hahaha  hahaha  hahaha

# 99
Елка много ларж днеска  Mr. Green

Mr. Green

Joy Joy

# 100

Верко  Hug, ма не е тъпо момчето, само е заслепено. То такава звезда да ти грее в лицето и ти ще окьоравееш  Joy  Joy  Joy
Диде  Hug
Абе не се слави с много ум,нема кво да се лъжеме  hahaha  hahaha
Ем тъпо,ем наивно  Joy  Joy

# 101
Шекер памука налита кат муха на мед  Joy  Joy

# 102
Налита, налита и бам айс бъкета  hahaha hahaha hahaha
Бързо охлади страстите  Mr. Green

# 103
Добър вечер   Mr. Green  Hug Hug

Пак сте настъпили как ви Кюса  Joy Joy Joy  май аз съм единствената,която не се дразня от нея  Rolling Eyes хич не ме интересува какво прави  Whistling нито клиповете й отварям,нито пък интервютата им гледам и чета...
За мен е важен Ашка...има ли рейтинг,та да върви,ми е все тая какво правят извън сета, както си искат,така да си живеят  Mr. Green Хич не вярвам в тезата,че рейтинга зависи от личния им живот...всяко чудо за три дни...нали го видяхме-има ли готино развитие в сценария,гледаемостта е налице, забоксуват ли - пада рейтинга.  Wink

Аз още не съм изгледала серията с превод,но съм склонна да подкрепя Котелина за някой неща, за други -Дидито  Peace основно за това,че Синан го поизмиха  Mr. Green но пък това може би беше нужно за самия сценарий,иначе кого да сложат като опорна точка за новото начало  Rolling Eyes няма как да е Нера,нито Нейджми - те са в основата на киралика Peace
Пък и какво да се чудим  Peace образът на Синан малко ли обрати претърпя в 1 сезон...какъв ли не беше - и приятел,и предател  Mr. Green

# 104
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Аби е писала

Коте и аз съм за Омерчик, ама толко не мога да пиша  Mr. Green

Ирко само ти ме подкрепи  Flutter Flutter Flutter Hug Hug
Верко пък направи личен адвокат на Йо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Диди, Доре и вие сте прави  Peace не подценявам мъката на Дефне  Naughty
но наистина трябвада видим какво се е случила след сватбата, защото така защитите към единия и нападките към другия герой може да са напълно безпочвени  Thinking Thinking

Общи условия

Активация на акаунт