След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -194

• 27 920
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
Ма какъв ми е наперен Сечито бе, пуууууу  Crazy Mr. Green
Синан малко, верно си поизми ръцете с това- На ако бяхме ти казали, видиш ли ти нямаше да изживееш тая любов, която изживя.Па строснете му се малко, пък кажете му че ви е било страх, и  реакцията му с Италия сте били прави да се страхувате, направи точно това, което всички си мислеха щом научи за киралъка. Аз даже мисля, че именно за Италия бях дала предположения, че ще иде да се депресира там сам.
Тя Дафа, може си е мислела че заради любовта си към нея ще направи компромис със себе си, ама както винаги е мега наивна в мислите си милата. Та за това сега да е така ядосана, наранена, обидена, изоставена се е почувствала, щом от леглото не е ставала.

Joy  Joy  Joy Направо си му лепна ролята на шеф на Сечо  hahaha
Ирко, какво ги е поизмил, направо Пилат си беше, вместо директно да каже - крихме от теб, щото си те знам що за правоъгълник си и ни беше страх, че ще ни биеш шута, седнал да ми се прави на сърцевед  Stop
А за Дафа - ами и тя като Елка, ще поумнее сигурно........някой ден  Joy  Joy  Joy

# 76
  • Perla
Сета  в района на работилницата на майстор Садри

Скрит текст:

Ако Йомер отиде в работилницата, мисля, че ще си го получи най- напред от Исо. Хич няма да му прости нищо, защото е видял какво е преживяла Дефне. Може и да не му се размине само с приказки на Ипликчито.

# 77
  • У Диспансера ...♥♥♥

От Гъбака  Heart Eyes

# 78
Котелинка се прояви направо като орлицата майка на Йо  hahaha бах тая лека защита хахаха

Диде и аз мисля,че яко е обидил Йо,за да се държи така Дефо  newsm78 дали разговор или постъпка след подписването  newsm78

# 79
  • У Диспансера ...♥♥♥

Аби е писала

Коте и аз съм за Омерчик, ама толко не мога да пиша  Mr. Green

# 80

Аби е писала

Щом Керо е Аби Joy севглито й е направо амджа  Joy  Joy

# 81

Аби е писала

Ирко  Heart Eyes Hug кардешим е написала Елка и сега и Керем я постна със същия надпис  Peace

Хилооооуууу на все  Hug Hug Hug аз после ще се изказвам в защита на Дефо, че съм на работа и пиша от телефона

# 82
# 83
  • У Диспансера ...♥♥♥
Е, да де, демек брат  Peace Аз това имах в предвид
Дидолино  Heart Eyes Hug

# 84
  • Perla

Баръш е харесал  снимката на Елка с Керем- точно 10 месеца след последното му харесване- така пишат в туитър.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2016, 18:48 от dora_st

# 85
Брееее да не повярва човек на очите си Joy Joy Joy  то затова днес така приятно времето навън  hahaha

# 86

и за да не се сърди каката Mr. Green

Скрит текст:

# 87

вече може и да си махне лайка ако иска, всичко е документирано  Mr. Green

# 88
  • Perla

вече може и да си махне лайка ако иска, всичко е документирано  Mr. Green

Туитър е пълен с неговите лайкове, така че- нЕма смисъл. Шенол също е харесал снимките. Тоя човек направо го заобичах- такава хубава атмосфера създаде на сета.

# 89

Елчин е толкова сладка , като кукличка е

Общи условия

Активация на акаунт