След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -194

• 27 896
  • 753
  •   1
Отговори
# 60
Скрит текст:
Доре сдобриха и вече си направиха планове за другия ден да св видят и той отиде да прибере Писликсуто от кумова срама,че се е напила и да не се излага и на входа ги видяха папараците  ooooh!  и тя във фрага видяхме,че се възползва от това и го целуна  #2gunfire
И сега пак ще се джавкат Joy

Лалето и Онур са страхотни бе  Heart Eyes особено в колата моментите  Heart Eyes

Верче, благодаря! Дано днес излезе преводът, че да ги изгледам Praynig
Доре ма то превод има от сутринта още  hahaha
Заповядай  Peace
https://youtu.be/JJGOl9hE218

ООО, благодаря! Hug Hug Hug  Аз чакам в едни руски сайтове ooooh!
ако имаш профил в тубата си я отбележи тази,качва ги много рано  Peace даже и Севдата е качила,ако някой го гледа

# 61
  • Perla
Скрит текст:
Скрит текст:
Доре сдобриха и вече си направиха планове за другия ден да св видят и той отиде да прибере Писликсуто от кумова срама,че се е напила и да не се излага и на входа ги видяха папараците  ooooh!  и тя във фрага видяхме,че се възползва от това и го целуна  #2gunfire

Лалето и Онур са страхотни бе  Heart Eyes особено в колата моментите  Heart Eyes

Доре ма то превод има от сутринта още  hahaha
Заповядай  Peace

ООО, благодаря! Hug Hug Hug  Аз чакам в едни руски сайтове ooooh!
ако имаш профил в тубата си я отбележи тази,качва ги много рано  Peace даже и Севдата е качила,ако някой го гледа
Peace

https://twitter.com/naranirinarana/status/781444446005198848

От РД на Мюжде- отговор на писаниците

Последна редакция: чт, 29 сеп 2016, 13:48 от dora_st

# 62
Ох, Мюждето ме изкефи  Joy Joy Joy Joy

# 63
Скрит текст:
Скрит текст:
Доре сдобриха и вече си направиха планове за другия ден да св видят и той отиде да прибере Писликсуто от кумова срама,че се е напила и да не се излага и на входа ги видяха папараците  ooooh!  и тя във фрага видяхме,че се възползва от това и го целуна  #2gunfire

Лалето и Онур са страхотни бе  Heart Eyes особено в колата моментите  Heart Eyes

Доре ма то превод има от сутринта още  hahaha
Заповядай  Peace

ООО, благодаря! Hug Hug Hug  Аз чакам в едни руски сайтове ooooh!
ако имаш профил в тубата си я отбележи тази,качва ги много рано  Peace даже и Севдата е качила,ако някой го гледа
Peace

https://twitter.com/naranirinarana/status/781444446005198848

От РД на Мюжде- отговор на писаниците
Така им се пада на журналята  Peace
И Елка хубаво им се подигра Joy
Като й вика,че още с идването не я била харесала  Joy

Много са си добре както се вижда,даже за моя изненада Елчо си е намерила дружка на сета  Heart Eyes

# 64
  • Perla

Ох, не! Новият ми любимец- Исо  Joy Joy Joy Joy
Готова сериална звезда е той вече!

# 65
Голям сладур  Heart Eyes
А за Кюса хич няма да погледна шедьовъра и.

# 66

Ох, не! Новият ми любимец- Исо  Joy Joy Joy Joy
Готова сериална звезда е той вече!
направо ти идва да му изядеш бузките  Heart Eyes
той ако беше екранно дете на Боци тогава вече до 10-тата си година щеше да има предложения за сериали  Joy Joy Joy

# 67

от Боня
Ama bugunde Barishin Cekimi Vardi

Последна редакция: чт, 29 сеп 2016, 15:37 от eliNIM

# 68
  • На юг от тук

# 69
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет  Hug Hug Hug

Гледам си отново Ашка, ама този път с бг превод. Друго си е да  видиш превода на бг  Mr. Green Mr. Green особено за такива като мен дето са скарани и с руски и с турски  hahaha hahaha
Слагам си следобедните размисли в спойлер, че се поолях  Joy Joy

Скрит текст:
Отново ще ви прозвучи като застъпване за Йомер, но .... ми е много мъчно за него. Не че за Дефне, не ми е, напротив. Но към момента Мерич на показа вълненията и размислите на Йомер, по скоро на наблегна на тях още от първия епизод на 2-ри сезон, а живота на Дефне през тази една година ни го сбиха, като житейски изводи. Начинът на живот на Дефне, който води, си е нейният избор. Тя самата знаеше, че ще се случи и това бе една от причините, поради които мълчеше. Знаеше, че Йомер ненавижда лъжата и дали ще я разбере рано или по-късно, той няма да се промени. Това си е негов принцип, който той устоява. Вероятно затова и не го е последвала, оставила го е той да мисли и анализира постъпките й през изминалата година. Да, тя го обича с цялата си душа и отново поема повечето болка, заради него. Вероятно не се е опитала, да го спре, поне за да поговорят, да я изслуша, пък ако и тогава иска – нека си заминава. Така си мисля, макар това да не ни е показано към момента. Но знае ли си? Мерич може да ни го подскаже някак, но по нататък. Човек, който обича искренно и от душа, дори да е виновен, дори да е допуснал грешка към любимия си, ако имаше желание, ща намери и начин за разговор. Ще разкаже, дори в монолог, но ще го направи. Така някак вината, че се чувства по-лека. Смятам, че Дефне е трябвало да направи такъв опит, а от казаното до тук, оставам с убеждението, че не  е .  Ето например Синан. Йомер и с него цяла година не е разговарял и не е искал да го види. Само чрез посредници Синан си е набавял информация за Йомер. Но въпреки всичко, Синан първи направи крачката. Отиде директно в Рим, за да го накара да го изслуша. Знае, че по друг начин няма да стане. Толкова добре познава приятеля си, че му каза всичко – право куме в очи. Хареса ми постъпката на Синан. В крайна сметка, за мен един истински приятел ще ти каже всичко в очите, пък дори да те нарани отново. Чак тогава ще се отдръпне и ще чака.  Да той неведнъж спря Дефне, да му разкаже всичко. Всъщност когато, той поиска с Неджми да разкажат всичко на Йомер, щом разбраха, че са взели решение да се женят, но поиска разрешение от Дефне,  тя го спря, с предтекста, че трябва и е редно Йомер да научи всичко от нея. Синан прояви смелост и изказа мислите на Йомер на глас. Каза му, че отново би направил всичко това, защото го е видял щастлив, защото е бил съвсем нов, различен човек преди да срещне Дефне, мирогледа му се е променил.  Тя наистина е внесла светлина, топлина и безкрайна любов в живота му. Тук е момента и с признанието на Йомер, че е сгрешил, защото е избрал гордостта пред любовта. Цяла година е мислил, на дори пред себе си не го е презнал, или пък го осъзна след като изслуша Синан. Ненапразно хората са казали, че едва когато загубиш нещо, някого, чак тогава осъзнавал какво си притежавал. За съжаление това си е доста срещано в реалния живот. Нали в интервюто на Мерич, тя точно това каза. Че в историята на „Любов под наем” тя залага на неща от реалния живот.  Може би и затова този сериал до такава степен е хит. Защото това е история за истинската любов, а не нереалната. Истинската любов трябва да премине през много препятствия, за да остане такава. Но, въпреки че е осъзнал каква грешка е направил, Йомер  пак е заложил на наранената си гордост и от Италия не е направил опит да се свърже с Дефне. Но и за решенението да се завърне  го провокира отново Синан. Вероятно затова толкова бързо му прости. Просто съзря самата истина и неговите изводи след цяла година размисли и страсти, именно казани от приятеля му. Затова и не се дърпаше много, когато Синан му предложи да се върнат и  отново да възродят Пасионис, като феникс от пепелта. Остави къщата в Рим, защото се страхуваше, че като се завърне в Истанбул, ще завари Дефне омъжена за онзи Синан или пък някой друг. На Йомер му беше пределно ясно, че ще се срещнат макар и в толкова голям град като Истанбул. Но както понякога се получава, съдбата си прави шеги. В случая Мерич е съдбата и си направи шега с тях.  Mr. Green Mr. Green

# 70
  • На юг от тук
Много сполучливо според мен.

https://vk.com/elcinsangu?z=video322078679_456239121%2F53af756b2 … t_-80127526_52334

# 71
Котелина  Hug, какво да ми прозвучи, то  си е не даже застъпване, направо закрила  Joy  Joy  Joy
Май няма пункт от поста ти, с който да съм съгласна  newsm78
Първо, начина на живот на Дефне до голяма степен се определя от обстоятелствата, които живота и налага. Например при други обстоятелства тя можеше да учи в колеж, университет, да стане известен дизайнер и живота и да поеме в съвсем друга посока. Избора не беше нейн.
Докато Йомер винаги е имал привилегията да избира начина си на живот. Е, може би затова ни показаха как е избрал да страда по кралски, докато Дафа я сбутаха с 2-минутна сцена с Исо  ooooh!
За Синан снощи писах, затова ще повторя само с няколко думи - за мен той постъпи нечестно, оправдавайки се с красиви фрази. Когато спря Дефне да разкаже истината, съвсем не това имаше предвид, за собствената си кожа мислеше  Mr. Green Ако искаше да постъпи правилно, трябваше да разкаже цялата истина, неукрасена, без да си преписва добри намерения и възвишени чувства  Thinking
И накрая -упрека, че Дефне не го е потърсила, че е виновна и си е знаела, че реакцията на Йомер ще бъде такава, та затова не би трябвало да е чак толкова потресена  newsm78 Тук няколко дни  изказваме различни мнения, но аз все пак бих искала да знам какво наистина се е случило след сватбата и тогава да си правим изводи. Защото в момента Дефне ни я показват не просто сломена, а и свирепо обидена  ooooh! Затова си мисля, че може и да е имало разговор между тях и обидата на Дафа да е резултат от този разговор. Надявам се скоро да разберем и тогава да ги разкостваме  Wink
А по принцип разговор търси този, който има какво да каже. Дефне каза каквото имаше за казване, според мен Йомер е този, който трябваше да пита, изяснява, обвинява и какво ли не още. Вместо това се замете да тъгува на пъпа на света в красива компания  Mr. Green
Но както казваш, всеки сам избира начина си на живот  Crossing Arms

# 72
Сета  в района на работилницата на майстор Садри

# 73
  • Perla
Привет  Hug Hug Hug

Гледам си отново Ашка, ама този път с бг превод. Друго си е да  видиш превода на бг  Mr. Green Mr. Green особено за такива като мен дето са скарани и с руски и с турски  hahaha hahaha
Слагам си следобедните размисли в спойлер, че се поолях  Joy Joy

Скрит текст:
Отново ще ви прозвучи като застъпване за Йомер, но .... ми е много мъчно за него. Не че за Дефне, не ми е, напротив. Но към момента Мерич на показа вълненията и размислите на Йомер, по скоро на наблегна на тях още от първия епизод на 2-ри сезон, а живота на Дефне през тази една година ни го сбиха, като житейски изводи. Начинът на живот на Дефне, който води, си е нейният избор. Тя самата знаеше, че ще се случи и това бе една от причините, поради които мълчеше. Знаеше, че Йомер ненавижда лъжата и дали ще я разбере рано или по-късно, той няма да се промени. Това си е негов принцип, който той устоява. Вероятно затова и не го е последвала, оставила го е той да мисли и анализира постъпките й през изминалата година. Да, тя го обича с цялата си душа и отново поема повечето болка, заради него. Вероятно не се е опитала, да го спре, поне за да поговорят, да я изслуша, пък ако и тогава иска – нека си заминава. Така си мисля, макар това да не ни е показано към момента. Но знае ли си? Мерич може да ни го подскаже някак, но по нататък. Човек, който обича искренно и от душа, дори да е виновен, дори да е допуснал грешка към любимия си, ако имаше желание, ща намери и начин за разговор. Ще разкаже, дори в монолог, но ще го направи. Така някак вината, че се чувства по-лека. Смятам, че Дефне е трябвало да направи такъв опит, а от казаното до тук, оставам с убеждението, че не  е .  Ето например Синан. Йомер и с него цяла година не е разговарял и не е искал да го види. Само чрез посредници Синан си е набавял информация за Йомер. Но въпреки всичко, Синан първи направи крачката. Отиде директно в Рим, за да го накара да го изслуша. Знае, че по друг начин няма да стане. Толкова добре познава приятеля си, че му каза всичко – право куме в очи. Хареса ми постъпката на Синан. В крайна сметка, за мен един истински приятел ще ти каже всичко в очите, пък дори да те нарани отново. Чак тогава ще се отдръпне и ще чака.  Да той неведнъж спря Дефне, да му разкаже всичко. Всъщност когато, той поиска с Неджми да разкажат всичко на Йомер, щом разбраха, че са взели решение да се женят, но поиска разрешение от Дефне,  тя го спря, с предтекста, че трябва и е редно Йомер да научи всичко от нея. Синан прояви смелост и изказа мислите на Йомер на глас. Каза му, че отново би направил всичко това, защото го е видял щастлив, защото е бил съвсем нов, различен човек преди да срещне Дефне, мирогледа му се е променил.  Тя наистина е внесла светлина, топлина и безкрайна любов в живота му. Тук е момента и с признанието на Йомер, че е сгрешил, защото е избрал гордостта пред любовта. Цяла година е мислил, на дори пред себе си не го е презнал, или пък го осъзна след като изслуша Синан. Ненапразно хората са казали, че едва когато загубиш нещо, някого, чак тогава осъзнавал какво си притежавал. За съжаление това си е доста срещано в реалния живот. Нали в интервюто на Мерич, тя точно това каза. Че в историята на „Любов под наем” тя залага на неща от реалния живот.  Може би и затова този сериал до такава степен е хит. Защото това е история за истинската любов, а не нереалната. Истинската любов трябва да премине през много препятствия, за да остане такава. Но, въпреки че е осъзнал каква грешка е направил, Йомер  пак е заложил на наранената си гордост и от Италия не е направил опит да се свърже с Дефне. Но и за решенението да се завърне  го провокира отново Синан. Вероятно затова толкова бързо му прости. Просто съзря самата истина и неговите изводи след цяла година размисли и страсти, именно казани от приятеля му. Затова и не се дърпаше много, когато Синан му предложи да се върнат и  отново да възродят Пасионис, като феникс от пепелта. Остави къщата в Рим, защото се страхуваше, че като се завърне в Истанбул, ще завари Дефне омъжена за онзи Синан или пък някой друг. На Йомер му беше пределно ясно, че ще се срещнат макар и в толкова голям град като Истанбул. Но както понякога се получава, съдбата си прави шеги. В случая Мерич е съдбата и си направи шега с тях.  Mr. Green Mr. Green

Котелина, благодаря, че сподели впечатленията си. Бях си обещала повече да не цикля по темата "Йомер- Дефне", кой крив и кой прав, но имам някои основни несъгласия с твоите разсъждения.
Скрит текст:
Ще ги напиша с уговорката, че на този етап тези размисли са на празно място, т.е. могат да се окажат и съвсем безпочвени. Защото на този етап ние нищо не знаем за тази сватбена нощ, освен че са се оженили и на другия ден са отменили брака. Надявам се Мерич да бъде така добра, че да ни подскаже някои работи- може би като спомени на Дефне след срещата с Йомер. Редно е, за да бъдем и по- обективни в преценката си за героите. В противен случай лесно бихме определили сегашния гнява на  Дефне, който ще последва, като прищявка на обидена жена, която са изоставили. И лесно ще кажем- хем виновна, хем пък и фасони продава. Но ако веднага след сватбата са отишли в дома на Йомер, той си е хванал сака и е хукнал като луд по- далече от това лъжовно място, оставяйки Дефне сама в неговия мрачен замък?! И на другия ден тя е получила по пощата документите за развода?! В разговора със Седа имаше един момент, който би могъл да се тълкува като подсказка. Дефне ѝ каза, че не е лесно да се разведе човек, а Седа ѝ отговори, че за него, т.е. за мъжа ѝ, е лесно- пратил е документите и иска по- бързо да се реши въпросът. Тогава какво правим- как Дефне да разговаря с него, па било и като монолог! С Мавиша ли да говори?! Или друг вариант- прибират се вкъщи, той я праща да спи в спалнята, сам остава на дивана долу, сутринта Дефне става и не намира никого!Вместо Йомер и разговор, на който се е надявала, пак получава документи за развод.Казваш, да го последва- къде, кого да търси в големия град?! За мене си остава истинска загадка как го откри Синан например. А и ако случайно го намери, ако знае къде е, не познаваш ли нрава на сеньор Ипликчи Безгрешни?! Когато дефне напусна вилата и на другия ден искаше да говори с него, той какво каза, какво направи? Че нито ще пита, нито иска да чува нейните думи; тя търчеше като пале след него, а той я ругаеше. Това е Сеньорът. Ако не беше такъв, Дефне отдавна би се престрашила да му каже всичко. Но тя знае, че няма да има право на разговор. А и как да отиде да го търси, когато самата тя е била на легло с дни, а може би и с месеци?! надявам се и това да разберем, но не знам кой ще му го каже на Йомер, защото Дефне няма да е. Надявам се Исо да е, че знае всичко и Дефне му е повече от сестра. И, да, осъзнал е, че е сгрешил; да, страхува се, че тя вече може да има друг живот, без него, но след като знаеш какво си оставил след себе си, какви руини, не е ли по- достойното, вместо да се криеш в Рим и да давиш мъката и съвестта си в алкохола, да отидеш при тая, чийто живот и мечти си съсипал, поне да ѝ кажеш едно простичко "съжалявам, извинявай, сгреших"? Пък после, като искаш, се върни пак там, където си бил цяла година без нея; пък ако се окаже свободна и ти стиска, опитай се да си я върнеш.
Да, Дефне беше много виновна, че кри от него цяла година, но в края на краищата си каза, дори с риска да я остави насред сватбата. Но погледът ѝ в края беше колкото виновен, толкова и изпълнен с надежда- че все пак той ще ѝ даде шанс да обясни, че ще изпълни онези свои многократни обещания, че няма да се разделят каквото и да стане. Оня ден гледах 51 серия, когато отиде в Маниса да я търси. И какво пак каза- никога да не се разделяме, където и да ни отвее вятърът. Така че на този етап за мене Йомер е мноооого виновен и има мноооого да си плаща. Но пак казвам- нещата може и съвсем да не са така. Силно вярвам, че ще видим какво точно се е случило по време на сватбата и след нея, както и какво е преживяла Дефне.
Междувпрочем за тази снимка Боня беше уточнила, че е отпреди три дни, в Ustalar-  Не знам това квартал ли е, или се има предвид, че е бил при майсторите, предполагам Садри и Исо. Тогава може и да научим нещо за мъките на дефне, а не само за Йомеровите. както винаги, пак той е в центъра на вниманието- на сценаристката и на феновете

# 74
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ма какъв ми е наперен Сечито бе, пуууууу  Crazy Mr. Green
Синан малко, верно си поизми ръцете с това- На ако бяхме ти казали, видиш ли ти нямаше да изживееш тая любов, която изживя.Па строснете му се малко, пък кажете му че ви е било страх, и  реакцията му с Италия сте били прави да се страхувате, направи точно това, което всички си мислеха щом научи за киралъка. Аз даже мисля, че именно за Италия бях дала предположения, че ще иде да се депресира там сам.
Тя Дафа, може си е мислела че заради любовта си към нея ще направи компромис със себе си, ама както винаги е мега наивна в мислите си милата. Та за това сега да е така ядосана, наранена, обидена, изоставена се е почувствала, щом от леглото не е ставала.

Общи условия

Активация на акаунт