След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -194

• 28 095
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
  • Perla
Привет, девойки! Hug Hug Hug Нареждам се за хаштага и серията. Нямам търпение вече!

Благодаря за всичко споделено от последните дни - линкове към преводи на 309, РД на Мюжде, статии, снимки, разни защитни пледоарии в полза на едни и обвинителни такива срещу други  Wink Heart Eyes. Но ей това отдолу не мога да го пропусна без коментар - как дадоха този мини Йомер на Нихан и Сердар значи! Голяма грешка на кастинг директорите, голяма! Дадоха ни Дефмерчето на други! Grinning

Оф, Дани, те нека ни дадат дефмерче , пък каквото е, пак ще си го обичаме. Praynig Praynig Praynig Praynig

# 166
Хаштага - "Въпреки всичко"  Peace
 Heart Eyes Heart Eyes

# 167
  • в подножието на планината

Доре, Hug Heart Eyes Дани, Hug Heart Eyes Виви, Hug Heart Eyes

Според моите представи дефмерчето трябва да е рижаво... Mr. Green

Хаштага - "Въпреки всичко"  Peace
 Heart Eyes Heart Eyes

Дафа яко е вирнала главата...няма да се даде лесно... Laughing

# 168
  • Perla
Хаштага - "Въпреки всичко"  Peace
 Heart Eyes Heart Eyes

Ах, Йомер, ах! Много те бива да впечатляваш хората! Пак сме в капана, барабар с Дефненцето

# 169
Илде  Hug и в моите е такова - рижаво момиченце  Heart Eyes

Доре, винаги реди такива хубави слова, но на действия е такова разочарование ....... дано Дефне му се дърпа много Twisted Evil и да не му вярва на шекерните приказки  Mr. Green

# 170
  • Perla
Илде  Hug и в моите е такова - рижаво момиченце  Heart Eyes

Доре, винаги реди такива хубави слова, но на действия е такова разочарование ....... дано Дефне му се дърпа много Twisted Evil и да не му вярва на шекерните приказки  Mr. Green
Виви, ти знаеш колко съм му бясна на Йомер. Обаче...ами като искам да са заедно и нека Дефне не се дърпа много, че сезонът ще свърши, пък кога ще си имаме дефмерчета. И аз си мисля за една рижава малка принцеса.

# 171
Илде  Hug и в моите е такова - рижаво момиченце  Heart Eyes

Доре, винаги реди такива хубави слова, но на действия е такова разочарование ....... дано Дефне му се дърпа много Twisted Evil и да не му вярва на шекерните приказки  Mr. Green
+1  Praynig Mr. Green
Виви Hug
хм,май никой не позна хаштага  Joy" и въпреки всичко трябваше да питаш къде съм,какво правя - не те ли интересува " Йо към Дафа  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 172
  • в подножието на планината

Диденце, Hug Heart Eyes

Този път Дафа е жИлезна... Mr. Green

# 173

След толкова гифчета с рижави деца, и в моите представи Дефмерчето е рижаво. Ама то няма да е само едно Дефмерче бе, ще има и рижави, и мургави. Та мургавото Дефмерче значи ни го дадоха на други хора! Нищо, ще ни намерят друго! Grinning

Въпреки всичко, прости ми! - Йомер към Дефне.

Въпреки всичко ме остави и си тръгна! - Дефне към Йомер.

# 174

Диденце, Hug Heart Eyes

Този път Дафа е жИлезна... Mr. Green
Илденце  Heart Eyes Hug и тъй требва да е  Mr. Green нека фръцльо да се помъчи  Twisted Evil

# 175
  • Perla

След толкова гифчета с рижави деца, и в моите представи Дефмерчето е рижаво. Ама то няма да е само едно Дефмерче бе, ще има и рижави, и мургави. Та мургавото Дефмерче значи ни го дадоха на други хора! Нищо, ще ни намерят друго! Grinning

Въпреки всичко- любовта ни е жива! Съжалявам, ама ми е меко сърцето и въобще не мога да ги гледам разделени. Направо ще взема да пропусна тези серии и да се включа, когато ги сдобрят. Къса ми се сърцето, като ги гледам така.

# 176
Скрит текст:

Въпреки всичко- любовта ни е жива! Съжалявам, ама ми е меко сърцето и въобще не мога да ги гледам разделени. Направо ще взема да пропусна тези серии и да се включа, когато ги сдобрят. Къса ми се сърцето, като ги гледам така.
И това "въпреки всичко" задължително! Дефне ще чуе това от неговите уста, но Йомер тази вечер едва ли ще чуе, че любовта им е жива, от устата на Дефне. Тази вечер тя ще говори едно, в сърцето си ще чувства друго. А Йомер тази вечер ще говори и чувства това, което е в сърцето му.

# 177
Аз пък така чакам да видя как Дефне ще го прави луд, много има да изкупува грехове Йо, много  Mr. Green Joy Joy

Ди Hug

# 178
Като гледам по снимката Дефне е желязна ама да видим до кога.

# 179
  • Perla
Аз пък така чакам да видя как Дефне ще го прави луд, много има да изкупува грехове Йо, много  Mr. Green Joy Joy

Ди Hug

Няма лошо да го поправи на луд, обаче не искам да е чрез Памир. Нека Памир да се усуква край нея, Йомер да полудява, ама Дефне да не дава никакъв знак за признак на Памир- да си другаруват. На Йомер това му стига да изкрейзи. Че и работят заедно, че е и неин началник, че и го знае що за стока е. Бая ще му пари под краката на Ипликчито, ама да са разделени още 1-2 серии. Стига повИчИ!

Общи условия

Активация на акаунт