След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -194

• 28 079
  • 753
  •   1
Отговори
# 240
Дано продължат да слагат писмени преводи рускините на важни моменти, че да издържим до превода на нашите чудесни преводачки.

Нещо кара Йомер да каже, че вече е твърде късно да се променят нещата при разговора със Синан. Нещо го е карало да мисли, че няма път назад. Защо си мисли, че вече е твърде късно? Осъзнава, че е сторил нещо непростимо ли?  newsm78

Аз защо уча турски, точно за да съм независима, поне 60-70 процента да разбирам сама!
Данни,нашите преводачки ако не се лъжа превеждаха от тази група която спира с преводите ...така ,че не знам как ще е

# 241
Дано продължат да слагат писмени преводи рускините на важни моменти, че да издържим до превода на нашите чудесни преводачки.

Нещо кара Йомер да каже, че вече е твърде късно да се променят нещата при разговора със Синан. Нещо го е карало да мисли, че няма път назад. Защо си мисли, че вече е твърде късно? Осъзнава, че е сторил нещо непростимо ли?  newsm78

Аз защо уча турски, точно за да съм независима, поне 60-70 процента да разбирам сама!
И аз го учих до миналата година, като имах повечко време, но трябва пак сериозно да се заема, като че ли  Mr. Green

# 242
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Лоша работа с преводите  ooooh! ooooh! ooooh! че по картинки е чок зор  Whistling

# 243
  • У Диспансера ...♥♥♥
Абе каквото такова, няма го мислим сега . Ще си ги насосваме  Joy Joy Joy Joy Joy

# 244
Ди, и аз мисля, че от там превеждаха, защото преводите на бг са много добри. Може би да превеждат вече от по-слабия руски превод, пак е нещо.

# 245
и сега ако пуснат още 15 минутни реклами и ще ги гръмна  #2gunfire няма друг сериал с толкова реклами като Ашка

# 246
  • У Диспансера ...♥♥♥
Абе тия де превеждат 309, щели да превеждат Ашк-а., без превод няма останем, споко  Peace

# 247
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Абе тия де превеждат 309, щели да превеждат Ашк-а., без превод няма останем, споко  Peace

оххх отдъхнах си  Whistling Whistling Whistling Whistling

Дидолинко дръпна дявола за опашката  hahaha hahaha

# 248
#2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire ей на ,реклами и после ще искат рейтинг ....улиците и на Кадир дето е речено ще са на половината ,а нашите още не са започнали

# 249
  • Perla
Тия на половин час 15 минути реклами  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 250
Здравейте  Mr. Green Hug Hug

И аз се класирах, но картината много забива при мен, пък звукът си върви  ooooh! ooooh! ooooh! Може ли да пуснете един линк,различен от на Стар Praynig

# 251
#2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire ей на ,реклами и после ще искат рейтинг ....улиците и на Кадир вече ще е дето е речено на половината ,а нашите още не са започнали
И аз това си мисля, много са ми странни от ТВ-то, това е сериала с най-много прекъсвания за реклами, отдавам го на това, че и според тях е много гледан и за това  Thinking

# 252
Здравейте  Mr. Green Hug Hug

И аз се класирах, но картината много забива при мен, пък звукът си върви  ooooh! ooooh! ooooh! Може ли да пуснете един линк,различен от на Стар Praynig
http://www.ecanlitvizle.net/star-tv-izle-1/ Аз гледам тук, другия и на мен ми забива

# 253
  • У Диспансера ...♥♥♥
http://www.canlitvlive.co/izle/star-tv.html
Ани, ето този някой го беше дал, че и на мен ми забиваше

# 254
  • Perla
Здравейте  Mr. Green Hug Hug

И аз се класирах, но картината много забива при мен, пък звукът си върви  ooooh! ooooh! ooooh! Може ли да пуснете един линк,различен от на Стар Praynig

http://www.canlitvlive.co/izle/star-tv.html

Ани, тука върви по- добре  Peace

Общи условия

Активация на акаунт