След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -194

• 28 060
  • 753
  •   1
Отговори
# 285
  • У Диспансера ...♥♥♥
Синан, разбра че Памир почва да има интерес към Дафинка  Mr. Green

# 286
  • У Диспансера ...♥♥♥
Живял в далечно кралство един черноок и чернокос крал, той бил строг но справедлив. Страхували се от него, той бил студен като лед, но зад леда имал нежно сърце. мОмичето се влюбило в него, изгубила си ума по него, даже не смеела да го погледне, така обичаше краля. Те се влюбили и се наранили, краля заминал надалеч, а момичето какво? Страдала, не и останала радост в живота, останала без частица от себе си, докато краля не се върнал обратно . Да той се върнал с все сила и казал- Аз дойдох. Но момичето се уплашило да не почне пак да го обожава, тя още го обича безумно, но не може да каже за това на никой, напротив на всички казва, че това е в миналото , това няма да мине никога, но тя бяга от краля

# 287
  • У Диспансера ...♥♥♥
Трябва да направи презентация пред всички, включително и Омер и тя за това се притеснява

# 288
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
ама и брачедите си поговориха  Laughing Laughing

# 289
пуууъ ,че и нахален Йо как се е натресъл на стола ѝ все едно ,че тя все още му е асистентка а той ѝ е шеф  #2gunfire

# 290
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
ама е настъпателен Йомерчик  Mr. Green метна й се на бюрото да я чака  Mr. Green
ма и Дефа се прави на разсеянаа

# 291
  • У Диспансера ...♥♥♥
Готова ли си
Да си поговорим, не продумваш и дума , странно, няма отговор, разбрах. Опитвам се да поговоря с теб, но вашите Сердар са ядосани и не дойдох. Може тук да поговорим?Няма да говорим, разбрах. Решителна си, добре. Тук ще си оставя номера си, ако искаш някога да поговорим, защото аз го искам

# 292
  • У Диспансера ...♥♥♥
пуууъ ,че и нахален Йо как се е натресъл на стола ѝ все едно ,че тя все още му е асистентка а той ѝ е шеф  #2gunfire
А, тя как погледна на една страна, той му се прииска да потъне в земята коскуджа ти ми Омер Ипликиту  Mr. Green

# 293
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мълчи кепче вика, не си играй с моя хляб  hahaha hahaha hahaha
Добре, че не работя с вас , добре че го има Памир, той е с добро сърце

# 294
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ма какво е облякла Дафа, Божееее  ooooh! ooooh! ooooh!

# 295
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох, Коришко  hahaha hahaha hahaha

# 296
  • У Диспансера ...♥♥♥
Как се усмихва маймуната, разбра че още и действа  Mr. Green

# 297
Браво на  Дефненцето, като стена е Laughing, но и той не е никак убедителен в разкаянието си  Crossing Arms да не кажа, че е направо нахален, че и номера придава, мръсника. Ах Йомер, ах, не си поумнял никак  #2gunfire #2gunfire #2gunfire  Идва ми да му извия врата  #Cussing out

# 298
  • У Диспансера ...♥♥♥
Седнете, започвам
Трябва да се раздели етажа, отделлите да се разделят
Ако има въпроси, ще ги реша
Ох, доскуча ми от тебе, така разказваш
Добре, аз отивам на събрание на дизайнерите

Браво на теб , отлична работа
Благодаря за доверието

Мммм, той Памир я закичи бе  hahaha hahaha hahaha

# 299
  • У Диспансера ...♥♥♥