След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -194

• 27 992
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
Добро утро  Mr. Green Hug

И аз като Ирка съм на страната на Йо, обаче не упреквам и Дефо за държанието й,нормално е,защото е наранена. Но не е честно ,че всички са на нейна страната ...била мн страдала, еми той и Йомер е страдал, но не е бил сред близките си, за да го видят и оценят. Въобще не сравнявам кой как е страдал, защото всеки различно преживява нещата  Peace Освен това той настояваше да говорят, а не целеше Дефо на момента да му се метне на врата...не,че щеше да откаже  Joy Joy Joy

Хареса ми серията  Wink Хареса ми,че Нихан защити Йо ...бил добър каза. Crazy
Според мен Йо ще се "сдобри" с най-близките на Дефо, за да стигне до сърцето й. Но и Памир няма да отстъпи  Whistling и ще станее  Crazy  #Crazy

# 391
  • На юг от тук
Добро утро.

Ани Hug

И поздрав от пъргавите рускини-превода е готов.

https://cloud.mail.ru/public/5pt5/kLN4wLECo

# 392
Добро утро  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Хареса ми епизода. Но ми се искаше Дефне и Йомер поне да поговорят.

# 393
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро  Hug Hug Hug

Бързам да си защитя краля  hahaha hahaha, че така сте ми го оплюли  Crossing Arms Crossing Arms  Ирка едва удържаше фронта Joy Joy пък Анито ме изправарила  newsm10 newsm10
Ани  Hug добре дошла в отбора на черната овца Ипликчи  Mr. Green Mr. Green
Снощи епизода беше много хубав  Peace Peace. Много ми хареса, отново Дефмерите форева бяха страхотни  Crazy Crazy от напрежението във феналната сцена, чак ми се разтресе лаптопа  Mr. Green Mr. Green.

Малко и аз да го скастра Йомерчик  hahaha hahaha. Казах му, че с бързане, препиране и притискане няма лесно да поддаде Дефа, ма той не ме слуша
Казах му нежно да действа, само както той си умее, тя и без това не е спирала да го обича, но трябва да намери правилния подход, за да свали по-скоро гарда. Само така, ще успее с памук да й извади душата  Whistling Whistling. Притеснявам се обаче да не настане роднинска война  Thinking Thinking Йомер срещу Памир  #Silly

Кати  Hug Heart Eyes
благодаря за превода  Hug
Галя   Hug

# 394
  • По света и в нас.
Добро утро.
Надписите може да ги пише и Памир Thinking
Рускините много бързи. Peace

# 395
  • Perla
Добро утро и хубав ден!

Така съм след снощи Sad

Кати, благодаря за линка  Hug

# 396
# 397
Мераба  Hug Hug Hug

днес няма да имам време за размисли и страсти и затова ще кажа само - Тийм Фръцличка  newsm44

не че сега Йо вече да е тотално под сеча и да пренебрегнем и неговото страдане,просто той страдаше по друг начин,който не ни хареса и не смятам,че беше правилния дори и за него  Peace но доста ще го плюч,защото е грешем,много грешен - едно за римските походжения,друго,че много избърза с Дефо като не мислеше въобше с главния мозък и сгреши с нея  Peace беше му трудно,сега ще му е още по-трудно след БиттиМ бен  Peace

ма па и нагъл си беше де,какво ще го съжалявам за тия му грешки в офиса  Peace не може да й виснеш цял ден на главата и да викаш - ко прави след мен и има ли някой...и то няколко пъти я пита  Peace и като чу за личната работа и се наежи,като че му е собственост  Crossing Arms чак Казал бил  ooooh!  

туй беше  Mr. Green
чакам рейтингО да рипнем и да бягам

# 398
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Рейтинга си е много добре  Crazy Crazy

Скрит текст:
Мераба  Hug Hug Hug

днес няма да имам време за размисли и страсти и затова ще кажа само - Тийм Фръцличка  newsm44

не че сега Йо вече да е тотално под сеча и да пренебрегнем и неговото страдане,просто той страдаше по друг начин,който не ни хареса и не смятам,че беше правилния дори и за него  Peace но доста ще го плюч,защото е грешем,много грешен - едно за римските походжения,друго,че много избърза с Дефо като не мислеше въобше с главния мозък и сгреши с нея  Peace беше му трудно,сега ще му е още по-трудно след БиттиМ бен  Peace

ма па и нагъл си беше де,какво ще го съжалявам за тия му грешки в офиса  Peace не може да й виснеш цял ден на главата и да викаш - ко прави след мен и има ли някой...и то няколко пъти я пита  Peace и като чу за личната работа и се наежи,като че му е собственост  Crossing Arms чак Казал бил  ooooh! 

туй беше  Mr. Green
чакам рейтингО да рипнем и да бягам

Верче   Hug Heart Eyes айде джанъм рейтинга дойде, къде си да рипнеш и ти  Rolling Eyes Mr. Green

Последна редакция: сб, 01 окт 2016, 10:16 от kotelina

# 399
Добро утро, Дефмерки форева  Hug  Hug  Hug

Ани   Hug, Кати  Hug, Диме  Hug, Биби  Hug, Доре  Hug, Верко  Hug

Доре, май всички сме така след снощи. Независимо кой защитаваме и кой плюем, искаме си Дефмер щастливи и влюбени. И това ще го има, ама няма да е скоро  ooooh!
Да кажа що все още не ми е мъчно за фръцльо и ще бягам по задачи. Ами защото това си е негов избор - да си тръгне след сватбата, без дори да иска да говори с Дефне - така поне разбрах снощи. Не знаем дали е казал или направил и друго, за да я обиди, но е факт, че е зарязал любимата жена и се е запилял за цяла година, без да се интересува от нея през цялото това време. Нямаше нужда да търчи след всяка червенокоска, търсейки в нея Дефне, той знаеше къде да я намери, ако иска да я види. Върна се не заради нея, а заради Пасионис и дори тогава не я потърси и  ако не беше случая да ги сблъска отново, едва ли щеше да  го направи.
Той сложи край на отношенията им, това е неговият избор и не се и опита да се бори за любовта им. А когато реши, че все пак я иска Дафа, какво направи -тръгна да я притиска, уверен, самодоволен, сигурен, че едно извинение е предостатъчно, за да се метне тя на врата му.
Та затова не мога му съчувствам на болката все още. Макар че ми е много криво и заради двамата.
Да се повторя - мисля, че ще почне истински да се бори за Дефне и любовта им едва когато осъзнае, че я губи наистина. И разчитам на Памир да му помогне за това  Wink

Лек ден, сладурани  Laughing

# 400
Диденце  Hug
той накрая на серията като я погледна през мрежата направо си се осъзна,че я губи  Peace
надявам се да си промени малко тактиката другия епизод  Peace

# 401
Добро утро сладурчета  Hug Hug Hug

Рейтинга от снощи :
ТОТАЛ: 6,17
АВ: 6,22
20+АВС1: 6,93

В тотала 2-и, а в другите две групи 1-ви

# 402
Диденце  Hug
той накрая на серията като я погледна през мрежата направо си се осъзна,че я губи  Peace
надявам се да си промени малко тактиката другия епизод  Peace
Мераба, аз си мисля, че точно тогава разбра какво е направил и как е разбил живота и. Дефнето му показа без да иска, че не го е забравила факта, че избухна преди това и на съвещанието се притесняваше. Определено излизането с Памир го притесни и се усети, че за да го забрави може да се хвърли към авантюра същото, което той е правил в Рим.

# 403

Рейтинга от снощи :

Ди  Hug, добър си ни е рейтинга, тя и серията си беше хубава  Heart Eyes

# 404

Рейтинга от снощи :

Ди  Hug, добър си ни е рейтинга, тя и серията си беше хубава  Heart Eyes
Диди  Hugдааа, хубава серия и добър рейтинг  Party Браво на отбор фръцлички за защитата  Peace , че пак отбор Ипликчи се опитват да го избелят  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт