Августинчето на ясла ходи с кеф, майка му оставя го с рев!

• 65 154
  • 616
  •   1
Отговори
# 210
Асти и аз бях лепнала ясления вирус от Вальо и влачих сополи 3 седмици. И нали кърмя, може само хомеопатия и си взех Инфлуцид, но явно късно почнах и не помогна изобщо. Накрая почнах Цинабсин и на втория ден бях като нова. Пих го ударно обаче и вече ще знам, че добре ми действа. Ако искаш го пробвай.
На Вальо сега му давам Имунокинд и шуслерови соли за сополи - които уж ги няма, обаче няколко пъти на ден изскача по някой, много странно  newsm78 И си е на ясла де, не са ми го върнали.

# 211
И аз лепнах май същия яслен вирус от Михаил. Той го изкара на крак, само сополи, за които пръсках физиологичен разтвор. А мен като ме повали - цяла неделя не мога да се вдигна от леглото. Държах температура 37.2-3 и ме мореше зверското главоболие. В понеделник вече ставаше човек от мен, макар че пак ме боля глава. И все още си ме наболява от време на време. Страшни са тези градински вируси.

Иначе до март би трябвало да се поспре малко с вирусите. Дребния ходи на ясла от май, забърса първоначално актуалните вируси и после цяло лято даже сополи не е имал. Като цяло беше много добре лятото.

Хайде да разведря малко болната замряла тема Simple Smile днес ходих на фетална морфология - живот и здраве март месец Мишето ще стане батко на госпожица Simple Smile

# 212
danny_p прекрасна новина!Честито! Лека и безпроблемна бременност до термин и здраво бебе! Hug
И да си знаете , че момченцата са мамини кротки душици а госпожиците, ах госпожицитееееЕЕЕЕ #Onfire  #Onfire #Onfiresmile3560 smile3560 smile3560

# 213
Честитооооо! Супер Simple Smile
Тоя вирус и аз го изкарах, даже ходих на лекар заради него, чувствах се, все едно някой ми е налял бетон в главата. Минава, момичета, всичко минава Simple Smile Ще го избитаме до март!

# 214
Еееййй Даниии честито  bouquet bouquet bouquet Лека и безпроблемна до края  Hug Че много дълго си крила и ти  Crossing Arms Еххх момиченце, супер... Само на мен не ми се падна късмета, ама да са ми живи и здрави  Heart Eyes

# 215
  • София
Хе хе ...похвали се най-после 😂 добре се справиха мъжете ни Simple Smile момче и после момиче....
аз така и не влизам в мартенската тема ама нали тук си споделям за бременността, а и още ми е прясно.
Пък за ясления вирус, то да беше един....това май ми е пети от как съм бременна. Множко ми идва.

# 216
Благодаря ви Simple Smile похвалих се най-после, вярно Simple Smile аз следя мартенската тема, но там са се събрали един куп проблемни бременности и хич не ми е комфортно.
Аз в никакъв случай няма да спирам дребния от ясла. Една седмица беше болен вкъщи с мен и щях да се гътна, изобщо нямам сили да се справям с енергията му. С болестите някак ще се справяме, но и той засега не прекалява с боледуванията.

Мама Ирина, недей така Simple Smile аз мислех, че момчетата са диви Simple Smile

Иначе засега всичко си върви наред, само горките ми мъже си отнасят повече викане, че нервите ми не държат толкова добре Simple Smile но да си призная, изобщо го няма вълнението от първия път. Притесненията ми са много повече и разнообразните дребни болежки и неудобства ги усещам много повече. Сигурно е нормално, но ми липсва радостното безгрижие от първата бременност Simple Smile

# 217
danny_p, честито! Безпроблемна бременност, леко раждане и красива принцеса на финала!
Ей, всеки път като вляза да чета и някоя от вас се е похвалила за ново бебче!!

Ние скоро ще записваме момчетата на градинка. Представям си крокодилските сълзи на Макс! Но ще ги пусна в една група, чак за първи клас може би ще ги разделя.

# 218
  • София
Дани, честито! Трябваше да се раздвижи темата по някакъв начин, ето какъв бил той!  bouquet Пожелавам ти безпроблемно бременеене и една кротка госпожица на финала!

Петрова, третото ще е момиче, не се притеснявай!  Joy
При нас какво като третото е момиче, тя е по-бясна от братята си на тази възраст и предполагам така ще си върви. Simple Smile Да са живи и здрави, това е важното!

fiona, вече имам опит с разделянето на близнаците и засега смятам, че това беше добро решение. Ще видим занапред!

Ние вече втора седмица сме вкъщи, вече се оплаках.... Вчера педиатърката изписа Шуслерови соли 3 и 4 и това е. Проблемът е съсредоточен в носа, гърдите са чисти, гърлото спокойно. Двата никнещи кътника допринасят за постоянната хрема, вероятно. Като че ли има подобрение след два приема на солите, ще видим....

# 219
desimira, в първи клас ли ги раздели? Преди това били ли са на ясла, градина заедно? Ние имаме моменти единият да не слиза да яде без другия или да ходи да буди брат си- явно да не е сам Simple Smile

# 220
  • София
Дани, Дани  Hug честито Simple Smile Много е хубаво да знаеш, въпреки целия зор с номер две Joy ( btw и аз съм с батко и девойка )

# 221
  • София
danny_p прекрасна новина!Честито! Лека и безпроблемна бременност до термин и здраво бебе! Hug
И да си знаете , че момченцата са мамини кротки душици а госпожиците, ах госпожицитееееЕЕЕЕ #Onfire  #Onfire #Onfiresmile3560 smile3560 smile3560
Да с госпожицата разбрах какво е това хаха с батко си беше песен  Joy

# 222

При мен е обратното! Каката беше и все още е дете-мечта! От много малка и оставях закуска в кухнята сутрин и можех да спя до обяд. Тя си играеше, пазеше ми тишина.
Момчетата ми са истински дивачета! Събота сутрин- около 6 часа влизат и директно ме отвиват и започват "ста-ста"(ставай). Онзи ден баща им ми праща снимка- двамката в кухнята и целия под със счупени сурови яйца-18 броя. Един ден единият вкара маркуча с течаща вода от двора в хола. Редовно са нарисувани целите с флумастри. Крият храна по разни шкафове. Били заключили баща си един ден на двора. Веднъж докато говорех с един човек пред входната врата ме заключиха отвън. Катерят се на облегалката на дивана и се изправят eто така и после скачат. Това само в последните няколко месеца...бедна ми е фантазията да си представя какво може още да ме очаква.

# 223
 Joy Фионa подсети ме зa един случaй кaк ме зaключихa нa терaсaтa моите пичове,добре,че мъжът ми беше в кухнятa,че и телефонa си бях зaбрaвилa  ooooh! Aмa си отвисях 5 минути нa терaсaтa,докaто рaзберaт дa идaт дa извикaт бaщa си  Laughing
Ние вече свикнaхме с грaдинaтa и нямa плaч изобщо,сaмо Aлекс нa обед спи мaлко от 30 мин. до 1 чaс,a обикновено в къщи спи поне 2 чaсa.Много ми се тръшкaт,зa всичко.Aз ли съм ги рaзлигaвилa тaкa,кaто поискaт нещо и не им го дaм и лягaт нa земятa,пищене, ритaне,някaкъв ужaс е  ooooh! Вaшите децa тaкa ли сa  newsm78

# 224
Дани, честито!

Общи условия

Активация на акаунт