iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 81

• 78 554
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
# 541
Имате ли представа, дали в сайта се предлага масло от вечерна иглика на таблети? Търся, но нищо не откривам. Или го търся като грешно наименование. prime rose
http://www.iherb.com/Source-Naturals-Evening-Primrose-Oil-1350-m … 120-Softgels/1177
http://www.iherb.com/Nature-s-Way-EFAGold-Evening-Primrose-Max-S … 120-Softgels/1961
И двете са одобрени от Денис  Heart Eyes

# 542

Благодаря. Очевидно грешката е била в моето изписване.  Simple Smile

# 543
  • София
Денис,какво ти е мненито за мелатонин?Нямам проблем със заспиването и качеството на съня,просто когато и да си легна ставам много рано,5-6 часа и по-късно през деня много ми се доспива
Аз съм от същата порода Wink - сутрешен тип, също ставам много рано.
Ако не бъркам, ти беше млада госпожица и не е много редно да ползваш тези добавки.
Мелатонинът помага да се заспи, но не и да се спи по-дълго.
5 HTP  - увеличава малко сънливостта през ноща, през деня те прави по-бодър, в добра кондиция и настроение
Но, задължително се започва с ниска доза и с намаляваща се спира. Не трябва да се приема и много дълго време.
http://www.iherb.com/Now-Foods-5-HTP-50-mg-90-Capsules/317

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919
за да се ползва, трябва да се въведе накрая, преди пускане на поръчката

# 544
  • София
Имам поръчка от 5 октомври с дата на доставка 17-20 окт. с глобал меил. В сайта на ДНЛ ми изписва, че на 11 окт е тръгнала и това е - En Route
Вт, Октомври 11, 2016 at 11:24
GBSLOX, GB.
 В пощата я няма, нямам изписано с проследяването къде е поръчката. Какво според вас трябва да направя - да пиша ли на iherb или още да чакам, въпреки че Estimated Delivery October 17, 2016 - October 20, 2016

# 545
  • софия
Момичета явно след като се развиках вчера в пощата днес нещата седят по друг начин.В 12.15ч на вратата ми ги донесоха и двата пакета ,иначе беше голям проблем моят блок.
И един страничен въпрос на пакетите никъде не пише сумата как тогава от митница я виждат и ги прибират?

# 546
До сега винаги са изписвали сумата без цена на доставката, може би има промяна, не знам

Код за 5 $ отстъпка от iherb.com - SDB331

# 547
  • софия
Мацко на моите пакети освен кг. никъде не видях какво съдържа пакетът и сумата със или без доставка

# 548
  • София
Имам поръчка от 5 октомври с дата на доставка 17-20 окт. с глобал меил. В сайта на ДНЛ ми изписва, че на 11 окт е тръгнала и това е - En Route
Вт, Октомври 11, 2016 at 11:24
GBSLOX, GB.
 В пощата я няма, нямам изписано с проследяването къде е поръчката. Какво според вас трябва да направя - да пиша ли на iherb или още да чакам, въпреки че Estimated Delivery October 17, 2016 - October 20, 2016
Изчакай още няколко дни - може да се бави пратката.

TROSHKATA - разгледай добре бялата лепенка от сайта - посочено е тегло и сумата без доставката.
Отдавна вече не слагат в кашона копие от ордера и няма как да се разбере какво съдържа.

# 549
  • София
Добре, ще изчакам.
Още един въпрос - туко що ми подариха запечатана опаковка на http://apteka.framar.bg/30000601/%D0%BB%D0%B5%D0%B0%D1%82%D0%BE% … 500-%D0%BC%D0%BB- и се чудя дали да я оставя за моето дете 4 г или да я дам на някой. Това което ме притеснява е че има аспартам. Вие какво мислите за съставките? Аз по принцип давам вит С и омега 3, а сега поради сезона и черен бъз

# 550
Денис,какво ти е мненито за мелатонин?Нямам проблем със заспиването и качеството на съня,просто когато и да си легна ставам много рано,5-6 часа и по-късно през деня много ми се доспива
Аз съм от същата порода Wink - сутрешен тип, също ставам много рано.
Ако не бъркам, ти беше млада госпожица и не е много редно да ползваш тези добавки.
Мелатонинът помага да се заспи, но не и да се спи по-дълго.
5 HTP  - увеличава малко сънливостта през ноща, през деня те прави по-бодър, в добра кондиция и настроение
Но, задължително се започва с ниска доза и с намаляваща се спира. Не трябва да се приема и много дълго време.
http://www.iherb.com/Now-Foods-5-HTP-50-mg-90-Capsules/317

означава ли ,че това е за предпочитане и има ли зависимост?

# 551
  • София
Добре, ще изчакам.
Още един въпрос - туко що ми подариха запечатана опаковка на http://apteka.framar.bg/30000601/%D0%BB%D0%B5%D0%B0%D1%82%D0%BE% … 500-%D0%BC%D0%BB- и се чудя дали да я оставя за моето дете 4 г или да я дам на някой. Това което ме притеснява е че има аспартам. Вие какво мислите за съставките? Аз по принцип давам вит С и омега 3, а сега поради сезона и черен бъз
Този продукт, не съдържа нищо, заради което си струва да се приема, ако те притеснява аспартама /- за който ти си преценяваш/.
Има грешка в съдържанието / предполагам/ - биотин: - 100,0 mg, това е много висока доза. Може би трябва да е 100мкг. / погледни етикета/

ioioto0
Тези добавки, влияят на съня и ако все пак нямаш проблем с него, по-добре не ги приемай.  

# 552
  • Бургас
Здравейте,

Денис женшена подходящ ли е за 10 годишна госпожица която спортува доста активно плуване и ако става би ли препоръчала някакъв и каква доза
Има няколко вида жен-шен и най-подходящ в случая - за спортисти, е Сибирският жен-шен, но не и да се приема от деца, според мен. Това е адаптоген и е малко опасен. По-добре се консултирай с лекар.
Жен-шенът се приема 2-3 до 6 седмици максимум и задължително се прави почивка, защото след това има обратен ефект.
Иначе, Сибирският жен-шен се използва за повишаване на енергията и е един от най-добрите адаптогени за спортисти, подложени на стрес. Увеличава издръжливостта, силата, повишава дейността на митохондриите, ускорява възстановяването, предотвратява изтощаването на Им.С-ма при прекомерно трениране и физическо натоварване. Може да се комбинира с кордицепс, родиола, шизандра  - за увеличаване на спортните постижения. Използван е от руски спортисти при подготовка за олимпиади.
Гъбите Кордицепс - от китайски спортисти, а Родиолата – от шведски спортисти ... и по този начин е доказан ефекта от тях. Споменавам тези факти, за да си направиш извод, дали дете на 10 год. има смисъл да приема такива добавки.
Друг момент е, че при прием на адаптогени, дозите са много индивидуални и лесно може да се премине границата на оптималната доза. Започва се винаги с ниска доза и с намаляваща се прекратява приема.
Според мен, по-добрият вариант е протеин, глутамин, спирулина, АФА, коластра, МВ, РМасло  ... и правилно хранене.
ПП.
Най-общо Жен-шена се дели на :
- китайски / истински, род. Panax sp. /
- сибирски
- американски / той успокоява/
- японски  .... представени, респ.  от различни видове
Като Сибирския е друг род,  не е Panax sp.
Eleutherococcus senticosus - сибирски жен-шен
Panax ginseng - китайски жен-шен
Когато се каже Жен-шен, обикновено се разбира Китайския.

Благодаря за изчерпателният отговор, за ашваганда на какво мнение си и тя ли е толкова силна и не  е за предпочитане..

# 553
  • София
Скрит текст:
Здравейте,

Денис женшена подходящ ли е за 10 годишна госпожица която спортува доста активно плуване и ако става би ли препоръчала някакъв и каква доза
Има няколко вида жен-шен и най-подходящ в случая - за спортисти, е Сибирският жен-шен, но не и да се приема от деца, според мен. Това е адаптоген и е малко опасен. По-добре се консултирай с лекар.
Жен-шенът се приема 2-3 до 6 седмици максимум и задължително се прави почивка, защото след това има обратен ефект.
Иначе, Сибирският жен-шен се използва за повишаване на енергията и е един от най-добрите адаптогени за спортисти, подложени на стрес. Увеличава издръжливостта, силата, повишава дейността на митохондриите, ускорява възстановяването, предотвратява изтощаването на Им.С-ма при прекомерно трениране и физическо натоварване. Може да се комбинира с кордицепс, родиола, шизандра  - за увеличаване на спортните постижения. Използван е от руски спортисти при подготовка за олимпиади.
Гъбите Кордицепс - от китайски спортисти, а Родиолата – от шведски спортисти ... и по този начин е доказан ефекта от тях. Споменавам тези факти, за да си направиш извод, дали дете на 10 год. има смисъл да приема такива добавки.
Друг момент е, че при прием на адаптогени, дозите са много индивидуални и лесно може да се премине границата на оптималната доза. Започва се винаги с ниска доза и с намаляваща се прекратява приема.
Според мен, по-добрият вариант е протеин, глутамин, спирулина, АФА, коластра, МВ, РМасло  ... и правилно хранене.
ПП.
Най-общо Жен-шена се дели на :
- китайски / истински, род. Panax sp. /
- сибирски
- американски / той успокоява/
- японски  .... представени, респ.  от различни видове
Като Сибирския е друг род,  не е Panax sp.
Eleutherococcus senticosus - сибирски жен-шен
Panax ginseng - китайски жен-шен
Когато се каже Жен-шен, обикновено се разбира Китайския.

Благодаря за изчерпателният отговор, за ашваганда на какво мнение си и тя ли е толкова силна и не  е за предпочитане..
И тя е адаптоген - успокояващ, който се използва традиционно при безсъние и нервни заболявания - има антидепресивно действие, противовъзпалително, при ракови и невродегенеративни заболявания, подобрява сексуалната функция и т.н. Не е много подходяща за деца.
Консултирай се с лекар.

# 554
Препоръчайте ми нещо за подпухнали очи и торбички. На нашия пазар се ориентирах към продукти с дрениращ ефект, но в iHerb не мога да открия такива. Може и нещо друго ефикасно да предложите, до сега не съм ползвала продукти от рода, а само кремове за околоочен контур, но с годините нещата се задълбочават...

Общи условия

Активация на акаунт