Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 30 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 94 368
  • 761
  •   1
Отговори
# 615
  • Вестерос
Аз съм голям фен на гел топ лака на есенс, но много бързо се сгъстява и реално 1/3 е неизползваем. Сега ползвам гел топа на Евелин и съм също много доволна  Peace

# 616
Не знам как е при вас, но при мен за трайността на лака е по-важна основата. Откакто използвам Евелин 8 в 1 (за скромните 4 лв и нещо) лак не ми се е махал, ако аз не го махна. Да, знам, че е вреден и има кофти съставки, но...  Tired

# 617
  • София
И аз ползвам  за основа Евелин 8в1, а за топ гел топ лака на есенс. Доволна съм откъм издръжливост. Единствено приемам мнения за друга добра основа, без формалдехид.

# 618
  • Вестерос
Основата на Катрис 2 в 1 , която е е също много добра и няма формалдехид в нея

# 619
  • Хасково
AraBesqUe , blackstreet - благодаря ви мненията :*
 Hug bouquet

Ще се наложи май да се отсипва в контейнерче хахах Grinning

# 620
  • Стара Загора
А откъде си взимате основата на Евелин 8 в 1? Гледах я някъде, но не си спомням къде.  Laughing

# 621
  • Вестерос
ДМ

# 622
  • София
  Спрей боя за коса L'Oreal Paris Magic Retouch за покриване на корените между боядисванията
Ето това дали някой го е пробвал вече? Вчера го зареждаха по щандовете в ДМ.

# 623
  • София
А дали ти направи впечатление, дали има различни цветове? Rolling Eyes

# 624
  • София
Да, има различни цветове. Мисля че са 6-7 някъде. И аз го загледах този продукт

# 625
Аз си купих подобно нещо на Balea, но не съм го пробвала още.

# 626
Някой попадал ли е на подобно нещо? От лятото насам, вече четвърта опаковка от шампоана на Алверде (за чувствителен скалп, светлосин етикет) е като желиран вътре и целият в мехурчета. допреди това не съм имала проблеми, нито съм попадала на подобни партиди. Не се разлива бавно като нормален шампоан, а просто се свлича и отмива, без да остави дори следа. Пяна прави много трудно, а косата остава като изсушена след допир с това чудо. Миризмата му също е по-силна и сякаш мирише на алкохол. Попаднах на подобни шампоани в 2 магазина на DM в Пловдив, не знам как е по другите градове. Вие попадали ли сте на такива?

# 627
  • на последния етаж
А откъде си взимате основата на Евелин 8 в 1? Гледах я някъде, но не си спомням къде.  Laughing
От Лили.

# 628
  • София
2 в 1 топ и база на Ревлон е жесток, лака издържа много време, особено ако и цвета по средата е качествен и издръжлив. Издържал ми е 10 дни, чак отдолу нокътя пораства и това ме дразни, но обелено, не.

Любимите ми преди лакове на Римел заминават директно в кофата. Това нещо съхне цял ден! След часове дори се наранява. Не знам какво съм им харесвала, явно цветовете.

Мат моливчетата на ГР са просто божество! Любими от дрогерийния клас.

Някой назад питаше за течно матово червило, което да издържа часове и да се махне едва когато го свалите с дегримьор. Имам такова, влюбена съм в него и е уникално. Няма мърдане, може и да си спите с него и на другия ден да сте с червило  Mr. Green Обаче не е дрогериен продукт
Скрит текст:
Дъ Балм

# 629
Вивче дай снимка на Дъ Балм. Презултатът телефона съм и нещо ми прави проблем при търсене.Да знам за какво да гледам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт