Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 30 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 94 347
  • 761
  •   1
Отговори
# 630
  • Вестерос
Чакам и аз снимка

# 631
+1 за снимка и цена

# 632
Май за тези става въпрос. Има ги в Debenhams, но не съм сигурна за цената им.

# 633
Около 25 лева са Peace

# 634
  • София
А дали ти направи впечатление, дали има различни цветове? Rolling Eyes
Да, тъмно и светло рус, тъмно и светло кафяво и черно. Това имаше на цена от 12,49 лв.
 мисля Simple Smile

# 635
Nivea Diamond Volume - много добър и достъпен шампоан

Четка за коректор и сенки Ecotools 1230

Очарована съм от тази четка. За сенки е перфектна.  Heart Eyes

Какви други четки на Ecotools харесвате?

# 636
  • София
Да, тези са. Съжалявам, че не е по темата, но наистина са много добри и не можах да не ги спомена, след като говорим за хубави червила. Няма отпечатъци, няма мърдане. Слагате и забравяте, пълен мат. Стоят разкошно просто.  Heart Eyes

# 637
  • София
Да, тъмно и светло рус, тъмно и светло кафяво и черно. Това имаше на цена от 12,49 лв.
 мисля Simple Smile
Чудесно, благодаря! Hug
Бях попитала по напред в темата, но никой не ми отговори, дали белите четки на Екотулс са меки като кафявите? Rolling Eyes

# 638
Да, тези са. Съжалявам, че не е по темата, но наистина са много добри и не можах да не ги спомена, след като говорим за хубави червила. Няма отпечатъци, няма мърдане. Слагате и забравяте, пълен мат. Стоят разкошно просто.  Heart Eyes

Едвам ме нави  Laughing Hug .
Остана цвят да избера колебая се charming и committed  Rolling Eyes

# 639
А това червило на Дъ Балм има ли проблема, който е при ГР, че във вътрешната част на долната устна се изтрива?  Peace

# 640
  • София
Не, където го поставите, там седи и няма мърдане. Не се изтрива никъде. Може би трябва да се яде нещо много, много мазно, за да се поизтрие леко, но пак не съм сигурна, че ще се изтрие и толкова. Все пак, ако можете пробвайте, да не ви подведа, ако решите да го купувате. Не е 2 лв и да не ме биете после  Hug

# 641
благодаря за червилото на Дъ Балм и спрея за коса на Л'ореал  Hug
ще се сдобия и с двата продукта  Party

# 642
  • Стара Загора
Не, където го поставите, там седи и няма мърдане. Не се изтрива никъде. Може би трябва да се яде нещо много, много мазно, за да се поизтрие леко, но пак не съм сигурна, че ще се изтрие и толкова. Все пак, ако можете пробвайте, да не ви подведа, ако решите да го купувате. Не е 2 лв и да не ме биете после  Hug

А напуква ли се? Питам, защото повечето течни матови червила след като изсъхнат освен, че изсушават устните, а и се напукват особено като се усмихна Grinning (пресен пример мога да дам с тези на Колърпоп).

# 643
... повечето течни матови червила след като изсъхнат освен, че изсушават устните, а и се напукват особено като се усмихна Grinning
Затова нанасяйте дълготрайните червила усмихнати. Не се шегувам.

# 644
Аз пък си правя всяко червило матово, ако се реша да си сложа. Намазвам се, слагам салфетка върху устните и с четка за пудра минавам няколко пъти отгоре. Също може и с пудра върху червилото. Става така и по-дълготрайно според мен, не се напуква и не изсушава.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт