Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~161

• 38 490
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
Гости - предполагам, че героинята на Севинч Е. се казва Бетюл в Номера...
Да в Сон бахар Рухсар беше добрата фея...но нали актьорите трябва да играят разнообразни роли, макар, че има такива, които играят само гадняри....Като Кютюка например....

Една от  песните в Сон бахар....

https://youtu.be/gT26dHx1SBk

На мен повече ми харесва другата песен, но сега не я намирам....

# 16
Сладури, сладуранки,  изгледах    73-тата серия.  Друго си е като е на разбираем  език.
Утре ще ходя командировка в Тетевен - Рибарица.   Ще сключим един договор за   ремонтни  строително-монтажни работи на един хотел.
Може би вечерта ще позакъснея, че там има една много хубава битова кръчма, та ще поостанем и до  късно.
Шефката ми е  на екскурзия на  Карибите и я няма 2 седмици. Казах й да вземе гребен и като отиде при Фидел Кастро да му  среше  рунтавата брада.
Стана много късно и ще трябва да отивам да се изкъпя.
Всичко  хубаво. Хиляди целувки и прегръдки.
Лека нощ, спокойни  сънища.

# 17

Добро утро, мили  поспаланки, приятен ден.  Да ви е на сладко

# 18
Добро утро и прекрасен ден ви пожелавам  Hug
Днес е денят на ВО - готови ли сте.....
Сиси не съм поспаланка, но се забавих да приготвя кафето  Coffee Coffee Coffee Coffee
Да ви е сладко  Hug

# 19

Прямых речей от женщины не жди: в ее "уйди" звучит "не уходи". |

# 20
Добро утро! Hug Hug Hug

Сиси HugАни Hug,благодаря за кафенцата! bouquet bouquet

Боби HugГости HugКриси Hug,наминали сте вчера след мен! Peace

Благодаря на всички за споделено! bouquet bouquet bouquet

Отново съм баба на повикване и ще пътувам! Laughing Така,че довечера сигурно няма да мога да гледам с вас ВО! Пишете какво е станало!Късно ще намина да ви изчета! Peace

Скрит текст:
<...>
Врач - Здоровый малыш, никаких отклонений не вижу.
Джансу - Слава Богу!
Дениз - Любимая, ты в порядке?
Джансу - Все хорошо, ничего. Онемела, наверное. Все прошло.

(73 серия)
Приятен ден на всички! bouquet

# 21
  • Стара Загора
Добро утро food010 в последния четвъртък от месец Септември Hug Hug Hug

Сиси HugАни HugЗлати HugГости HugЛу HugКриси HugБризче HugДеси  Hug online:)  Hugи всички,които ще минат  Hug

Пожелавам ви красиво и пълноценно изживяване на днешните мигове!
Нека с усмивка и добро настроение си спомним отминалите красиви септемврийски дни!

Хубав и щастлив ден,момичета

Сиси wavey Ани waveyблагодаря за кафето и закуската Heart Eyes

Злати waveyЗатова сме бабите Grinning Хубаво да си прекараш с внучката Heart Eyes

Скрит текст:
Днес почивам  newsm44 Послучай празника на Ст.Загора на 05.10.имаме панаир,и ще водим малчо да се позабавлява на люлки и въртележки 1swing

# 22
Злати  Hug Боби  Hug
Така сме ние съвременните баби - на повикване...Едно време си носехме децата при бабите да ги гледат, сега стана обратното - бабите ходят при внуците...Пуста мода  Grinning
Злати ще ни липсваш довечера, ама внучката е по-важна....
Боби - Честит празник на града с липите и правите улици, на жителите на този прекрасен град  Hug Ами остава да почерпиш по една Загорка и да си изкарате чудесно празника  Hug
За момичетата, които имат половинки, които ги ревнуват от компютъра - ето отговора....кратък и точен  Wink
Скрит текст:

# 23
УДОВОЛСТВИЕ!

# 24
Добро утро food010 в последния четвъртък от месец Септември Hug Hug Hug

Сиси HugАни HugЗлати HugГости HugЛу HugКриси HugБризче HugДеси  Hug online:)  Hugи всички,които ще минат  Hug

Пожелавам ви красиво и пълноценно изживяване на днешните мигове!
Нека с усмивка и добро настроение си спомним отминалите красиви септемврийски дни!

Хубав и щастлив ден,момичета

Сиси wavey Ани waveyблагодаря за кафето и закуската Heart Eyes

Злати waveyЗатова сме бабите Grinning Хубаво да си прекараш с внучката Heart Eyes

Скрит текст:
Днес почивам  newsm44 Послучай празника на Ст.Загора на 05.10.имаме панаир,и ще водим малчо да се позабавлява на люлки и въртележки 1swing

НАЙ-ПОСЛЕ И НА ТЕБ ТИ СЕ ПОЛАГА ПОЧИВКА! И да не почнеш с love001 1ironing wash hang newsm79 newsm28

И ти пожелавам пълен релакс! newsm39 newsm41 Nature Sun With Face newsm35 cheers

# 25
Добро утро! Hug Hug Hug

Сиси HugАни Hug,благодаря за кафенцата! bouquet bouquet

Боби HugГости HugКриси Hug,наминали сте вчера след мен! Peace

Благодаря на всички за споделено! bouquet bouquet bouquet

Отново съм баба на повикване и ще пътувам! Laughing Така,че довечера сигурно няма да мога да гледам с вас ВО! Пишете какво е станало!Късно ще намина да ви изчета! Peace

Скрит текст:
<...>
Врач - Здоровый малыш, никаких отклонений не вижу.
Джансу - Слава Богу!
Дениз - Любимая, ты в порядке?
Джансу - Все хорошо, ничего. Онемела, наверное. Все прошло.

(73 серия)
Приятен ден на всички! bouquet

НА ПЪРВО МЯСТО ВНУЦИТЕ! love001 newsm51

# 26
Привет по обяд  wavey
Днес обиколих половината град - голямо препускане 
И сега ще си почивам докато гледам сериалите и отново действие  #Crazy Да идва по-скоро времето за ВО, че да си почина  Thinking
Приятен обяд на всички

Скрит текст:

Лу  Hug

# 27
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Знам кога да се появя... Wink Ани Heart Eyes е направила обяда....много обичам да готвя в пръстен гювеч Grinning...от мен за настроение....

# 28
Гости - имаме еднакъв вкус -  и аз харесвам храната приготвена в гювеч  newsm10 smile3521
Имам още малко почивка - време за едно кафе  Peace
Скрит текст:

Kahraman Elif Love

https://youtu.be/-tJAM6e_6RA

# 29

Özcan Deniz -Nasip Değilmiş (Kaderimin Yazıldığı Gün)

https://youtu.be/ACROMtkU7WY

Много харесвам тази песен на Ози - едва днес видях, че феновете на Съдбата са направили видеоклип с тази песен....

Общи условия

Активация на акаунт