Бебешката количка - цяла наука за второ висше №35

• 109 388
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна, Пловдив
Момичета, благодаря за коментарите. Много глупава политика наистина. Навсякъде трябва с поръчка, е как да стане, не са малко парите за да си играя на тото. Относно връщането - знам че може онлайн, но пък ще бъде за моя сметка и не ми се занимава. Ще помисля още.

# 61
Запис и от мен да следя темата.
След доста избиране и гледане на  видеоклипове в нета се обърках съвсем. Имам чувството, че за бюджет от около 1000-1100 лв. не можеш да си купиш количка 2в1 от по хубавите марки, или няма да имат пълно легнало положение на летния кош или ще са доста тежки ако са с помпащи гуми или кошът за новородено ще е доста малък. А като нямаш и възможност да ходиш по магазините положението  става трагично. Вие какво бихте предложили за тази цена като един от критериите е да става и за по-лош терен?

# 62
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Имах възможност да я гледам количката после в Пловдив, но ми се беше отщяло.Политиката на Пег Перего ми е наистина странна в това отношение.Аз лично писах на вносител да питам за мостри и те дори не бяха сигурни къде какво има.Иначе ме убеждаваха в качеството.Сега не ми се търси мейла.
А, да си поръчам количката и после да я връщам, плюс разправии и чакане на суми над 1000лв не ми е по вкуса.Не, че първата количка не я поръчах от Германия, но бях убедена че искам нея и я бих виждала на живо няколко пъти.
При бременност пък това поръчване и връщане хич няма да го коментирам.Изобщо много са хвалени в темата количките, но впечатленията ми наживо са, че ги бутат доста по-рядко от други марки на тая цена.

# 63
  • Варна
steisi77, напиши какви критерии имаш и някой може да помогне. Относо за неравния терен пяна гуми сигурно ще са по-добри. Амортисъори и видове захвати на гумите компенсират мекотата от помпащите гуми, при които има риск от пукане особено при неравен терен.
За тази сума можеш да купиш хубава количка особено 2в1. Въпросът е да намериш коя отговаря на критериите ти.

# 64
Критериите са както писах да има пълно легнало положение на лятната седалка 180° (не искам количка, на която се сваля цялата рама и краката остават по нависоко), да е лека до 11кт, коша за новородено да вмества дете до 6 м., не на 4м. да го местя в летния, да става за неравен терен Общо взето това е. А и бюджета е 1000-1100лв.

# 65
Критериите са както писах да има пълно легнало положение на лятната седалка 180° (не искам количка, на която се сваля цялата рама и краката остават по нависоко), да е лека до 11кт, коша за новородено да вмества дете до 6 м., не на 4м. да го местя в летния, да става за неравен терен Общо взето това е. А и бюджета е 1000-1100лв.

Maclaren Techno XLR
Ето с лек кош за новородено.  Моделът го има в Хиполенд, но този кош не го намирам, но може да се пита на място. Количката е най-маневрената и здравата изобщо, а и ще си спестите купуването на лятна по този начин.
Ако можех да върна времето назад, точно това бих направила сега.

# 66
  • София
Сиси, сигурно ги бутат по-рядко при вас, защото няма магазин от където да ги купят. Тук в София в южния парк, където количките са на всяка крачка, мисля че всяка 3-4-та количка е пег перего.

Ако имате айко, отиди да видиш количката там. За мен всички шасита са почти еднакви и на тежина и на маневреност, много са незабележими разликите, че да има значение. Важното е материята, функционалностите и т.н.т. да ти харесат.

Иначе Maclaren Techno XLR или Maclaren Quest с порт бебе, вместо твърд кош е един сууупер симпатичен избор, който ми е любима комбинация и наистина ги има в хиполенд Simple Smile
Като имам 2-ро дете и ако реша да не си ползвам старите колички, ще избера този вариант сигурно, защото за мен сега номер едно в избора ми ще е лекотата и големината на количката. Все пак ще сме 4-ма в комплект, първото ми дете не ползва количка, но има арсенал от 2 колела и една тротинетка... Най-удобно ще ми е макларънчето, защото е лекичко, тесничко и въпреки това има пространство и удобство Simple Smile

# 67
  • Варна, Пловдив
Brayda, при нас няма Айко.

# 68
  • София
еее, жалко   Confused

# 69
  • На остров
Аз ги гледах маклараните, но ми се виждат супер малки колелцата им. Стават само за галдък асфалтен път също. Продължавам да се чудя, каква количка да избера.

# 70
Не са толкова малки. Е, в сравнение с полските и разни други 3 в 1 са малки, но макларъна е супер маневрена и проходима количка.

# 71
  • София
да, доста съм бутала Триумф, която е с едни от най-малките колела, ами и на сняг и на трева, бая добре се справи Simple Smile

# 72
  • На остров
Аз не сравнявам с полските, но наистина ми се виждат малки за моите условия. Освен Макларън, която е много харесвана от всички тук, коя друга количка за път е хубава.
Донякъде ми харесват Бритакс/ b motion 4 plus, MB /swift , Baby jogger city mini 4, бугабу бии, йо йо плюс.
Но реално никоя не ме грабва директно и да кажа това е без да се чудя повече.

# 73
# 74
  • София
jane crosswalk също я дават за неравни терени, но да е неравен, колко пък да е неравен  newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт