Бебешката количка - цяла наука за второ висше №35

• 109 410
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Четох назад в темите, че сте коментирали Jane Crosswalk като добра количка, но била с тежко шаси ? Казаха ми, че с кош за новородено е 13 кг ? Това за леко или тежко се счита ?

Друг вариант количка, който гледахме е Anex http://anexbaby.com/en/sport, но само онлайн и ще отидем да ги видим на живо и в Kiddo.

Някакви мнения за тях ? Нищо не открих.

# 631
  • На остров
 Happy Mijjj ツ всичките са приятни аз може би бих избрала от тях пег прегго или макларън.

Desert^girl зависи къде живееш и как ще я ползваш количката. За мен са ок 13 кг за основна количка, ако нямам стълби и асансьори и т.н.

# 632
Happy Mijjj ツ всичките са приятни аз може би бих избрала от тях пег прегго или макларън.

Desert^girl зависи къде живееш и как ще я ползваш количката. За мен са ок 13 кг за основна количка, ако нямам стълби и асансьори и т.н.

Ами имаме стълби, но пък имаме асансьор и ще го меря може би довечера, за да видя дали е ок коликата, дали ще влезе, както и в багажника на колата ми.

# 633
А аз още не мога да реша коя да е...  ooooh!
Колебая се между Recaro Easylife, Peg Perego Pliko Mini и Maclaren Quest или Techno XT ..
Да знаете кога и къде би могло да има евентуално намаление на Макларъните?  Rolling Eyes

Препоръчвам https://www.silvercrossbaby.com/our-products/prams-and-pushchairs/pop2/aubergine/ . Преди няколко дни я получих закупена от mothercare. Правя сравнение между нея и Peg Perego Pliko Mini, тъй като с баткото ползвахме такава. Silver cross е значително по стабилна, комфортна, по-широка седалка, огромен сенник, по-плътна, мека тапицерия, на пръв поглед и колелата са малко по-големи и масивни, което естествено е плюс. Синът ми отдавна не ползва количка, но пробвахме и той как стои в нея. 15кг и 95см се чуства прекрасно вкл. и в легнало положение. Това са впечатленията ми от теста вкъщи. Все още не сме излизали навън.
Благодаря на Две в едно за отделеното време и уместните съвети!  bouquet

# 634
В този ред на мисли да споделя: купих универсално чувалче Kaiser Iglu за количката ни на Peg Perego Book Plus.  Ами не става - то става уж, тъй като има 5 отвора за коланите, само че не са на точната височина и чувалът провисва надолу към краката - едно, че виси и се търка в предните гуми и се цапа и второ, че така не покрива добре горната част от тялото на детето - само от кръста надолу, а би трябвало да може да го завие цялото (даже уж има възможност да се стегне около главата и съвсем да изолира). Та ако някой има като нашата количка и мисли да купува универсален чувал, да не е този. Ние сега чакаме да ни донесат оригиналния на Peg Perego (който е по-скъп и аз затова реших да взема Kaiser, защото са хубава марка уж, ама понякога евтиното излиза скъпо Sad )

Много ти благодаря за това уточнение аз си харесах абсолютната същата количка и се чудих дали да купя с чувалче или без. Много ми помогна

# 635
  • София
Препоръчвам https://www.silvercrossbaby.com/our-products/prams-and-pushchairs/pop2/aubergine/ . Преди няколко дни я получих закупена от mothercare. Правя сравнение между нея и Peg Perego Pliko Mini, тъй като с баткото ползвахме такава. Silver cross е значително по стабилна, комфортна, по-широка седалка, огромен сенник, по-плътна, мека тапицерия, на пръв поглед и колелата са малко по-големи и масивни, което естествено е плюс. Синът ми отдавна не ползва количка, но пробвахме и той как стои в нея. 15кг и 95см се чуства прекрасно вкл. и в легнало положение. Това са впечатленията ми от теста вкъщи. Все още не сме излизали навън.

Страхотно изглежда!  Peace
Къде може да се види на живо?

# 636
  • На остров
Pi pi много се радвам  Hug

# 637
Страхотно изглежда!  Peace
Къде може да се види на живо?
Вкъщи!!!  Wink
Аз не съм срещнала български търговец да я предлага. В ebay.co.uk има продажби. Там може да се видят реални снимки.

# 638
  • София
Пипи, ако беше хубаво времето щях да те поканя някъде на кафе, съчетано с оглед на количката Grinning

Уанче, а Рекаро-то какви негативи има според теб?

Ох, ще побелея от тормоз с тези колички  Laughing Само ревюта чета и демонстрационни клипчета гледам. Като ми влезе нещо в главата , става страшно  Joy

# 639
Четох назад в темите, че сте коментирали Jane Crosswalk като добра количка, но била с тежко шаси ? Казаха ми, че с кош за новородено е 13 кг ? Това за леко или тежко се счита ?

Друг вариант количка, който гледахме е Anex http://anexbaby.com/en/sport, но само онлайн и ще отидем да ги видим на живо и в Kiddo.

Някакви мнения за тях ? Нищо не открих.

Desert^girl,
Относно Anex  не съм я ползвала ,но с моя мъж бяхме до Киддо и я разглеждахме - консултантът там ни каза ,това са полска марка колички , но честно казано на мен ми се видя доста тежка и неманеврена в сравнение с други модели ,които съм разглеждала.Мое лично мнение е ,че 1500лева за тази количка не си заслужава ,има доста по -евтин вариант полски колички със същите характеристики.Дано съм ти била полезна  Wink

# 640
Ние сме с чувалче Kaiser termo action, има връзки горе, които завързвам за количката (Pliko mini) отзад и прекарвам коланите през дупките. Аз съм доволна, според мен топли на детето.
Нарру, аз избирах между тези колички и още 1-2.  Maclaren имаха голямо намаление в Хиполанд, мисля, че беше през май, то всичко имаше намаление тогава. Определено XT е по-добре от Quest. Но аз се спрях на Pliko mini, т.к. гръбчето беше по-високо и на малкия не му стърчеше главата и имаше голямо разстояние до поставката за крачетата. Мен ми трябваше количка за по-голямо дете.

# 641

Здравей, предполагам че е тежка с коша Матрикс. Също четох мнения за него че е доста тежичък. Иначе като шаси не е тежка, точно погледнах характеристики и пише че летен вариант е 10.6 кг.,което според мен е към 6-7 кг шаси. Аз си я поръчах 3в1 с Кош за новородено и кошничка, ще пристигне другата седмица и мога да дам отзиви тогава Simple Smile

# 642
СУпер ! Непременно да споделиш, защото аз сега ходих в София ринг мол да гледам Анекс, и наистина и на мен ми се стори неманеврена и тежка в сравнение с Джейн. А и пак се отбих в Комсед и ми се стори, че Джейн е много по-добра. А Матрикс се казва коша отделно като модел така ли ? Защото нещо ги разглеждах и не мога да се ориентирам. Значи разбирам, че май количката е crosswalk, кошчето за кола е Koos,  a пък коша за новородено е  Matrix ? Правилно ли съм разбрала ?

А и освен това се чудех може би е малко глупав въпрос, но гледам че Джейн няма УВ защита от слънцето. Тази защита в какво се изразява момичета ? ИДеята е да не избледнява плата или да предпазва бебето ? На мен ми звучи по-логично да предпазва бебето разбира се.

Здравей, предполагам че е тежка с коша Матрикс. Също четох мнения за него че е доста тежичък. Иначе като шаси не е тежка, точно погледнах характеристики и пише че летен вариант е 10.6 кг.,което според мен е към 6-7 кг шаси. Аз си я поръчах 3в1 с Кош за новородено и кошничка, ще пристигне другата седмица и мога да дам отзиви тогава Simple Smile

# 643
Matrix коша съчетава в себе си кош за новородено и кошница за кола.
Koos е друга серия на Jane. Там може да бъде вариант 2 в 1 и 3 в 1...където при 2 в 1 е кош за новородено и кош 6+..при 3 в 1 има и кошница за кола.
Разгледай вариантите и в интернет,за да се ориентираш каква е разликата между коша за новородено Matrix и коша Koos на crosswalk.

# 644
  • На остров
Happy Mijjj ツ не съм я виждала на живо, но ми се струва че седалката е плитка, но може и да греша. Позачетох се, добри са и отзивите тук там .

Сега попитам и аз какво бихте избрали  Simple Smile
За момента ми харесват тези модели

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт