Отговори
# 195
Толкова момчета -дано не е на война Sad..
Момичета, аз съм шофьор, ще се радвам да превозя някой до експото или въобще до срещата където и да е тя Simple Smile...

Ти пък, айде сега, на война.....А ако са много момичета на какво е?  Grinning
Те много знаят хромозомите Grinning Grinning Grinning
Това малко като с глупостите за подстригване и боядисване по време на бременност ми звучи.

# 196
Аз знам пола от 12г.с. и миналата седмица като ходих док потвърди, че ще е момченце. Зависи как е застанало, може и днес да разбереш.
За среща съм много ЗА, може ли някой все пак да ми каже страницата във Фейс и на мен?
+1 за Facebook страницата Peace

# 197
Аз все още не усещам ритничета, 18+3г.с. съм, много искам вече да започна да усещам. Док каза, че плацентата ми е ниска, но най-вероятно с времето ще се вдигне. Малко се притесних, някой друг с ниска плацента? Даде ми да пия и Магнерот за контракции.
Аз също съм с ниска плацента.Пия диаспорал

А док каза ли ти нещо за ниската плацента? Моята не ми обясни нищо, каза само, че най-вероятно ще се вдигне с напредването на бебето. Нищо не ми даде да пия специално за това, само Магнерот за контракции.

# 198
Аз знам пола от 12г.с. и миналата седмица като ходих док потвърди, че ще е момченце. Зависи как е застанало, може и днес да разбереш.
За среща съм много ЗА, може ли някой все пак да ми каже страницата във Фейс и на мен?
+1 за Facebook страницата Peace
на първа страница в темата пише на кого трябва да изпратите съобщение, за да ви добави

# 199
  • От Луната
Толкова момчета -дано не е на война Sad..
Момичета, аз съм шофьор, ще се радвам да превозя някой до експото или въобще до срещата където и да е тя Simple Smile...
Аз мислех да не изкупим магазините, нооо и войната не е изключена  Joy Joy Joy

Срещата е в Експо, заради Бебемания, иначе може да се организират срещи кой когато където иска Simple Smile и две мами стигат, купона да се заформи  Crazy

Тези които искат да се присъединят към ФБ, има подробна информация в края на 1вия пост в началото на всяка тема.

За вдигане на плацента, няма какво да се изпише, това е Божа работа. Плацентата сама по себе си не се мести. Измества се позицията ѝ с растежа на матката. Няма страшно, щом не е превия.

# 200
Не,нищо!На мен на БХС казаха и то ги чух,а не на мен.Питах има ли нещо притеснително,а той ми отговори че до 20 седмица ще се вдигне и 50% от жените били с ниска плацента.На ЖК питах АГ-то ми,той пък каза "ама колегите винаги така казват!Нормално в 4 месец да е ниска то матката е малка и не се е вдигнала още.И знам,че ако не се вдигне до 20,тогава е проблем,но не го мисля и съм спокойна.По принцип имам болки и затова пия диаспорала

# 201
За експото,не е ли на метростанцията цариградско.Ако е така,мисля че е добре ,даже супер.
За ФБ,съм писала на 3 мами и нямам покана.Имейла е верен!

Аз също съм си пуснала мейл отдавна!

# 202
  • От Луната
Славче, да там е, станция Интер Експо Център, трябва да се хване влака за посока Летище София Wink
Давай имейла и на мен, но не знам дали ще се получи ...  Hug

Относно плацентата, проблем е само ако е превиа, т.е. застъпва родовия канал. Това че е ниска нищо не значи, просто има по-голям риск да не се измести в правилната посока и да стане превиа.
Не се паникьосвайте, даже да е превия, всичко е поправимо ако се знае за проблема.

# 203
и аз ще си имам юнак  Grinning , на мен ми казаха в 15 г.с но аз си чакам ФМ на 21.10 за да съм 100% сигурна Simple Smile

Момичета имам болки в корема и кръста като предменструални  Sad ,на 03.10 моята АГ ми каза да спирам но-шпа понеже вече ще съм си вкъщи (започнах с болничните ), но като ме заболя днес реших да изпия но-шпа и сякаш малко ме поотпусна. Вие как сте , имате ли болки?

# 204
Аз също  имам такива болки, това е защото матката расте, не се притеснявай, нормални са. Не пия никакви лекарства за тях, търпя си, но не бих казала, че са много силни, поне при мен  Simple Smile

# 205
Като гледам на някои никовете с годината на раждане стигам до заклюяение,че аз съм най-малката  Embarassed hahaha hahaha hahaha
А аз най- дъртата....хахаха

# 206
Kalfova, аз съм съгласна за Мол София, аз живея до него. Трудно бих стигнала до Експото сама честно казано.

Като гледам май никой друг не се присъединява към среща в мола освен нас двете Simple Smile всичко живо иска да ходи да пазарува, срещата остава малко между другото така и така съм там. Така че ако искаш може с теб да се видим.

# 207
  • От Луната
Аз не съм фен на моловете, а вече е студено за разходки ... в Експото поне ще имаме бол теми за разговор  Heart Eyes, мисля че има и заведение където да седнем после.

# 208
Аз не съм фен на моловете, а вече е студено за разходки ... в Експото поне ще имаме бол теми за разговор  Heart Eyes, мисля че има и заведение където да седнем после.
за коя дата беше в Експото?

# 209
  • София
Това, че има повече сини щъркели в началото според мен е защото момчешките атрибути се виждат по-рано по-ясно и категорично, сигурна съм, че скоро вече ще има много розово на началната страничка Simple Smile

Аз мислех че това Експо е на Интерпред Rolling Eyes Ако е до метро станция ще е супер, ако не- някой ако има местенце в кола и може да мине около/до/сточна гара или някъде около пам. Васил Левски...

Общи условия

Активация на акаунт