Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога е най-подходящото време да отидете на първия преглед по време на бременност?
Какви документи са необходими за регистрация на бременност?
Какви са сроковете за регистрация на бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога е най-подходящото време да отидете на първия преглед по време на бременност?
-
Какви документи са необходими за регистрация на бременност?
-
Какви са сроковете за регистрация на бременността?
-
Какви изследвания се правят при регистрация на бременност?
-
Кога е препоръчително да отидете на преглед след положителен тест за бременност?

)))) Мили бъдещи мами, желая ви много приятна, безпроблемна и спокойна бременност с прекрасен пухкав финал! Почивайте си, усмихвайте се и бъдете обгрижвани и обичани! Тепърва всичко най-хубаво ви предстои!
Надявам се някоя от вас да продължи традицията.
. Според калкулаторите съм в пета седмица с термин 5 март. Планирам да отида на преглед в петък.
, с последен цикъл на 31 май и + тест за овулация на 10-11 юни. Предполагам, че сме го направили около 12-ти юни, след 10 дена имаше бледа втора черта. На 4 юли бях на първи преглед в 4+гс. Според дата на мц терминът ми беше 07.03, според теста за ову- на 05.03, малкият се роди на 06.03