Отговори
# 240
На мен магнерота ми казаха да го приемем на 8 часа или поне на 6. Момичета от няколко дни усещам ниско в корема си нещо като мехурче. Буквално виждам едно малко балонче, което издува малък участък от корема. И това се случва най-често като се обърна и легна по корем. Аз си мислех, че това са контракции, но една по-напреднала мама ми каза, че е бебчето  Simple Smile

# 241
  • София
Мен ме почнаха схващанията по прасците, пия магнерич, самоизписах си го.Пия и но шпа, но си усещам още корема, не знам дали са контракции.И 4 килограма съм качила и с всеки ден ставам по-голяма Simple Smile Трябва нещо да направя, че с тия темпове скоро ще се търкалям.

# 242
Момичета,всичко е наред.😊Отодох в близкото ДКЦ,че при моя док съм чак от 14 и 30,а и нямах час.Прегледа ме съвсем случаен доктор,възрастен мъж,че и пол ми каза-90% момиче.Сега колко да вярвам не знам де,но според него върви за момиче.Много се радвам💐 че нищо му няма,а черния котарак го чака голям бой😊😃

# 243
И аз да се запиша в новата тема  bouquet
Miss_Bingley през миналата бременност, кучето ни ( 15 кг) ми скача два пъти на корема, докато аз си лежах на дивана- нямаше последствия. Сега вече 2 годишния ми син ( пак около 15кг) не спира да ме изненадва с шутове по цели нощи в корема- за сега Бебо не му се дава  Wink
За зацапването и магнезия- не мисля че има общо. Първата бременност изкарах от 5-я мес до края на магнезий 3*1.
А аз да ви разкажа моята дилема. От 3 седмици имам течение. Пуснах си секрет, който излезе чист, а аз продължавам да си го имам, без парене и сърбеж. Док който ме следи по ЗК, ми изписа еднократно гиназол гел. Аз се чудя още дали да го слагам или да изчакам до срещата ми със Сигридов на 20.10!?
Видях, че много обсъждате ниската плацента. В 11-та седмица Сигридов ми каза, че е ниска и закачена за шийката. Препоръча да се движа повече и да спирам прогестерона, защото той допринася за това. От тогава се движа повече и преди няколко дни, когато бях на жк, ми казаха че се е вдигнала, очаквам и Сигридов да потвърди ( сега съм в 16гс).
Аз също имам обилно течение ,секрета ми е чист но ми даде гинопажерил.Ще настоявам за микоплазма и уреаплазма

# 244
  • София
Да се включа и аз с премеждие от преди малко- скочих да гоня метрото, само няколко стъпала бяха но скокнах бързо и като ме сцепи една болка долу...чак не можех да дишам.А после на излизане 10 мин пеша със здрава контракция. Коремът ми беше на камък. Изпих екстра магнезий и но шпа и сега отпусна но определено се стреснах малко. Нормално ли е при два подскока по стълби да съм с контракции и такава сериозна болка? Ужас, превърнала съм се в заек-полуинвалид  Laughing

# 245
  • От Луната
Аз като кихна някой път съм като препарирана 20 мин поне. Срязва ме от двете страни долу до таза и все едно имам мускулна треска ... а сега и от  Sick имам болки. Нищо не пия за болката, но явно си имам някакви неразположения.
Шийката ми е бетон, Сигридов каза да не я мисля до 20та седмица, няма да и натежи толкова, но аз с това постоянно драйфане и кашлици (не съм болна, но понякога да ме лъхне свеж въздух и се разкихавам, и сополи ми потичат... чак сълзи). Ще взема да питам гастрото утре  Confused
Вече нито мога да спя като хората, нито да ям, нито да седя ... ужас е. Цяла нощ се въртя като пумпал, храната или я повръщам или ми става тежко и ми се доспива, а при седене ме сваща кръста ... онзи ден пазаривах дрехи, носих малка минерална вода, лека дамска чанта и няколко дрехи ... така ме заболя врата и гърба, все едно съм бъркала бетон и съм го качвала до 3тия етаж  Shocked
В този ред на мисли едни 4 кг ми натежаха все едно са чувал захар ... и понякога забравям, че съм Б и се отпускам да си правя неща които не преценявам ... или се надценявам Sad

# 246
  • Пловдив
И аз имам течение и чист секрет.Пусках мико и уреаплазми преди да забременея.Но при мен има лацерация на шийката от предното раждане и по-скоро това е причината.
Дано и при мен от многото ходене да се вдигне плацентата.
Момиченцата вече започнаха да се показват.Аз вече се настроих за момче и изведнъж спря да ми се яде сладко.Ех с тези мои внушения ...и аз станах +4кг

# 247
И аз съм +4 😃 на мен ми казаха няколко пъти вече,че имам предна плацента,което било изключително благоприятно за раждането,не че знам какво значи това.Сега пък съм в Майчин дом.Ех,само си обикалям и аз.

# 248
И аз като кихна в легнало положение ме прерязва отстрани корема, бях сигурна, че е свързано нещо със секциото от миналия път и някое срастване, но днес четох, че било нормално и е свързано с натежаването/разтягането на матката. Пише ако предусетим кихане или кашляне да си свием леко краката, предполагам, за да се намали разтягането от свита позиция Wink
+3кг съм

# 249
Здравейте и от мен! Днес няма зацапеане, но отидох при моя лекар. Смени ми магнезия с друг-Магнерот, предписа ми и Утрогестан и едни глобули. Това, че ми смени магнезия, ме навежда на мисълта, че точно той е причината за зацапването.
Каза, ако пак се повтори, да ходя в болница Tired

# 250
И аз пия Магнерот.Според мен не е възможно да е от магнезия,обаче знам ли,не съм доктор.
Значи всичко е наред при теб,което е супер.

# 251
Foxy,  дано всичко е наред и никакво зацапване вече  Naughty
И аз в легнало положение ако кихна и скимтя като куче после, за това сега усетя ли, че идва киханица и ставам като опарена, ако лежа. И на мен ми дотежава всичко, не нося много неща в дамската чанта, но не един път се е налагало ММ да я носи ( дразни се, ама се въздържа от коментари, ще свикнем да ни глезят, та после ще ни дойде нагорнище Joy)
+4кг съм и аз, а вечер ми се струва, че хода като, че съм +14 ooooh!

# 252
Момичета, сега си гледам амбулаторния лист и пише: шийка 4.7-5см сакрализирана. Скъсена ли означава това? Нищо не ми обясни #Cussing out

# 253
моята е 4,8 и казаха нормална, спокойно.

Последна редакция: чт, 06 окт 2016, 16:53 от Jeran

# 254
Добре на мен защо не са ми я мерили или каквото там се прави,или трябва да имаш някакви оплаквания за това,изобщо не съм наясно.

Общи условия

Активация на акаунт