Отговори
# 225
Много ще е хубаво, ако се организирате да се видите.

Момичета от вчера пия магнезий и днес има кафеникаво зацапване и нещо като кървав съсирек, но много много малко...Направо съм в ужас. На тези от вас, които пият магнезий заради контракциите, случвало ли ви се е такова зацапване?

# 226
Аз пия магнезий 3х1, но не съм имала проблем. Дано е безобидно.

# 227
  • София
Foxyyy отиди на лекар утре възможно най-рано. На магнезий съм от 12 седмица (сега съм 18+) и не съм имала подобни симптоми, но са ме инструктирали- при кървене/зацапване да ходя да ме гледат.

# 228
Foxyyy и аз пия магнезий на Biolectra от 15 г.с  и нямам проблем , консултирай се с лекар и отиди да те видят , това според мен не е нормално да имаш зацапване от магнезий

# 229
В точни часове ли го пиете магнезия?През колко часа?Иначе ми казаха днес 3по 2десет дни за да се натрупа в организма и тогава 3,по 1.Но го пия някъде през 4-5 часа както ми дойде.

# 230
Foxxyyy консултирай се с лекар,не е от магнезия според мен.
Момичета много хубаво, че ще си организирате среща,трябва и ние мамите от Варна да си организираме такава среща и да се запознаем.
Аз все още нямам никакви усещания за движение на нашето дребосъче,а съм в 15 г.с. Относно пола предният път на БХС не го видяхме,беше си вдигнало крачетата и не се виждаше и въпреки, че и ние сме инвитро все още сме в неизвестност.
Аз бях за 10 дни на магнерот на 8 часа по 1 таблетка ми каза доки

# 231
Много ще е хубаво, ако се организирате да се видите.

Момичета от вчера пия магнезий и днес има кафеникаво зацапване и нещо като кървав съсирек, но много много малко...Направо съм в ужас. На тези от вас, които пият магнезий заради контракциите, случвало ли ви се е такова зацапване?
Aз бях така в началото,казаха ми ВЕДНАГА да ида на доктор.Отидох и ме оставиха в болницата на системи и папаверин.Пих дуфастон(утрогестан),биех си прегнил(хориомон) и нош-па 3х2(папаверин).Не чакай,ходи в спешното ,дано всичко е наред

# 232
  • Пловдив
При кървене,пък било то и зацапване веднага трябва да се обърнеш към специалист.
Аз магнезия го пия сутрин и вечер по едно.

# 233
Момета,котарака току що ми скочи върху корема и се притесних.Изведнъж го направи,изобщо не го очаквах.Утре май пак ще вървя на преглед.Стреснах се много.Всички ми казват,че нищо няма,но се уплаших.Май наистина този път ще го махна и толкоз.

# 234
Момета,котарака току що ми скочи върху корема и се притесних.Изведнъж го направи,изобщо не го очаквах.Утре май пак ще вървя на преглед.Стреснах се много.Всички ми казват,че нищо няма,но се уплаших.Май наистина този път ще го махна и толкоз.
дано всичко е наред Peace.пиши после

# 235
Фокси, ходи ли до спешното?

# 236
И аз да се запиша в новата тема  bouquet
Miss_Bingley през миналата бременност, кучето ни ( 15 кг) ми скача два пъти на корема, докато аз си лежах на дивана- нямаше последствия. Сега вече 2 годишния ми син ( пак около 15кг) не спира да ме изненадва с шутове по цели нощи в корема- за сега Бебо не му се дава  Wink
За зацапването и магнезия- не мисля че има общо. Първата бременност изкарах от 5-я мес до края на магнезий 3*1.
А аз да ви разкажа моята дилема. От 3 седмици имам течение. Пуснах си секрет, който излезе чист, а аз продължавам да си го имам, без парене и сърбеж. Док който ме следи по ЗК, ми изписа еднократно гиназол гел. Аз се чудя още дали да го слагам или да изчакам до срещата ми със Сигридов на 20.10!?
Видях, че много обсъждате ниската плацента. В 11-та седмица Сигридов ми каза, че е ниска и закачена за шийката. Препоръча да се движа повече и да спирам прогестерона, защото той допринася за това. От тогава се движа повече и преди няколко дни, когато бях на жк, ми казаха че се е вдигнала, очаквам и Сигридов да потвърди ( сега съм в 16гс).

# 237
  • От Луната
Муслето, на мен Сигридов при наличие на кандида ми забранени всякакви лечения. Каза, че до 20 седмица трябва да избягвам всички медикаменти - нито желязо, нито магнезий, даже с но шпа ми каза да внимавам. Най-общо казано Бебо още няма филтрираща система и не може да изхвърли ненужните количества, отделно е последен стадий на развитие на мозъка. Така че изобщо не го започвай гинозала, ако не искаш да извади сопата 😂😂😂

# 238
...хаха! Синеока, понеже знам мнението му за лекарствата, затова се въздържам още  Wink

# 239
  • От Луната
Като чу за деган и биозин мама, направо откачи 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт