Отговори
# 90
Момичета искам да ви попитам при вас появи ли се тъмната линия на корема т. нар linea negra?  Четах някъде, че когато е по- наситена е момче, а при бледа - момиче. Със сина ми наистина беше доста тъмна, но не помня кога се появи. Сега все още нямам и предположението ни е 90% момиче Simple Smile. Любопитно ми е при вас как е Simple Smile.

При мен се появи още в първите месеци, наситена и ми беше много странно какво се случва даже не бях чувала че има такова нещо и че е нормално, явно наистина е вярно защото се оказа в последствие че чакаме момче Simple Smile

# 91
Момичета искам да ви попитам при вас появи ли се тъмната линия на корема т. нар linea negra?  Четах някъде, че когато е по- наситена е момче, а при бледа - момиче. Със сина ми наистина беше доста тъмна, но не помня кога се появи. Сега все още нямам и предположението ни е 90% момиче Simple Smile. Любопитно ми е при вас как е Simple Smile.

При мен се появи още в първите месеци, наситена и ми беше много странно какво се случва даже не бях чувала че има такова нещо и че е нормално, явно наистина е вярно защото се оказа в последствие че чакаме момче Simple Smile
Може би има нещо вярвано затова и исках повече момичета да споделят.

# 92
Здравейте, момичета!  Hug

Аз цитруси много обичам и не съм спирала да ги пия/ям. Даже напоследък мъжът ми всеки път, без да му казвам, си ми купува поне един портокал. Нямам търпение за мандарините зимата.

Аз започнах да ходя на семинари за бъдещи родители и масово забелязвам, че жените са около 8 месец, с едни големи коремчета.  Grinning Аз предпочитам сега да ходя, а не после с тумбака, затова и се изненадах на толкова много в напреднала бременност.

Сигурно сте коментирали, но имате ли коремчета вече? Качили ли сте килограми?

Слънчев ден на всички!  Blush

Какво съвпадение и аз започнах да ходя по моловете на тези училища ти къде ходиш? Напълно ни съвпадат мненията и аз предпочитам по от рано да ги мина, а не като съвсем се изтумбя. Наистина почти всички там са в 8-9 месец все имам чувството, че някоя ще тръгне да ражда по време на лекциите, аз лично предпочитам всичко да си мина и подготвя предварително, а последните месеци да си почивам. Относно коремчето аз имам и си личи, а като кг съм качила 1,5 кг

# 93
На мен също не ми се е появила, а и нямам спомен с предната бременност да съм имала. Все още не съм качила нито 1кг. Коремчето ми започна да си личи от тази седмица  Joy или така ми се струва..  Grinning

Синеока Дано лекарствата и диетата да имат добър ефект!  bouquet

Danito_d Добре дошла!  bouquet

За сватбите Аз мисля, че рокля с ластик под бюста е идеално за Б. Много харесвам тези дето са удължени отзад.

# 94
  • София
Здравейте, момичета!  Hug

Какво съвпадение и аз започнах да ходя по моловете на тези училища ти къде ходиш?

Здравей, до сега съм била на 2 лекции от общо 4 в музея "Земята и хoрата", защото ми е много удобно като местоположение. Близо до хотел Хилтън и  Сити Център София. Като цяло съм доволна, но аз и нямах големи очаквания.  Grinning
Лекторите са различни, всеки път засягат темата за стволовите клетки и различните фирми се предлагат. Продължава около 2 часа и малко.

Ти къде ходиш?

Аз до края на октомври ще съм приключила там посещенията, те са всяка седмица и се повтарят 4-те лекции. Ще ми е интересно да посетя и друго място.

Момичета искам да ви попитам при вас появи ли се тъмната линия на корема т. нар linea negra? 

Аз нямам.

# 95

Данито, добре дошла и до термин с малките човеци ...  знаете ли пол? Сигурно си умираш от любопитство за едно момиченце  Heart Eyes

Синеока, да, поръчали сме си едно момиче и едно момче Simple Smile Дано поръчката бъде изпълнена.
Iwelina, благодаря  Hug

# 96
Е, сега и ако ми олясните къде е тая линия, как изглежда?  Mr. Green
Че тръгнах да търся, ама досега не съм забелязала да имам такава.

# 97
Момичета, някоя изследвала ли си е СRP? Моето при норма 5 е 8 и съм притеснена.
Също и TSH, чувала съм че трябва при бременни да е до 2, а моето е 3.9.

# 98
  • От Луната
ЦРП не знам какво е, но ТСХ спешно трябва да го оправиш. Говори с лекар, той ще ти обясни.

# 99
Аз линия нямам, та дано е момиче Simple Smile
За сватбите- ние нямаме брак, за такъв мислим поне година след раждането. Не съм привърженик на "бременна съм, трябва да се оженим". За рокли има богат избор, така че не се притеснявайте Peace

# 100
Ние също сме без брак. Вече 10 години Simple Smile. Мислехме след като родя сина ни и малко поотрасне. Но дали защото сватбата никога не ми е била важна или защото след това така и не идва ред, и не остават средства, си живеем така. Това за мен не е проблем, не ми липсва нищо и близкитите ни го приеха макар и трудно. Не отричам и брака в никакъв случай, но сватба по време на бременност не бих си причинила.

# 101
И аз нямам линия... пък казват момче! С каката имах много тънка в 9тия месец...

# 102
Miss_Bingley, тази линия стои някак по-тъмна (при някои направо кафява) и върви по средата на корема от пъпа надолу към срамната кост и/или нагоре към слънчевия сплит. Като мъхчето, което върви посредата.
Аз не си спомням кога се появи моята със сина ми, но със сигурност е било след 5я месец. После изчезна няколко месеца след раждането.
Дано да е вярно, че с момичета няма или се появява по-късно (аз все още нямам) Grinning Макар че съм по-склонна да вярвам, че е свързано с тена на бременната - при мургавите жени тази пигментация е по-наситена Wink

# 103
Аз по принцип самата съм студент по класическа хомеопатия, но губя самообладание и реална преценка когато става въпрос за децата ми , а за себе си съм доста субективна, за това си ходя на хомеопат и споделих,че от години лекарства не съм пила. Сега съм на карцинозин, който би трябвало да изчисти проблема, но ще слагам и лактобацили да подпомогна процеса и ако няма резултат до няколко седмици ще му мисля............ Просто в къщи всички ме ядат за хомеопатията, въпреки,че реално без лекарства от аптеките всичко досега е минавало, включително ангини, бронхити, пневмонии, лумбаго и какво ли още не. Всеки път когато се лекуваме така(което с малки деца на градина си е често-факт) всички ми дуднат да спра да експериментирам и аз особено сега бидейки по -лабилна поддавам на напрежението. Още повече, че пролетта уморих едни 10 саксии които полях с вода в измити шишета от хомеопатични лекарства и според хомеопатите из школите в които членувам това било невъзможно............но е факт. Поливах по същото време и други саксии на двора които си живеят чудесно и до днес ,а  само тези полети два пъти с изплакнати шишета от две хомеопатични лекарства измряха в интервал от три месеца с изгнили корени.................От тогава сериозно се замислям, раздвоявам и въобще психясвам  Joy  За това и се чудех за алтернатива, това с диетата е добра идея, хем ще съчетая и с диета за високо кръвно. Дали няма някой добър холистичен нутриционист който да може да ми изготви режим за моето положение или да взема да се впрегна и да си чета сама както обикновено  Crazy

# 104
  • Варна
Здравей, Avchelinia,

Аз никак не съм привърженик на хомеопатията, т.к. съм си патила зверски като дете и имам все още проблеми от приложените ми "лечения"...
Но за кандида специално и гъбични заболявания, които са причинени от дисбаланс от твоята собствена микрофлора, най-елементарното - можеш да се подпомогнеш с ядене на истинско кисело мляко (1-2 кофички на ден) и много чесън - той е най-силния естествен антибиотик и в никакъв случай не може да навреди, освен ако не си с язва или гастрит. Също така сок от червена боровинка в големи количества за възпаления по уринарния тракт и мнооого, много вода. Но говоря само за консумация, никакви мазания и налагания на други места, никакви промивки. Ако не бяхме бременни, за сърбеж бих препоръчала и масло от чаено дърво, то действа антимикотично и противовъзпалително, но в случая ще се въздържа, т.к. не знам за бременност дали няма да създаде проблеми.
Успех и не се отчайвай, все пак класическата медицина е помогнала на много хора, довери се на лекуващия ти лекар. Hug

П.П.: Забравих да спомена: никакво сладко (всичко завършващо на -оза, това включва и пчелния мед) и никакво тестяно, нищо приготвяно с мая или някакви други дрожди, поне докато не се възстановиш трайно.

Общи условия

Активация на акаунт